Canım bende aynısını aldım. Üç kademeli ister en alt ister orta ister anne yanı. İster sallanır istersen stopla üç dört yaşa kadar idare eder ayrıca. Akt kademeye inince bebeğin içinden çıkması mümkün değil. Senin alacağın görseli güEl ama uzun vadede işine yaramazYANİ PARK YATAK GİBİ ALTA KADAR İNİYOR MU
Canım bazen ebeveyn bile olsalar onlarda insan düşüncesizlik olabiliyor. Birde sanırım eski insanlar hamilelik olayına bizim gibi bakmıyorlar. Sen biraz sabırlı ol kafanı topla sular durulsun. Sonrasında babanla değil ama annenle kırgınlığını paylaşıp sorunu çözebilirsin. Eşin çok mantıklı davranmış telefonu açmamakla olay sarpa sarabilirdiEyslg Saye- Teşekkür ederim kızlar. Doğum iznime kadar kalacaklardı. Düşünmeden hareket ettiler doğru. Gitmeleri mesele değil, ben yine idare ederim bi şekilde ama bu şekilde gitmeleri ipleri kopardı. Çok kırıldım, sanki ben onları evden kovdum da onlar da arkalarına bakmadan kapıyı çekip gittiler...Dün gece eşimi aramışlar.Eşim de açmamış, yanlış yaptınız desem benle de sorun yaşayacaklar daha kötü olacak konuşmak istemiyorum dedi, hak verdim. Eşimi arayacaklarına beni arayabilirlerdi ama yapacak bi şey yok. Hem kendilerini hem beni hem de karnımdakini üzdüler,hiçbir halta benzemedi.
Oh kuzu :):) Rahatladın ya mümkünse doğumdasn 5 ay sonra gelsinlerNe çektirdiler ya, anlayışlı olsalar neyse.
Sen ben ve Saye aynı yataklardan olacak :):):) Bence bu çok mantıklı, kızımda da böyle bir şeyim vardı, taşınırken kadın konukevine bağışlamıştım.
Benzer bir durumu ben de yaşadığım için seni anlıyorum, su an çok büyük bir hayal kırıklığın var. Aynı evde iki aile olmuyor, bir yerden sonra a desen b diye anlaşılır, en ufak seyden alınılır, biraz zaman ver dediğim gibi kendini de çok üzme..Evet sanırım dediğin gibi oldu. Keşke böyle olacağına ara ara gelip gitselerdi 1ay bendeyse 20 gün kendi evlerinde dursalardi bu şekilde olmazdı...çok kırgınım, muhtemelen onlar da uzuluyodur ama kapıyı çekip gitmeleri çok yanlış oldu.
Ne kadarmış bunlar link de atabilirmisiniz çok pahalı değilse evdekini satıp dusunebilirizCanım bende aynısını aldım. Üç kademeli ister en alt ister orta ister anne yanı. İster sallanır istersen stopla üç dört yaşa kadar idare eder ayrıca. Akt kademeye inince bebeğin içinden çıkması mümkün değil. Senin alacağın görseli güEl ama uzun vadede işine yaramaz
Ne kadarmış bunlar link de atabilirmisiniz çok pahalı değilse evdekini satıp dusunebiliriz
Belki de bebeğiniz sizi bağlayacak birbirinize..Aile içi huzur, saygı elbet çok önemli ama eğer baktın mutlu değilsin ve bu bebeğine yansıyor, korkma arkadaşım. Güçlü dur ve bırak o adamı. Hayatta bir günün bile telafisi yok. Hep mutlu olursun umarım.Ben de sürekli eşimle tartışıyorum çok üzüyor beni. Ailemin de eşimden yana üzüntüleri var o da beni etkiliyor . Temmuz’da evlendik cok tanımadan ve yanlış karar aldığımı zaman zaman düşünmeye başlamışken hamile kaldım çocuğuma haksızlık yaptığımı düşünmeye başladım şimdiden. Bebeğimden özür dileyerek ağladım bgn Ona iyi bi aile ortamı sunamayacağımı düşünerekinşallah geçer bu durum diyecek söz yok ...
Canım ben şampuan olarak muslera alacağım. Deterjan da dalan granülKızlar bebekleriniz için şampuan, deterjan, yumuşatıcı vs bütün kozmetik ürünleri için hangi markaları tercih ettiniz?
Canım ben dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım yenidoğana uygunKızlar bebekleriniz için şampuan, deterjan, yumuşatıcı vs bütün kozmetik ürünleri için hangi markaları tercih ettiniz?
Ben tıp fakültesinde hiç para vermedim sadece hoca için bir kere para verdim. Bir de ilaçlara para verdim o kadar.Ever sağolun
Araştırdım baya ama hep özel
İrenbe de özeldir kesin dimi?
Bizde sorun olmadığı için özel düşünmüyorum değmez diye
İki aşılama yaptıktan sonra devlette tüp bebek yaptırırsak maliyeti ne kadar oluyor peki
Devletlerin hepsi hemen hemen aynı mı ücret konusunda ?
indirimde şampuan johnons aldımKızlar bebekleriniz için şampuan, deterjan, yumuşatıcı vs bütün kozmetik ürünleri için hangi markaları tercih ettiniz?
şampuan pişik kremi bebek yağı olarak mustelanın bebek setini almayı düşünüyorum. henüz hiçbir şey almadım mayıs sonlarına doğru almayı dusunuyorum inşallah.Kızlar bebekleriniz için şampuan, deterjan, yumuşatıcı vs bütün kozmetik ürünleri için hangi markaları tercih ettiniz?
Evet Dalin ve Johnsons fazlaca kimyasal içeriyorDalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısında kimsayallar bulunuyor onun yerine dalin roxy dalan durunun granül olanı siveno ve green clean sıvı deterjanı içerik olarak temiz arkadaşlar
Dalin sensetive sıvı deterjan aldım bence granürden daha sağlıklı olabilir canım çünkü kalıntı kalsın istemiyorum granür evet güzel ama ilk aylarda sanırım tercih etmem kalıntısından dolayı çift durulama vs yapmak gerekiyor sıvı deterjanını bilmem ama bitkisel sabun bazlı benim bahsettiğimDalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısında kimsayallar bulunuyor onun yerine dalin roxy dalan durunun granül olanı siveno ve green clean sıvı deterjanı içerik olarak temiz arkadaşlar
Dalinin granül olanında kimsayal yok fakat sıvı olanında çok fazlaEvet Dalin ve Johnsons fazlaca kimyasal içeriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?