- 9 Mart 2019
- 715
- 656
- 23
TeşekkürlerCanim özel hastaneler var ordada yapılmıyo mu tedavi seçenek çok ama ayrıntılı bilmiyorum
Ne kadar daha kalacaklardı da gittiler canım inşallah duzeltirsiniz canım biraz zaman ver sonra sen bı adım at anne babaya kusluk olmaz bu durum seni daha da çok üzer onlarda pişman olmustur bile belkiValla eşten ayrı hamilelik geçirmeyi bı yasayan bilir. Tartışmanın sebebi beni anlamamaları ve çocukmusum gibi davranmaları, benim de bu yüzden sinirlenmem. Zaten niye sinirlendiğimle ve tepki gosterdigimle ilgilenmediler bile. Hamileysen hamilesin mantigi galiba...hemen sonra da çekip gittiler kac km uzağa. Tek isteğim manevi anlamda beni anlamalariydi ama olmadı. Dünden beri düşünüyorum, kaç yaşında hamile bı kadınım, çok kırdılar beni gitmekle. Bu olanlardan sonra zor düzelir malesef bir şeyler... Teşekkür ederim canım bu arada
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin hemen toparlasinBenim minik kuşum hasta.Sabah ateşlendi Dr götürdük.Az önce uyudu.Çocuklar hiç hasta olmasa keşke.İkinci minnak olunca ikisi birden hastalansa naparım diye geçti bir an aklımdan
Erbil doğanı bilmiyorum ama çok araştırma yaptım İzmir için. aynen kendim de izmirliyim. İrenbe de ümit inceboz veya İsmail küçük ile de gorusebilirsiniz.onun dışında Ege üniversitesi tüp Bebek merkezi var ama epey yogunlar. Randevuyu çok ileri tarihe atıyorlar. Tavmergen tüp bebek merkezi var. Tınaztepe ve medikal park da var seçenekler arasında. Forumdan da araştırma yapıp tedavi görenlerden bilgi alabilirsin canım.Teşekkür ederim
Çalıştığım için zor olacak
İzmirde Erbil doğanı biliyor musunuz
Bu arada Balıkesir tıp fakültesinden ayrılan prof Dr Ertan Adalı da kendi klinigini açmış. Tüp bebek tedavisi uyguluyormuş.Teşekkür ederim
Çalıştığım için zor olacak
İzmirde Erbil doğanı biliyor musunuz
Ever sağolunErbil doğanı bilmiyorum ama çok araştırma yaptım İzmir için. aynen kendim de izmirliyim. İrenbe de ümit inceboz veya İsmail küçük ile de gorusebilirsiniz.onun dışında Ege üniversitesi tüp Bebek merkezi var ama epey yogunlar. Randevuyu çok ileri tarihe atıyorlar. Tavmergen tüp bebek merkezi var. Tınaztepe ve medikal park da var seçenekler arasında. Forumdan da araştırma yapıp tedavi görenlerden bilgi alabilirsin canım.
Buda çok güzel ve fiyatı uygunmuş canım. Uzun süre kullanılıyor olması çok iyiBende benzer bir beşik gördüm bez kılıflı olanlardan düşünüyordum ama sanırım böyle birşey alıcam boyut olarak daha büyük daha uzun süre kullanılabilir baya da hafif birşey. Burda profilo avm de bir mağazada sordum ben de yakın olanlar varsa belki bakmak ister fiyatı 750₺ komple herşeyiyle birlikte.
Canım İnan yıllarını vermiş olsan bile anlaşmazlık oluyor. Eşinle olan sorunları çok büyük meseleler değilse tabii ailene çok yansıtma onların arası daha çok bozuluyor bu sefer. İnşallah bebeğiniz gelince eşin sana daha anlayışlı olur yuvanıza huzur gelirBen de sürekli eşimle tartışıyorum çok üzüyor beni. Ailemin de eşimden yana üzüntüleri var o da beni etkiliyor . Temmuz’da evlendik cok tanımadan ve yanlış karar aldığımı zaman zaman düşünmeye başlamışken hamile kaldım çocuğuma haksızlık yaptığımı düşünmeye başladım şimdiden. Bebeğimden özür dileyerek ağladım bgn Ona iyi bi aile ortamı sunamayacağımı düşünerekinşallah geçer bu durum diyecek söz yok ...
Allah yardımcın olsun canım ailen düşünmeden hareket etmiş ama onlarda pişman olmuştur bence. Evlatlarına kıyamazlar hamilesin birde. İnşallah bu durumu atlatırsınız hep birlikteEvet büyükler bizim büyüdüğümuzu, bizim de duygularımızın olduğunu dusunmuyolar. Sanki 5yasinda kızım...Valla çok korkuyorum oğlum çok etkilenecek diye, inşallah yavrum neşeli bı bebek olur inşallah Sağ ol canım
Karından ölçüp sorun görürse vajinal ölçüyorlar canım. Belki ölçüp seninle paylaşmamış olabilir sorun görmediyseRahim ağzını karından mı ölçüyor? Bana hiç söylemedi dr. Gerekli görünce mi bakılıyor dersin.
Evlilik bambaşka bi dünya. Sevgililik başka. Alışmak zaman alıyor. Zamanla birbirinizi, sınırlarınızı tanıdığınızda ve yaşın getirdiği olgunlukla uzun bir yolculuk halini alıyor. Bence zamana ihtiyacınız var. Dilerim güzel güzel geçer o zaman..
Gözün aydın olsun canımMisafirimi de yolladım 6:30 a alarmı kurup devrilebilirim hafta sonu canımı çıkardı valla iyi geceler kızlar
Umarım herşey yoluna girer canimBen de sürekli eşimle tartışıyorum çok üzüyor beni. Ailemin de eşimden yana üzüntüleri var o da beni etkiliyor . Temmuz’da evlendik cok tanımadan ve yanlış karar aldığımı zaman zaman düşünmeye başlamışken hamile kaldım çocuğuma haksızlık yaptığımı düşünmeye başladım şimdiden. Bebeğimden özür dileyerek ağladım bgn Ona iyi bi aile ortamı sunamayacağımı düşünerekinşallah geçer bu durum diyecek söz yok ...
Gunaydin kizlar bende dün beşik baktim bu beşiği alip birde sifonyer ve dolap almayi dusunuyorum 2 yasina kadar bu besigi kullanip sonrasina baza alicam bu besigim bi küçüğü bi de buyugu var bu baktigim buyugu uzun ve derin ama düşer mi bilmiyorum park yatak almak istemiyorum sevmiyorum hemde yatak odam dar fikir verim baana kararsiz kaldim fiyati 700 lira bu arada
Gunaydin kizlar bende dün beşik baktim bu beşiği alip birde sifonyer ve dolap almayi dusunuyorum 2 yasina kadar bu besigi kullanip sonrasina baza alicam bu besigim bi küçüğü bi de buyugu var bu baktigim buyugu uzun ve derin ama düşer mi bilmiyorum park yatak almak istemiyorum sevmiyorum hemde yatak odam dar fikir verim baana kararsiz kaldim fiyati 700 lira bu arada
Canım iki yaşına doğru iyice büyüyorlar bunun içinde dururmuki? Meraklı olup keşfetme duyguları oluyor.
Günaydın herkese
Eyslg Saye- Teşekkür ederim kızlar. Doğum iznime kadar kalacaklardı. Düşünmeden hareket ettiler doğru. Gitmeleri mesele değil, ben yine idare ederim bi şekilde ama bu şekilde gitmeleri ipleri kopardı. Çok kırıldım, sanki ben onları evden kovdum da onlar da arkalarına bakmadan kapıyı çekip gittiler...Dün gece eşimi aramışlar.Eşim de açmamış, yanlış yaptınız desem benle de sorun yaşayacaklar daha kötü olacak konuşmak istemiyorum dedi, hak verdim. Eşimi arayacaklarına beni arayabilirlerdi ama yapacak bi şey yok. Hem kendilerini hem beni hem de karnımdakini üzdüler,hiçbir halta benzemedi.
Canım çok güzel görünüyor ama 2 yasina kadar kullanması zor görünüyor park yatak daha kullanışlı olabilir benim şimdiki aklım olsa direk anne yani alırdım çünkü 3. Aydan sonra ara ara yanımızda yatmaya başladı 1 yaşından sonra da hep ortamizda yattı şimdi alıştık ama ama anne yani olsa bizde rahat ederdik en başından hem oradan alıp emzirip geri koymak daha kolay olurdu geceGunaydin kizlar bende dün beşik baktim bu beşiği alip birde sifonyer ve dolap almayi dusunuyorum 2 yasina kadar bu besigi kullanip sonrasina baza alicam bu besigim bi küçüğü bi de buyugu var bu baktigim buyugu uzun ve derin ama düşer mi bilmiyorum park yatak almak istemiyorum sevmiyorum hemde yatak odam dar fikir verim baana kararsiz kaldim fiyati 700 lira bu arada
Canım günaydınGunaydin kizlar bende dün beşik baktim bu beşiği alip birde sifonyer ve dolap almayi dusunuyorum 2 yasina kadar bu besigi kullanip sonrasina baza alicam bu besigim bi küçüğü bi de buyugu var bu baktigim buyugu uzun ve derin ama düşer mi bilmiyorum park yatak almak istemiyorum sevmiyorum hemde yatak odam dar fikir verim baana kararsiz kaldim fiyati 700 lira bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?