Granül olanları çift durulama yaparak kullanabilirsin dediğin bitkisel bazlı olanda da var canım methylisothiazolione diye bir kimsayal var bu da egzama ve dermatit gibi cilt sorunlarına sebep olan bi kimsayal green clean yada siveno alabilirsin sıvı olarakDalin sensetive sıvı deterjan aldım bence granürden daha sağlıklı olabilir canım çünkü kalıntı kalsın istemiyorum granür evet güzel ama ilk aylarda sanırım tercih etmem kalıntısından dolayı çift durulama vs yapmak gerekiyor sıvı deterjanını bilmem ama bitkisel sabun bazlı benim bahsettiğim
Mühendisoğlunda okumuştum maddeyi araştırmıştım kullanılmasından çok kullanım miktarı çok önemliymiş aşırı kullanımı ciltte alerji yaratabilirmiş bakalım ilk etapta bunu kullanıcam granürü henüz düşünmüyorum kalıntıları yüzünden bana cazip gelmiyor canımGranül olanları çift durulama yaparak kullanabilirsin dediğin bitkisel bazlı olanda da var canım methylisothiazolione diye bir kimsayal var bu da egzama ve dermatit gibi cilt sorunlarına sebep olan bi kimsayal green clean yada siveno alabilirsin sıvı olarak
Bende nikahımda ve istememde dağıtılacak hediyelikleri kendim yapmıştım. Emek vermek daha çok hoşuma gidiyor. Bebeğimde de yapmak istiyorum ama bilemedim bende.malzemeleri alırsa yapamazsam beceremezsem diyeArkadaşlar bende bu günlerde doğumda ziyaretimizde gelenlere vermek için ne yapabilirim diye düşünüyorum nikahımızda anahtarlık yapmıştım Doğumda da onu düşündüm magnet keçeden yapılan ürünleri de düşünüyorum var mı farklı fikirleriniz kendim de yapabilirim aslında evdeyim bana da uğraş olur
Canım şöyle yaptık biz kuzenimin sözünde 40 cc cam kavanozlardan aldık beyaz kendinden yapışkanlı kağıt satılıyor kırtasiyede yazıcının gözüne koyduk isim tarih yazdık bi tasarım yaptık etkitet onları kestik kapaklara yapıştırdık söz olduğu için içine kahve koyduk sen şeker çakıl çikolata badem şekeri yapabilirsinArkadaşlar bende bu günlerde doğumda ziyaretimizde gelenlere vermek için ne yapabilirim diye düşünüyorum nikahımızda anahtarlık yapmıştım Doğumda da onu düşündüm magnet keçeden yapılan ürünleri de düşünüyorum var mı farklı fikirleriniz kendim de yapabilirim aslında evdeyim bana da uğraş olur
Arkadaşım kendisi kokulu taş pano falan yaptı da onlar da Onlar da çabuk kırılıyor bakıyorum eğer güzel bi fikir bulursam paylaşırım burdaBende nikahımda ve istememde dağıtılacak hediyelikleri kendim yapmıştım. Emek vermek daha çok hoşuma gidiyor. Bebeğimde de yapmak istiyorum ama bilemedim bende.malzemeleri alırsa yapamazsam beceremezsem diye ☺
Evet güzel fikir olabilirCanım şöyle yaptık biz kuzenimin sözünde 40 cc cam kavanozlardan aldık beyaz kendinden yapışkanlı kağıt satılıyor kırtasiyede yazıcının gözüne koyduk isim tarih yazdık bi tasarım yaptık etkitet onları kestik kapaklara yapıştırdık söz olduğu için içine kahve koyduk sen şeker çakıl çikolata badem şekeri yapabilirsin
yenilmicek bişey diyosan kendi sözümde renkli kolonya aldık mor 25cc şişelere doldurduk aynı şekilde etiketi yapıştırdık kurdela bağladık çok uğraştırmıyo
CanımNe kadarmış bunlar link de atabilirmisiniz çok pahalı değilse evdekini satıp dusunebiliriz
Canım ben sıvı deterjan aldım green clean içeriği temiz ve yerli marka. Bebek yağı freiöl aldım kesinlikle kimyasal yok içinde. Şampuan olarak mustela düşündüm ama henüz almadımKızlar bebekleriniz için şampuan, deterjan, yumuşatıcı vs bütün kozmetik ürünleri için hangi markaları tercih ettiniz?
Canım merhaba, carino beşiği alacağını söylemiştin daha sonra çok giremedim takip edemedim, almışsın sanırım hayırlı olsun Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Kurulumu kendiniz yaptınız sanırım, uğraştırıcı mı çok? Bir de malzemesi nasıl ahşap olarak, yatağı bazı yerlerde ince sünger yatak gönderiyorlarmış, bunun yatağı nasıl? Bir de bu var,Canım bende aynısını aldım. Üç kademeli ister en alt ister orta ister anne yanı. İster sallanır istersen stopla üç dört yaşa kadar idare eder ayrıca. Akt kademeye inince bebeğin içinden çıkması mümkün değil. Senin alacağın görseli güEl ama uzun vadede işine yaramaz
Canım aldım evet memnun kaldık. Ben carinoyu aldım ama ikisi de aynı dediğin gibi. Bünün yorumlarında nevresim takımı naylon demişler almadım o sebeple. Yatağı ben beğendim ne kalın ne ince. Kurulumunu eşin yarım saat kürk dk da yaptı bir saati bulmadı kolay kuruluyor canımCanım merhaba, carino beşiği alacağını söylemiştin daha sonra çok giremedim takip edemedim, almışsın sanırım hayırlı olsun Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Kurulumu kendiniz yaptınız sanırım, uğraştırıcı mı çok? Bir de malzemesi nasıl ahşap olarak, yatağı bazı yerlerde ince sünger yatak gönderiyorlarmış, bunun yatağı nasıl? Bir de bu var,
Eki Görüntüle 2250204
sanırım aynısı, carino'nun uyku seti vs daha güzel görünüyor ama fiyat olarak bu biraz daha iyi aynı ürünse eğer. Biz de ya bunu ya carino'yu alacağız bu ay inşallah.
Offf aynı duyguları paylaşıyoruz :):) Ben 26 Haziranda çalışamaz raporumu verebiliyorum bakalım, inşallah o tarihe kadar çalışabilirim ama :) İznimi sonrasına aktarmak adına.Yine bir pazartesi, yine hafta başı ve yine uykulu gözlerle iş başı :) izin zamanı bir geleydi :) hayrlı sabahlar hanımlar :)
Ben de ben de, yiyorum vallaaaaGünaydın kızlarNasılsınız, herkes iyidir umarım. ben 1 haftadır her şeyi yemek istiyorum dünyaları yemek istiyorum kendimi durduramıyorum. Geçen hafta tartıldığımda hiç kilo almamıştım ama şu 1 haftada 2-3 kilo almışımdır Sizlerde durum nasıl
Ay Sayecim inşallah canım, sağlıkla zamanında gelsinler de ben daha birşey istemiyorum :):) Bugün trene yetişeceğim diye az kalsın düşüyordum, çok korktum valla, bi kaç durak kendime gelemedimCanım bazen ebeveyn bile olsalar onlarda insan düşüncesizlik olabiliyor. Birde sanırım eski insanlar hamilelik olayına bizim gibi bakmıyorlar. Sen biraz sabırlı ol kafanı topla sular durulsun. Sonrasında babanla değil ama annenle kırgınlığını paylaşıp sorunu çözebilirsin. Eşin çok mantıklı davranmış telefonu açmamakla olay sarpa sarabilirdi
☺Evet içinde bebeklerimizle de paylaşmak nasip olur inşallah canım.
Ben kızımda ilk 1 yıl yumuşatıcı kullanmamıştım, hacışakirin bebek deterjanını kullanmıştım, sabun tozu olanı. Direkt dalinle başladım şampuan onunla da devam ettim. Bunda da aynısıyla başlıycam.Kızlar bebekleriniz için şampuan, deterjan, yumuşatıcı vs bütün kozmetik ürünleri için hangi markaları tercih ettiniz?
Hımm evet farklı bi sitede de nevresim takımı ve yatağı için kötü demişler, ben bunu ilk gg sitesinden bakmıştım orda yatağı için Yatak ( Bamboo Ortopedik Yaylı Yatak ) yazıyor, o yatağa baktım iyi duruyor ama hb n11 de yazmıyor o. Biz de carino alırız muhtemelen. Beşiği de hallettik mi perde halı bakmaya başlicam çok heyecanlı :)Canım aldım evet memnun kaldık. Ben carinoyu aldım ama ikisi de aynı dediğin gibi. Bünün yorumlarında nevresim takımı naylon demişler almadım o sebeple. Yatağı ben beğendim ne kalın ne ince. Kurulumunu eşin yarım saat kürk dk da yaptı bir saati bulmadı kolay kuruluyor canım
Teşekkür ederimBen tıp fakültesinde hiç para vermedim sadece hoca için bir kere para verdim. Bir de ilaçlara para verdim o kadar.
Aman canım dikkat et Allah korusunOfff aynı duyguları paylaşıyoruz :):) Ben 26 Haziranda çalışamaz raporumu verebiliyorum bakalım, inşallah o tarihe kadar çalışabilirim ama :) İznimi sonrasına aktarmak adına.
Ben de ben de, yiyorum vallaaaaAma bugün diyete başladım, haftada 1 kendimi ödüllendireceğim :):) Tek yol bu 76 yı biraz geçmeye başladım, böyle giderse şişeceğim :)
Ay Sayecim inşallah canım, sağlıkla zamanında gelsinler de ben daha birşey istemiyorum :):) Bugün trene yetişeceğim diye az kalsın düşüyordum, çok korktum valla, bi kaç durak kendime gelemedim
Ben kızımda ilk 1 yıl yumuşatıcı kullanmamıştım, hacışakirin bebek deterjanını kullanmıştım, sabun tozu olanı. Direkt dalinle başladım şampuan onunla da devam ettim. Bunda da aynısıyla başlıycam.
Canım evet bunu düşünebilirsin S Saryamarya veHımm evet farklı bi sitede de nevresim takımı ve yatağı için kötü demişler, ben bunu ilk gg sitesinden bakmıştım orda yatağı için Yatak ( Bamboo Ortopedik Yaylı Yatak ) yazıyor, o yatağa baktım iyi duruyor ama hb n11 de yazmıyor o. Biz de carino alırız muhtemelen. Beşiği de hallettik mi perde halı bakmaya başlicam çok heyecanlı :)
Canım ben 30. Haftada vereceğim nasipse çalışamaz raporunu. Gebeliğin başından beri raporluyum ben ya son heyet raporunu alacağım Çarşamba ve sonrasında 30 hafta raporumu alıp izne ayrılacağım. İnşallah sen hedeflediğin zamanı tutturursun kuzum
O ilk zamanların kavgaları of of ilk bi sene patron kim savaşı oluyor ya korkunçCanım uzun süre tanışıp evlensen de oluyor öyle şeyler. Biz 7 senenin üzerine evlendik ilk zamanlar alışana kadar bizde de tartışmalar oluyordu. İnşallah siz de halledersiniz sorunlarınızı huzurla büyütürsünüz bebeğinizi :)
Bence çok fazla ilgi ve pozitif ayrımcılık beklediğimiz oluyor bu dönemlerimizde insanların sabrını taşırdığımız olabiliyor@EyslgSaye- Teşekkür ederim kızlar. Doğum iznime kadar kalacaklardı. Düşünmeden hareket ettiler doğru. Gitmeleri mesele değil, ben yine idare ederim bi şekilde ama bu şekilde gitmeleri ipleri kopardı. Çok kırıldım, sanki ben onları evden kovdum da onlar da arkalarına bakmadan kapıyı çekip gittiler...Dün gece eşimi aramışlar.Eşim de açmamış, yanlış yaptınız desem benle de sorun yaşayacaklar daha kötü olacak konuşmak istemiyorum dedi, hak verdim. Eşimi arayacaklarına beni arayabilirlerdi ama yapacak bi şey yok. Hem kendilerini hem beni hem de karnımdakini üzdüler,hiçbir halta benzemedi.
Tek beşik odaya yeterli benim fikrm ilk zamanlar içinGunaydin kizlar bende dün beşik baktim bu beşiği alip birde sifonyer ve dolap almayi dusunuyorum 2 yasina kadar bu besigi kullanip sonrasina baza alicam bu besigim bi küçüğü bi de buyugu var bu baktigim buyugu uzun ve derin ama düşer mi bilmiyorum park yatak almak istemiyorum sevmiyorum hemde yatak odam dar fikir verim baana kararsiz kaldim fiyati 700 lira bu arada
Kızlar bebekleriniz için şampuan, deterjan, yumuşatıcı vs bütün kozmetik ürünleri için hangi markaları tercih ettiniz?
Mustela karar vermiştim ama eczanede başka bi ürün tavsiye ettiler onada baktım ama bence mustela alıcam çünkü daha kolay ulaşılabilirliği
Yumuşatıcı kullanmıcam deterjan temiz içerikli bir sıvı olacak bakmadım henüz
Dün beni deli etti bizimki de eşim akşam dr a gidelim istersen dedi abartma dedim ama içim içimi de yedi yaniOğlum bugün bir kere kimildadi ya sabahtan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?