2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

aslında boş odam da var buyuyen beşıkler çok hantal gibi geliyor o yuzden sevmedım onları of of çok karasız kaldım ama öyle alıcam artık

Bu kesinlikle harika canım aynı zamanda sallanma ozelligidemi var alttaki aparatla

Ablan baya ağır geçirmiş hemde ama lohusalıkta cidden hiç takmadığın şeyler gözüne batıyor yavrunu herkesden kiskaniyosun herşey herkes batabiliyor

Misafirimi de yolladım 6:30 a alarmı kurup devrilebilirim hafta sonu canımı çıkardı valla iyi geceler kızlar
Oh kuzu :):) Rahatladın ya mümkünse doğumdasn 5 ay sonra gelsinler Ne çektirdiler ya, anlayışlı olsalar neyse.
Sen ben ve Saye aynı yataklardan olacak :):):) Bence bu çok mantıklı, kızımda da böyle bir şeyim vardı, taşınırken kadın konukevine bağışlamıştım.

Kesinlikle canım biraz büyüyünce kendi odasına montessori alıp geçiririm diye düşünüyorum

Günaydınnlarr. Uzun zamandir foruma pek giremiyordum kosturmacalar iş yeri ev derken enerjim sanirim hepsine yetemiyordu.

yanı bu beşiğin derinliği benım baktıgımla aynı buda uzun vadelı yetersiz sanırım
Canım attığım fotoğraflar en alt kademe değil çünkü biz direk anne yanı olarak kurulum yaptık, alırken de 0-5 yaş diye geçiyor, tabi ki 5 yaş bana göre beşikte çok en fazla 2 yaş. en alt kademeye kadar iniyor taban ve asla aynı boyda değiller. Aslında nasıl bir beşik alınacağı da kişisel tercih ve ihtiyaca göre belirlenmeli bence

Ben de gerildim yalan yok, geçen ay Dr bebekle ilgili can sıkıcı şeyler söyledi, yerle bir olduk tam 1 ay korkuyla yatıp kalktık bebek diye. Zaten ayrılık da zor geliyo derken hepsi birleşti,yoruldum biraz. Kafam lafı sözü götürmüyo diye kaç kere söyledim ama bizimkiler de üstüne tuz biber oldu. Biraz beni idare etmelerini beklerdim ki tek kızdığım nokta benim halimden anlamıyo olmalarıydı. Olan oldu.sağ ol canım, inşallah.

Günaydın kızlar Nasılsınız, herkes iyidir umarım. ben 1 haftadır her şeyi yemek istiyorum dünyaları yemek istiyorum kendimi durduramıyorum. Geçen hafta tartıldığımda hiç kilo almamıştım ama şu 1 haftada 2-3 kilo almışımdır Sizlerde durum nasıl

Canım inşallah içinden çıkılamayacak düzeltilemeyecek bir sorun değildir. Olaylar henüz sıcağı sıcağına yaşanmışken herşey daha berbat gelir ama sular durulunca aslında okadar da kötü olmadığını anlarız. Şu an sadece bebeğine odaklan hassas bir dönemdeyiz gerekirse eşinede ilk adımı sen at onu ve kendini rahatlatmaya çalış temiz bir sayfa açın.Erkekler kadınlar gibi değil biraz daha tuhaf yaratıklar 20 senelik evliler bile bazen çöpe atasım bazen ciğerime basasım geliyor diyor. Ailenle ne yaşadılar bilmiyorum ama siz mutlu olunca onlarda mutlu olacak eminim evlilik sabır işi unutma helede ilk yıllar herşey güzel olur inşallah

YANİ PARK YATAK GİBİ ALTA KADAR İNİYOR MU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…