Ben bebek odası almayı düşünüyorum. oda takımında da beşik şifonyer dolap var ama daha genişler.fiyatı biraz pahalı oluyor evet ama parça parça almaktansa tek seferde alıyım dedim. Bir de oda takımının beşiği büyüyen beşiklerden olacak inşallah, hem de bebek hareketlendiğinde daha güvenilir geliyo açıkcası., çocukluğunu rahat rahat atlatır onunla. extra olarak da anne yanı alabilirim belki. bebek odası almayı neden düşünmüyosunuz?
Bu kesinlikle harika canım aynı zamanda sallanma ozelligidemi var alttaki aparatlaCanım günaydınbenimde abimde vardı bu beşikten, almayım boşuna bunu kullanırım dedim, sonra yeğenimin bunda anca yaşına kadar durduğunu hatırladım, çünkü keşfetmek istiyorlar ve sarkma durumu oluyor Allah korusun. Çok estetik çok beğenmiştim ama ben bunum kademelisini ve dikdörtgen olanını aldım 670 TL internetten. Hemde anne yanı oluyor, bebekli kime sorduysam anne yanı beşik acayip rahat dediler gece emzirmeleri için vs
Evet canımm hatta anne yanı hali de buBu kesinlikle harika canım aynı zamanda sallanma ozelligidemi var alttaki aparatla
Ablan baya ağır geçirmiş hemde ama lohusalıkta cidden hiç takmadığın şeyler gözüne batıyor yavrunu herkesden kiskaniyosun herşey herkes batabiliyorÜzüldüm canım, benim ablam doğum yaptığımda annem önceden yanına gitti, doğuma kaldı, doğumdan sonrada bir süre destekledi. Doğumdan sonra birazda kv faktörü ile ablamı tanıyamadık inanılmaz agresifti çünkü kv onu yap bunu yap yok çocuğu yıkama yok emzir yok şöyle yap ablamı bunalttı. Hatta okadar bunaldıki bebeğini emzirmek istemiyordu artık, kızı bi rahat bırakmadılar, üstelik doğumuda çok zor geçti 2 epidural 1 genel anestezi yaptılar normal doğuma uğraşırken çocuk kakasını yaptı acil sezeryana alındı vs.. Ablamda tüm sinirini annemden çıkardı bağırdı yeri geldi annemi evinden kovdu. Annem sabırla bekledi gizli gizli ağladı en sonunda 20günlükken eniştemle konuştu ve ablamı kendi evine götürdü. Annem bebek gibi önce yeğenime sonra ablama baktı. Ablam şimdi der mesela annem olmasaydı beni soktukları lohusa depresyonundan çıkamazdım diye. Haklısın gebesin eşin yok tek kalmışsın allah korusun acil birşey olabilir yanında birisi lazım ama onlarda anne baba her nekadar çekip gitmiş olsalarda emin ol içleri buruktur. Birkaç gün kendinize zaman verin, inş yoluna koyarsınız.
Oh kuzu :):) Rahatladın ya mümkünse doğumdasn 5 ay sonra gelsinlerMisafirimi de yolladım 6:30 a alarmı kurup devrilebilirim hafta sonu canımı çıkardı valla iyi geceler kızlar
Sen ben ve Saye aynı yataklardan olacak :):):) Bence bu çok mantıklı, kızımda da böyle bir şeyim vardı, taşınırken kadın konukevine bağışlamıştım.Canım günaydınbenimde abimde vardı bu beşikten, almayım boşuna bunu kullanırım dedim, sonra yeğenimin bunda anca yaşına kadar durduğunu hatırladım, çünkü keşfetmek istiyorlar ve sarkma durumu oluyor Allah korusun. Çok estetik çok beğenmiştim ama ben bunum kademelisini ve dikdörtgen olanını aldım 670 TL internetten. Hemde anne yanı oluyor, bebekli kime sorduysam anne yanı beşik acayip rahat dediler gece emzirmeleri için vs
Çok doğru bi seçim olmuş bence sizde rahat edersiniz herşeyi hazır babyneste kadarEvet canımm hatta anne yanı hali de bu
Evet canımm hatta anne yanı hali de bu
Çok tatlı olmuşEvet canımm hatta anne yanı hali de bu
Kesinlikle canımOh kuzu :):) Rahatladın ya mümkünse doğumdasn 5 ay sonra gelsinlerNe çektirdiler ya, anlayışlı olsalar neyse.
Sen ben ve Saye aynı yataklardan olacak :):):) Bence bu çok mantıklı, kızımda da böyle bir şeyim vardı, taşınırken kadın konukevine bağışlamıştım.
Bunlar 3 yaşına kadar gider bence canım dönmeler başlayınca yer daralma sorunu hiç olmayacak meselayanı bu beşiğin derinliği benım baktıgımla aynı buda uzun vadelı yetersiz sanırım
Canım attığım fotoğraflar en alt kademe değil çünkü biz direk anne yanı olarak kurulum yaptık, alırken de 0-5 yaş diye geçiyor, tabi ki 5 yaş bana göre beşikte çok en fazla 2 yaş. en alt kademeye kadar iniyor taban ve asla aynı boyda değiller. Aslında nasıl bir beşik alınacağı da kişisel tercih ve ihtiyaca göre belirlenmeli benceyanı bu beşiğin derinliği benım baktıgımla aynı buda uzun vadelı yetersiz sanırım
Üzüldüm canım, benim ablam doğum yaptığımda annem önceden yanına gitti, doğuma kaldı, doğumdan sonrada bir süre destekledi. Doğumdan sonra birazda kv faktörü ile ablamı tanıyamadık inanılmaz agresifti çünkü kv onu yap bunu yap yok çocuğu yıkama yok emzir yok şöyle yap ablamı bunalttı. Hatta okadar bunaldıki bebeğini emzirmek istemiyordu artık, kızı bi rahat bırakmadılar, üstelik doğumuda çok zor geçti 2 epidural 1 genel anestezi yaptılar normal doğuma uğraşırken çocuk kakasını yaptı acil sezeryana alındı vs.. Ablamda tüm sinirini annemden çıkardı bağırdı yeri geldi annemi evinden kovdu. Annem sabırla bekledi gizli gizli ağladı en sonunda 20günlükken eniştemle konuştu ve ablamı kendi evine götürdü. Annem bebek gibi önce yeğenime sonra ablama baktı. Ablam şimdi der mesela annem olmasaydı beni soktukları lohusa depresyonundan çıkamazdım diye. Haklısın gebesin eşin yok tek kalmışsın allah korusun acil birşey olabilir yanında birisi lazım ama onlarda anne baba her nekadar çekip gitmiş olsalarda emin ol içleri buruktur. Birkaç gün kendinize zaman verin, inş yoluna koyarsınız.
Canım inşallah içinden çıkılamayacak düzeltilemeyecek bir sorun değildir. Olaylar henüz sıcağı sıcağına yaşanmışken herşey daha berbat gelir ama sular durulunca aslında okadar da kötü olmadığını anlarız. Şu an sadece bebeğine odaklan hassas bir dönemdeyiz gerekirse eşinede ilk adımı sen at onu ve kendini rahatlatmaya çalış temiz bir sayfa açın.Erkekler kadınlar gibi değil biraz daha tuhaf yaratıklar 20 senelik evliler bile bazen çöpe atasım bazen ciğerime basasım geliyor diyor. Ailenle ne yaşadılar bilmiyorum ama siz mutlu olunca onlarda mutlu olacak eminim evlilik sabır işi unutma helede ilk yıllar herşey güzel olur inşallahBen de sürekli eşimle tartışıyorum çok üzüyor beni. Ailemin de eşimden yana üzüntüleri var o da beni etkiliyor . Temmuz’da evlendik cok tanımadan ve yanlış karar aldığımı zaman zaman düşünmeye başlamışken hamile kaldım çocuğuma haksızlık yaptığımı düşünmeye başladım şimdiden. Bebeğimden özür dileyerek ağladım bgn Ona iyi bi aile ortamı sunamayacağımı düşünerekinşallah geçer bu durum diyecek söz yok ...
Canım attığım fotoğraflar en alt kademe değil çünkü biz direk anne yanı olarak kurulum yaptık, alırken de 0-5 yaş diye geçiyor, tabi ki 5 yaş bana göre beşikte çok en fazla 2 yaş. en alt kademeye kadar iniyor taban ve asla aynı boyda değiller. Aslında nasıl bir beşik alınacağı da kişisel tercih ve ihtiyaca göre belirlenmeli bence
YANİ PARK YATAK GİBİ ALTA KADAR İNİYOR MU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?