Ay iyi hadi çok şükürŞimdi oynadı biraz biraz. Hareket takip ediyoruz resmen
Ben çok unutkanım
Bugün teklif gönderdim bisürü adamın birine gitmişim geçen seneli teklifi göndermişim allahtan çabuk ayıktım da düzelttim :)
Benim işimi tahmin edemezsin boşuna uğraşma :)) B bibliyofil_k
Adım kolay tahmin etmekte
Naapcaz bu unutkanlığı ya
EhehehŞükran tabiki
benimde bugün adet sancısı gibi ağrım varAdet sancıları ceken var mı benim gibi .normaldir umarım bu 24.haftanın özelliğide bu mu
Kızlar acaba doğuma hazırlık için rahim kasılmaya başlamış olabilir mi ufaktan 24. haftada başlicağını okudumbenimde bugün adet sancısı gibi ağrım var
gerçi benim hergün ağrım var psikolojik artık heralde yatmaktan kuruyom sürekli
bişey mi olcak diye
İnsallah bi sıkıntı olmaz. Şimdi biraz bakındım bebekhareketi ile ilgiliymiş .sıkıntı yokmus kanama ve su olmadıgı sürece.benimde bugün adet sancısı gibi ağrım var
gerçi benim hergün ağrım var psikolojik artık heralde yatmaktan kuruyom sürekli
bişey mi olcak diye
2 gece önce öyle kuvvetli bir sancı girdi ki eşimde bende agladik korkudan. O gün çok üşümüştüm çarşıda sanırım onla alakalı. Bı de bebek ters duruyordu tekmeler direkt altıma altıma gelince ölüyorum sandım.Kızlar acaba doğuma hazırlık için rahim kasılmaya başlamış olabilir mi ufaktan 24. haftada başlicağını okudum
Gebeliğin ilk aylarındaki ağrılar genellikle rahim büyümesine bağlı, onu tutan bağların gerilmesiyle ortaya çıkar. Sürekli, hafif ve kasık bölgesine yaygın bir ağrıdır. Son üç aylık dönemde bu ağrılar daha çok sertleşme şeklinde olur. 'Braxton Hicks Kontraksiyonları' denilen bu ağrılar yalancı doğum sancısı olarak biliniyor. Bu kasılmaların en önemli ve gerçek doğum sancısından ayıran özelliği düzenli olarak gelmemesidir. Yalancı doğum sancılarının anne adayını ve rahmini gerçek doğum sancılarına hazırlayan kasılmalardır ve genellikle 24. hafta civarında başlar. Cinsel ilişki, susuz kalmak, uzun sürede ayakta kalıp yorulmak, bebeğin çok hareketli olması, karın bölgesine darbe almak gibi durumlarda bu sancılar daha fazla ortaya çıkar."
şöyle bi yazı var sanırım normal bi durum
Yok canım eklemedim isminden tahmin etmesi çok zor olmadı :)Eheheh
Sen ekledin dimi beni dün instoşta
Ben ordada hatırlayamıcam sizi he alınmayın sakın
Yarım akıllıyım bu aralar
Dogru canım ama bu kasılmalar bebeğin toplanması seklindeyse tehlikeli diye biliyorum. 20 haftamda doktor gunde 3 kereye kadar normal demişti bana diğerleri için de.Kızlar acaba doğuma hazırlık için rahim kasılmaya başlamış olabilir mi ufaktan 24. haftada başlicağını okudum
Gebeliğin ilk aylarındaki ağrılar genellikle rahim büyümesine bağlı, onu tutan bağların gerilmesiyle ortaya çıkar. Sürekli, hafif ve kasık bölgesine yaygın bir ağrıdır. Son üç aylık dönemde bu ağrılar daha çok sertleşme şeklinde olur. 'Braxton Hicks Kontraksiyonları' denilen bu ağrılar yalancı doğum sancısı olarak biliniyor. Bu kasılmaların en önemli ve gerçek doğum sancısından ayıran özelliği düzenli olarak gelmemesidir. Yalancı doğum sancılarının anne adayını ve rahmini gerçek doğum sancılarına hazırlayan kasılmalardır ve genellikle 24. hafta civarında başlar. Cinsel ilişki, susuz kalmak, uzun sürede ayakta kalıp yorulmak, bebeğin çok hareketli olması, karın bölgesine darbe almak gibi durumlarda bu sancılar daha fazla ortaya çıkar."
şöyle bi yazı var sanırım normal bi durum
o tekmeler ters bi yere gelince ağlatıyormuş canım çok can yakıcı olabiliyomuş büyüdü artık fareler. Düzenli kasılma yoksa su akıntı kanama vs yoksa korkmayın diye okuyorum sürekli sancı olarak değilde baskı olarak hissettim bende duruşuyla alakalı kesinlikle canım2 gece önce öyle kuvvetli bir sancı girdi ki eşimde bende agladik korkudan. O gün çok üşümüştüm çarşıda sanırım onla alakalı. Bı de bebek ters duruyordu tekmeler direkt altıma altıma gelince ölüyorum sandım.
tüh yaklaşmısım :)) memnun oldum canım :)Hehehe kız seni yerimSena ben
Devamındada su gelmiyosa akıntınız artmadıysa kanamanız yoksa ve düzenli değilse anlık gelip geçiyosa korkmayın yazmış doktor. Tecrübenin gözünü seveyim daha rahatsın bişeyleri biliyosun dimi canım :)Dogru canım ama bu kasılmalar bebeğin toplanması seklindeyse tehlikeli diye biliyorum. 20 haftamda doktor gunde 3 kereye kadar normal demişti bana diğerleri için de.
Canım orda bahsettiği karnında sertlik toplanma gibi birşey yaşayacaksın kısa süreli braxton hicks ağrıdan ziyade2 gece önce öyle kuvvetli bir sancı girdi ki eşimde bende agladik korkudan. O gün çok üşümüştüm çarşıda sanırım onla alakalı. Bı de bebek ters duruyordu tekmeler direkt altıma altıma gelince ölüyorum sandım.
Aynen canım o sancılar kuzumla alakalı değilmiş gaz sancisiymis sonra anladım. Bebeğim de sıkıştı mı napti artık tekme attikca ben burda can verdim. Bu arada hani rahim ağzına takmistik ya 3.2 den 3.8 e çıkmış geçen kontrolde taşınma durumlarından dolayı gittiğimde sordum 3.8 dedi. Acaba bebeğin pozisyonuna göre rahim agzi uzayıp kısalıyor mu ki ?o tekmeler ters bi yere gelince ağlatıyormuş canım çok can yakıcı olabiliyomuş büyüdü artık fareler. Düzenli kasılma yoksa su akıntı kanama vs yoksa korkmayın diye okuyorum sürekli sancı olarak değilde baskı olarak hissettim bende duruşuyla alakalı kesinlikle canım
Evet canım tehlikeliDogru canım ama bu kasılmalar bebeğin toplanması seklindeyse tehlikeli diye biliyorum. 20 haftamda doktor gunde 3 kereye kadar normal demişti bana diğerleri için de.
Bak onu sormadım canım keşke çıkmadan sorsaydın kendi doktoruna gitmedin mi 3.2 3.8 ölçen aynı kişi miydi ?Aynen canım o sancılar kuzumla alakalı değilmiş gaz sancisiymis sonra anladım. Bebeğim de sıkıştı mı napti artık tekme attikca ben burda can verdim. Bu arada hani rahim ağzına takmistik ya 3.2 den 3.8 e çıkmış geçen kontrolde taşınma durumlarından dolayı gittiğimde sordum 3.8 dedi. Acaba bebeğin pozisyonuna göre rahim agzi uzayıp kısalıyor mu ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?