Nasıl bi toplanma canım bazen solda yatıyor benimki ama kalkınca vs değişiyor nasıl anlarız onu sancı ve ağrı yoksaEvet canım tehlikeli
Strese korkuya ve üzüntüye bağlıda olabiliyor ki yaşadım bunu
İlk gebeliğimde 8. Ayıma yakın dedemi kaybettik resmen o karnım taşş oldu taş
Evet canım gecenin sonunda gaz sancısı olduğunu anladım. Ya tecrubesizlik çok kötü işte bilmiyoruz ki neyin ne olduğunu. Böyle böyle öğreniyoruz.Canım orda bahsettiği karnında sertlik toplanma gibi birşey yaşayacaksın kısa süreli braxton hicks ağrıdan ziyade
Aynı kişiydi. Ben sordum hocam oncekinde 3.2 dediniz diye de o sırada eşim kendi sorularını saydirinca benim ki kaynadı. Sonra da yüzünü gösterdi oğlumun bende kafa gitti zaten.hep aynı doktoruma gidiyorum. Böyle böyle ev taşıdık hiç ağır kaldırmadim ama çok cömelip kalktim hocam bişey oldu mu ki diye geldik dedim baktıktan sonra her şey yolunda artık panik olmayı bırakalım oldu mu çok aksi bir durum olmadıkça bir ay sonra gel o hareketlerin faydası bile olmuştur dedi.Bak onu sormadım canım keşke çıkmadan sorsaydın kendi doktoruna gitmedin mi 3.2 3.8 ölçen aynı kişi miydi ?
o zaman rahat ol canım sonuç olarak 3.2 3.8 de iyi sonuçlar çok şükür tehlikeli bi durum olmadığını gösteriyor.Aynı kişiydi. Ben sordum hocam oncekinde 3.2 dediniz diye de o sırada eşim kendi sorularını saydirinca benim ki kaynadı. Sonra da yüzünü gösterdi oğlumun bende kafa gitti zaten.hep aynı doktoruma gidiyorum. Böyle böyle ev taşıdık hiç ağır kaldırmadim ama çok cömelip kalktim hocam bişey oldu mu ki diye geldik dedim baktıktan sonra her şey yolunda artık panik olmayı bırakalım oldu mu çok aksi bir durum olmadıkça bir ay sonra gelip hareketlerin faydası bile olmuştur dedi.
Sepsert oluyo taş gibi bildiğin içinde kaslarını böyle blok şeklinde gibi hissediyosunNasıl bi toplanma canım bazen solda yatıyor benimki ama kalkınca vs değişiyor nasıl anlarız onu sancı ve ağrı yoksa
Kontrol sırasında en az 3 kez ölçülüp en yuksek olan soylenıyor canım.En dogru sonuc bu sekılde alınıyormuş. Zaten 2.5 altı sorun oldugu için doktorun ufak oynamaların uzerınde durmamıs olabilir.Aynı kişiydi. Ben sordum hocam oncekinde 3.2 dediniz diye de o sırada eşim kendi sorularını saydirinca benim ki kaynadı. Sonra da yüzünü gösterdi oğlumun bende kafa gitti zaten.hep aynı doktoruma gidiyorum. Böyle böyle ev taşıdık hiç ağır kaldırmadim ama çok cömelip kalktim hocam bişey oldu mu ki diye geldik dedim baktıktan sonra her şey yolunda artık panik olmayı bırakalım oldu mu çok aksi bir durum olmadıkça bir ay sonra gel o hareketlerin faydası bile olmuştur dedi.
Canım öyle zaman gelicek ki bu yaşadıkların komik gelicek hassas bi dönem zaten hormonlar tavan erkekler kadın gibi değil malesef bazen fazla düşüncesiz olabiliyolar.ÇOK teşekkür ederim destek olan, fikir veren, dua eden herkese ..Eşim kötü biri değil ama fikir ayrılıklarımız oluyor ikimiz de geri adım atmıyoruz ben pozitif ayrımcılık istiyorum sanırım veya daha hassas olmasını özellikle bu dönemde .. Bebek bize iyi gelir inşallah ve birbirimize yakınlaştırır..
Evet canım fazla panik oluyoruz annem çok kızıyor bana sakin ol bişey olmayacak diye. Özellikle şu erken doğum korkuma çok kızıyor. Kız oyle deme ozleriz bee:))o zaman rahat ol canım sonuç olarak 3.2 3.8 de iyi sonuçlar çok şükür tehlikeli bi durum olmadığını gösteriyor.
Ay bitsede şu süreç rahatlasak bide diyolar ki hamileliği özliceksin ben özlemem sanırım
Olabilir canım. Durduk yere kendimize sorun ariyoruz bı sakin olamıyoruz.Kontrol sırasında en az 3 kez ölçülüp en yuksek olan soylenıyor canım.En dogru sonuc bu sekılde alınıyormuş. Zaten 2.5 altı sorun oldugu için doktorun ufak oynamaların uzerınde durmamıs olabilir.
He toplanıp bi yerde yatması değilde sıkıştırıp kaskatı kalması durumu tehlikeli tamam canım çok sağol bilmemezlik ne kötü yaSepsert oluyo taş gibi bildiğin içinde kaslarını böyle blok şeklinde gibi hissediyosun
Bence nefesle çok ilgili bişey
Şöyle güzel nefes araları vermemiz gerek
Senin hissettiğin bu bahsettiğim şey değil bence rahat ol canım
Geçenlerde hatta anneme dedim ki deli misin sen 2. 3. çocuğa nasıl cesaret ettinEvet canım fazla panik oluyoruz annem çok kızıyor bana sakin ol bişey olmayacak diye. Özellikle şu erken doğum korkuma çok kızıyor. Kız oyle deme ozleriz bee:))
cevap yazan herkese çok teşekkür ederim
doktoruma çok güveniyorum önce allahın sonra onun sayesinde bebeğim tutundu bana
perinatolog bile ben olsam alırdım bu bebeği dedi ama benim doktorum gece gündüz sürekli takip etti beni aylardır uğraşıyo
bunaldım gitmek istiyorum işe dediğimde gönderirim bişey olursa vicdan azabı çekerim ben o kadar uğraştık riske atamam diyo her seferinde
10 yıldır aynı süpermarkette çalışıyorum ben kasiyerim
oturuyorum bütüngün ama ağır deterjanlar geliyo teneke yağlar geliyo onları geçerken zorlanırmıyım yada sigara almak için yukarı uzanmam gerekicek bunlar hep risk
riskin yok artık çalışabilirsin derse ona güvenip dönücem galiba ruhsal olarak çöktüm resmen
ama riskin var gitme dersede ısrar etmicem
dayanıcam bi şekilde
kafamda deli sorular
Canım evet hep onun güzelliğinden bahsederlerdi ben daha çocukken bile:)) sölerim iltifatını tabiii :))
Canım 32+0 olduğu an çalışamaz raporunu yazıyor doktor eğer uzatıp izinlerini doşum sonuna aktarmak istemiyorsanKızlar ben 33. haftayı doldurup çıkmak istiyorum evdeki işleri odasını vs rahat rahat yapmak için doktorla konuşsam 33te raporu alabilirim dimi kendi isteğimle
Aynen canım. Bir yerde okumustum. Hamile bir kadın 5.kattan düşse bebeğe bir şey olmayabilir ama çok üzülür yıpranırsa bebek hemen etkilenir diyordu.Hep aklımda.Bebeğin bir yere toplanıp sertleşmesi cok tehlikeli doktora gıdılmesi gereken bir durum.Diğer kas katı kesilme de gunde 3 ten fazla olursa gene doktora gıtmekte fayda var.Evet canım tehlikeli
Strese korkuya ve üzüntüye bağlıda olabiliyor ki yaşadım bunu
İlk gebeliğimde 8. Ayıma yakın dedemi kaybettik resmen o karnım taşş oldu taş
Geçenlerde hatta anneme dedim ki deli misin sen 2. 3. çocuğa nasıl cesaret ettinValla canım hiç sanmıyorum o bulantılar ruhsal değişimler enfeksiyonlar düşük tehlikesi kanama hepsini yaşadım o yüzden
yoksa diyodum ki 10 tane olsa yaparım çok çocuk seviyorum ben
Aslında şöyle düşündüm mayıs 18inde 33+0 oluyorum 15 gün yıllık iznimi ekleyip mayıs maaşını tam alayım 16 hafta doğum izninden sonra en az 6 ay daha ücretsiz izin kullanıcağım için 37yi beklemim ağırlaşmadan kalan işleri halledeyimCanım 32+0 olduğu an çalışamaz raporunu yazıyor doktor eğer uzatıp izinlerini doşum sonuna aktarmak istemiyorsan
Oyyy senin ecrin sevabın daha fazla işte. Öyle düşün sabırlı kadın sabırlı anneHiç sorma
Nerdeyse 6. Aya giricem hala her gün 3-5 kez kusuyorum ve uyandığım andan akşam 9 lara kadar mide bulantısı cekiyorum . Bu hamileligin nesini ozlicem?
Kızımda da aynı şeyleri yaşadım, 6 yaşında oldu hala korkumdan çocuk düşünmüyordum. Bu sürpriz bebek gelmeseydi ben sırf hamilelikten korktuğum için yapmazdım cesaretim yoktu
Daha rahat oldugum soylenemez aksine daha pimpirikliyimDevamındada su gelmiyosa akıntınız artmadıysa kanamanız yoksa ve düzenli değilse anlık gelip geçiyosa korkmayın yazmış doktor. Tecrübenin gözünü seveyim daha rahatsın bişeyleri biliyosun dimi canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?