2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhabalar arkadaslar umarim hersey yolundadir bu hafta koku hassasiyeti nukseden var mi aranizda neden olabilir deliricem ilk 3 ay gibi kusmali degil ama burnumdaki koku hersey ayni kokuyo o kokudan. Grip atlattım onunlami ilgili anlamadim.

Ben de sezeryandan hiç korkmadım. Spinal olmuştum

Şimdi aklıma gelince naısl ayık ayık kendimi kestirmisim diyorum :))

Merhabalar arkadaslar umarim hersey yolundadir bu hafta koku hassasiyeti nukseden var mi aranizda neden olabilir deliricem ilk 3 ay gibi kusmali degil ama burnumdaki koku hersey ayni kokuyo o kokudan. Grip atlattım onunlami ilgili anlamadim.
Muhtemelen onunla alakalı . Senin haftalarindayken bı kaç gün bende de olmuştu 2 kilo verdim hatta. Sonraki hafta geçti.

Ben onu aklımın ucundan bile geçirmiyorum bilinmemezlikten değil aslında
bi kaybım var kürtaj tecrübem var o süreci Rabbim bi daha yaşatmasın isterlerse bütün vücudumu kesebilirler
Mesela evladının canı olunca insan kafasını bile kestirirAma işte benim bir de sarı papatya bir kızım var geride. Allah ikisini de saglıkla kucagıma almayı nasip etsin. Onun adına korkuyorum. Plasenta previa durumunda yogun kanama olup anne ölümüne kadar bile yol açabiliyormuş. Bu durumda yogun bakımda gunlerce kalabılırım. Daha 2 yasında bile olmayacak kızım. Oglum da erken dogarsa Allah korusun ya da zamanında dogsa bile yanlarında olamama fikri cok kötü

Allah korusun hiç onları aklına bile getirme inşallah sağlıkla fındığını kucağına alıp kızınla da beraber uzun uzun yıllarınız olsun.

Allah korusun hiç onları aklına bile getirme inşallah sağlıkla fındığını kucağına alıp kızınla da beraber uzun uzun yıllarınız olsun.
Amin canım. Dun gece uyuyamadım. Olur mu olur yani sezeryanla girdim cıkamadım diyelim ne olacak. Bilemiyorum acaba arastırma hastanesine mi gitsem diye dusundum. Özelsin imkanları riskli gebelikte biraz daha hafif kalıyor. Bu hafta gıdecegım doktoruma bakalım durum ne. Konu salım bunların hepsini.Belki içim rahatlar.

Ay çok az kalmış kız
Evet :):):) Ay ben çok merak ediyorum kuzular nasıl olacak kime benzeyecek :):) Heyecan basıyor düşündükçe :):)
Kızlar ben 33. haftayı doldurup çıkmak istiyorum evdeki işleri odasını vs rahat rahat yapmak için doktorla konuşsam 33te raporu alabilirim dimi kendi isteğimle
32+0dan itibaren çıkabilirsin, evet 15 gününü kullan bari tam maaş al. Olmadı analık izni bitiminde heyet raporu alırsın. sonra da yeni yılın yıllık iznini kullanırsın bi şekilde büyütücez :):) Ben son gün kadar çalışıcam Allah izin verirse, benim işim 2 kat zor
Bu arada senin ismin merve gibi :) İşin de muhasebat mı :):)
O toplanma niye oluyormuş peki. Dogum başlıyor demek falan mı ? Bende daha öyle olmadı hiç. Ama karnımın bı yeri sanki hep sivri gibi bak böyle akşamları daha da belirgin oluyor bazen.
Kız seini yavru kuş totişini çıkarmış ya da omzunu annesi :):) O kasılmayı ya da sancıyı anlarsınız zaten, anlatılabilecek gibi bir şey değil ama sen anlıyorsun bir sıkıntı olduğunu, rutin dışında bir hareketle kasılıyor bebek, diğer türlüsü dönme, takla atma vs. :):)

burdakilerin ne iş yaptıgını ve isimlerini çok merak ediyorummm nickten isim tahmini yapsam tutar mı
Sen comp eng açılımını yazmıştın daha önce ondan hatırlıyorum. Ben öğretmenim.

Kızlar ben 33. haftayı doldurup çıkmak istiyorum evdeki işleri odasını vs rahat rahat yapmak için doktorla konuşsam 33te raporu alabilirim dimi kendi isteğimle
32+0 olman yeterli diyecektim senin başka düşüncen varmış onu sonraki bir gönderinde gördüm.

Kızlar size kitap önerileri listem.

Teşekkürler..
Ben de değişik birkaç kitap okudum. Her okunan muhakkak bir şey katıyor insana. Yine her çocuk kendi bireyselliğini de katıyor işin içine ve güdülerin yön veriyor biraz da..

Ara ara hem koku hem bulantı hissi nüksediyor bende de. Normal gibime geliyor..

Oyyy senin ecrin sevabın daha fazla işte. Öyle düşün sabırlı kadın sabırlı anne

ben miyim o

Seni çok iyi anlıyorum . Evde bırakılan yavru da ayrı düşünülüyo. Benim de aklıma kötü senaryolar geliyo hep

Inşallah her şey yolunda ilerleyecek ve hiçbir korktuğunla sınanmayacaksın . Böyle dua edelim böyle söyleyelim hep.

Dimi bi de o var sanırım sakinleştirici bir şeyler yapıyorlar

Ahaha yok ya bana sakinlestirici falan da yapmadılar. Direkt uyusturup kurbanlık dana gibi yatırdılar:))

Içeriye erkek asistan girmişti. Aaa başım açık başörtü verin dedim onu hiç unutmuyorum. Halbuki açık olan tek şey başım olsaydı keşke

Ay buna çok katılıyorum.
İkinci daha bile zor bence başına ne gelecek biliyosun risklerle ilgili tecrübelerin çoğalıyo etrafta duydukların bilmem ne
Yaşla ve teceübeyle ilgili
Kendin yaşamasanda etraftan duydukların kafanda çok yer ediyo zamanla
Cahillik mutluluk :)

Gurbetin en iyi ilacı evlat sahibi olmak galiba yalnızlığımizi paylaşıyoruz evlatlarimizla
Aynen iyiki var bu minikler...ah birde şu tuvalet isini cozseydim daha ne isterim valla basladim ama mehter marşı gibi en zor dönem bu bence...
Doktorun ne derse onu yap canim çünkü onlar tecrübeli insanlar bir daha çalışırsın nasıl olsa arada ara vermek sana da iyi gelir.
Babasına da yapmıştım şimdi bebike yapıyorum. Asla tığ şiş işi bilmem maksat hatıra olsun ☺
Bayıldım çok güzel olmuş.
Ilk gebeliğim hep ayri gecti. Çok zor bir süreç oğlumla çok konuşurdum kendimi telkin ederdim. Sakin olmaya çalışırdım. Çok şükür stresli bir cocuk olmadi. Bizde 7 yıllık evliyiz. Eşimin isi nedeniyle es durumu tayini gibi birsey söz konusu değil. 2.5 yıldır biraradayiz ama iş icin halen farkli şehirlere gidip geliyoruz arada...2. Bebekten sonra da hicbirsey net değil...ama ben strese sokmamaya calisiyorum kendimi hersey geleceğimiz icin...annen baban da hatasını anlayacaktır ins.
O şancı başladı mi durdurmuyor sizi yerinde...
Belden başlayıp adet sancısının siddetlisi oluyor. Gerci ben sezeryan olmak zorunda kaldim ama sancıyı da yaşadım.

Yıllık iznini bence dogumdan once harcama. Doğum sonrasında kullan. Bebeginle ne kadar uzun sure birarada olabilsen o kadar iyi olur.
Tabi yine sen bilirsin en doğrusunu ama ben olsam oyle yapardim.

İnşallah canım Allah korusun hepimizi. Asistan olayına koptum zaten. Aslında sezeryanda da her yer acık oluyor ben de sonradan ogrendim

Canım o risk hepimizde var evet durumun şuan özel görünsede bizim garantimiz var mı yok öyle düşünerek hayat geçmez ki Rabbim güzel yazılar yazsın biraz kadere bağlı işimiz. Tabiki çok çok iyi araştır doktorunla görüş bi süprizle karşılaşma neresi iyiyse orda ol hayırlısıyla da çocuğuna kavuş sorunsuz sıkıntısız inşallah.

Peki spinal olan annişler oldu ki vajinal değil sezeryan olacak doğum diyelim.
Hastane bana 3 seçenek sundu şimdiden genel anestezi spinal ve epidural sizce hangisini tercih etmeliyiz?
Ben genel anestezi olmuştum, bana sormadılar canım, ben çok sancı çekiyordum açılmam olmadı direkt genel anestezi yaptılar, şimdi yine kararı doktoruma bırakırım, o an bana ne uygunsa onu yapar diye düşünüyorum :) Bilemedim ki yardımcı olabildim mi? Birde arasındaki ayrımı bilebilmek için hepsini denemiş olmak lazım.

Allah yardımcın olsun canım benimki biraz keyiften bakalım zaman ne göstericek canım.
ismim Seval nickimle hiç alakası yok aslında Asıl mesleğim muhasebe mezuyum ama şuan 5 yıldır aynı firmada ameleyim idari işler muhasebe insan kaynakları ne ararsan var bazen ben geçiyorum bazen yönetici kısmındayım falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…