Bazı arkadaşların da riski yok 3 hafta mesela benim doktorum ayda bir çağırıyor Bi bakıma iyi kesemi düşünüyor bide biraz daha büyümüş oluyor ama beklemek can sıkıcı özledim kızımıkontrol durumuna göre değişiyo
benim riskim olduğu için biara sabah akşam günde iki kere gittiğim bile oluyodu
şimdi 2 haftaya düştük
hiç 1 ay gitmediğim olmadı
Bizimde ayniydi canim ben laf soka soka biraktirdim cok sukur. O uyku haliyle insanin aklina neler geliyor Allah korusun. Birde bizim ki enteresan bi kadin kendisinden kalkip evimize geleli daha 1 saat olmuyor ariyordu napiyorsunuz diyebir gun esime dedim ya anneni uyar yada ben terbiyemi bozacagim diye bir daha oyle sacma sapan aramadi
benim ilk gittiğimden alınıyo sonraki 10 gün içinde gittiklerimden alınmıyoBazı arkadaşların da riski yok 3 hafta mesela benim doktorum ayda bir çağırıyor Bi bakıma iyi kesemi düşünüyor bide biraz daha büyümüş oluyor ama beklemek can sıkıcı özledim kızımı
10 gün içinde gidersen kontrol olur zaten muayene değil özel sağlık sigortası mükemmel Bi olaybenim ilk gittiğimden alınıyo sonraki 10 gün içinde gittiklerimden alınmıyo
yani bi gidiyom sonra 10 gün sonra gidiyom ayda bir kere ödeme yapmış oluyorum
zaten özel sigortam var fazla bişey ödemiyorum
Kızlar 37 ye kadar beklemenız dogum ıznınızı bosa gitmiş demek olur sonrasındakı 10 hafta zaten yaz tatılıne gelecek
Ya dün aynı şeyi düşündüm hatta rüyama girdi kızım doğmuş erken doğmuş ama kilosu iyi doktor diyo ki küvezde 2 gün kalsa yeter saçları simsiyah cildi beyaz gözler masmaviydi aşık oldum ağlicaktım nerdeyse gerçek gibiydiYaa ne güzel bazılarımızın kalan günü iki hanelilere inmiş çok heyacanlııı
Ya dün aynı şeyi düşündüm hatta rüyama girdi kızım doğmuş erken doğmuş ama kilosu iyi doktor diyo ki küvezde 2 gün kalsa yeter saçları simsiyah cildi beyaz gözler masmaviydi aşık oldum ağlicaktım nerdeyse gerçek gibiydi
İnşallah sağlıkla doğduklarnda görürüz
Hepimizin sırayla doğum haberini de alacağız inşallah Allah hepimizi sağlıkla kavuştursunYa dün aynı şeyi düşündüm hatta rüyama girdi kızım doğmuş erken doğmuş ama kilosu iyi doktor diyo ki küvezde 2 gün kalsa yeter saçları simsiyah cildi beyaz gözler masmaviydi aşık oldum ağlicaktım nerdeyse gerçek gibiydi
İnşallah sağlıkla doğduklarnda görürüz
Uyanmak istemedim resmen Allahım inşallah hepimizi kavuştursun canımYa bende mavi gözlü bir kız çocuğu gördüm rüyamda çok güzeldi.Birisi bana emanet bırakmıştı koruyup kokluyorum.Ama benim oglusum olacak
Ay inşallahHepimizin sırayla doğum haberini de alacağız inşallah Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun
Uyanmak istemedim resmen Allahım inşallah hepimizi kavuştursun canım
Biz de göz konusu tartışmada çok merak ediyoruz eşim ve tarafı kahve gözlü esmer
Bizim taraf sarışın renkli gözlü yeşilde var mavide
Görümcem diyo ki bize bakma konuşurken gözünü kapatBenim tarafım da hep ela ve yeşil gözlüyüz.Esimde renkli gözlü kayınpeder de.Buyuk abim ve kv kahve gözlü oglusum da kahve gözlü.İkinci oğluş ela ya da yeşil olur diye bekliyorum
Ben oğlumda dedigin gibi yapmıştım, 32 de analık iznimi başlattım oglum 2 aylikken ise basladim sut iznimi kullanarak yarım gün 6 ay çalıştım. Sonra izinlerimi de kullandim, eksik kalan 15 günümü rapor alarak tamamladım. Böylece maas teslimi yapmadım ve hala ücretsiz izindeyim. İkinci için mayısın 15 inde bir ay çalışıp tekrar analik iznimi baslatacagim. Yalniz size tavsiye gelecek yıl için ocak ayindan once ise baslarsaniz bir sonraki yilin izin hakkini da elde etmis olursunuz..iyi de canım senin bu dediğin 4 ay analık izni zaten. Ben de kamudayım, doğumdan sonra bu hakkımızı kullanıcaz her türlü. Ama bu süre bittiğinde heyet raporu alabilirsen maaşın yatmaya devam eder kesilmez. Bir de ücretsiz izin hakkımız var 2 yıla kadar alabiliyoruz ama o zaman maaş yatmıyor. Ben rapor alıp+biriken iznimi de kullanıp 2 ay daha maaşım yatsın istiyorum Ocak ayını buldurmam lazım. Sonrasında ya ücretsize ayrılıcam, ya da zaten süt izni de var öğleye kadar çalışıp eve geçicem (ben mühendisim bizim kurumda öğleden sonra gitmeye bir şey demiyorlar).
Bizim de öyle erkek tarafı kahverengi gözlü, biz de her renkten var benim de yeşil, oğlum ela oldu. İlk 6 ay griydi, çakır gözlü derler ya öyle..Uyanmak istemedim resmen Allahım inşallah hepimizi kavuştursun canım
Biz de göz konusu tartışmada çok merak ediyoruz eşim ve tarafı kahve gözlü esmer
Bizim taraf sarışın renkli gözlü yeşilde var mavide
Görümcem diyo ki bize bakma konuşurken gözünü kapat
Sağlıklı olsun işin şakası tabiki ama bu kadar çileden sonra bana bişeyi benzemezse çok bozulurum ısırırım o fındığı
Çok heyecanlı ya allahımmmBizim de öyle erkek tarafı kahverengi gözlü, biz de her renkten var benim de yeşil, oğlum ela oldu. İlk 6 ay griydi, çakır gözlü derler ya öyle..
Hahaha bende gamzeliyimAynen benzeyince iyi hissediyorsun.Buyuk oglusum benim gibi gamzeli epey havalı oluyor aaa aynı sen deyince
Benimde oğlum olucak bende hep kız bebekler görüyorum :))Ya bende mavi gözlü bir kız çocuğu gördüm rüyamda çok güzeldi.Birisi bana emanet bırakmıştı koruyup kokluyorum.Ama benim oglusum olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?