2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
kontrol durumuna göre değişiyo
benim riskim olduğu için biara sabah akşam günde iki kere gittiğim bile oluyodu
şimdi 2 haftaya düştük
hiç 1 ay gitmediğim olmadı
Bazı arkadaşların da riski yok 3 hafta mesela benim doktorum ayda bir çağırıyor Bi bakıma iyi kesemi düşünüyor bide biraz daha büyümüş oluyor ama beklemek can sıkıcı özledim kızımı

Aksam eşim gelsin konuşacağım.Annenle sen mi konuşacaksın ben mi desem o anlar

Bazı arkadaşların da riski yok 3 hafta mesela benim doktorum ayda bir çağırıyor Bi bakıma iyi kesemi düşünüyor bide biraz daha büyümüş oluyor ama beklemek can sıkıcı özledim kızımı
benim ilk gittiğimden alınıyo sonraki 10 gün içinde gittiklerimden alınmıyo
yani bi gidiyom sonra 10 gün sonra gidiyom ayda bir kere ödeme yapmış oluyorum
zaten özel sigortam var fazla bişey ödemiyorum

Ben bugün enfeksiyon için bizim buradaki kadın doğumcuya gittim.Bebege baktı kaç haftalık sin dedi.24+4 dedim.Neredeyse 27 haftalık görünüyor şeker testini yapsak iyi olur dedi.Normalde merkezde kendi Dr uma 8 nisanda gidecektim.Aç karnına da gitmişken tamam dedim.Şükür ki gebelik şekeri çıkmadı.Enfeksiyonun da baya azalmış bol su iç yakında geçer dedi.Bebis 950 gram civarı 26+ lara uyumluymus.Ödüm kopmuştu şeker çıkacak diye 24+4 e göre çok geldi bana kilosu maşaallah.O şeker için içtiğim sıvıyı çıkarmamak için mücadele verdim baya iğrenç bişey.Beklemek ayri sikintiydi.Neyseki yalniz degildim.Kanlari verince direk lavaboya koştum rahatladım.Darisi yükleme yaptiracaklarin başına.Insallah sizlerde de çıkmaz şeker.

benim ilk gittiğimden alınıyo sonraki 10 gün içinde gittiklerimden alınmıyo
yani bi gidiyom sonra 10 gün sonra gidiyom ayda bir kere ödeme yapmış oluyorum
zaten özel sigortam var fazla bişey ödemiyorum
10 gün içinde gidersen kontrol olur zaten muayene değil özel sağlık sigortası mükemmel Bi olay

Kızlar 37 ye kadar beklemenız dogum ıznınızı bosa gitmiş demek olur sonrasındakı 10 hafta zaten yaz tatılıne gelecek

8+5 olmazsa da eylülden vaz geçmiş oluyorsun. Tabi herkesin beklenen doğum tarihi farklı. O da etken. Ben kurtarabilirsem ekim bile olsa olur. Sonra ücretsiz düşünüyorum çünkü.

Yaa ne güzel bazılarımızın kalan günü iki hanelilere inmiş çok heyacanlııı
Ya dün aynı şeyi düşündüm hatta rüyama girdi kızım doğmuş erken doğmuş ama kilosu iyi doktor diyo ki küvezde 2 gün kalsa yeter saçları simsiyah cildi beyaz gözler masmaviydi aşık oldum ağlicaktım nerdeyse gerçek gibiydi
İnşallah sağlıkla doğduklarnda görürüz

Ya bende mavi gözlü bir kız çocuğu gördüm rüyamda çok güzeldi.Birisi bana emanet bırakmıştı koruyup kokluyorum.Ama benim oglusum olacak

Hepimizin sırayla doğum haberini de alacağız inşallah Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun

Ya bende mavi gözlü bir kız çocuğu gördüm rüyamda çok güzeldi.Birisi bana emanet bırakmıştı koruyup kokluyorum.Ama benim oglusum olacak
Uyanmak istemedim resmen Allahım inşallah hepimizi kavuştursun canım
Biz de göz konusu tartışmada çok merak ediyoruz eşim ve tarafı kahve gözlü esmer
Bizim taraf sarışın renkli gözlü yeşilde var mavide

Benim tarafım da hep ela ve yeşil gözlüyüz.Esimde renkli gözlü kayınpeder de.Buyuk abim ve kv kahve gözlü oglusum da kahve gözlü.İkinci oğluş ela ya da yeşil olur diye bekliyorum

Benim tarafım da hep ela ve yeşil gözlüyüz.Esimde renkli gözlü kayınpeder de.Buyuk abim ve kv kahve gözlü oglusum da kahve gözlü.İkinci oğluş ela ya da yeşil olur diye bekliyorum
Görümcem diyo ki bize bakma konuşurken gözünü kapat
Sağlıklı olsun işin şakası tabiki ama bu kadar çileden sonra bana bişeyi benzemezse çok bozulurum ısırırım o fındığı

Ben oğlumda dedigin gibi yapmıştım, 32 de analık iznimi başlattım oglum 2 aylikken ise basladim sut iznimi kullanarak yarım gün 6 ay çalıştım. Sonra izinlerimi de kullandim, eksik kalan 15 günümü rapor alarak tamamladım. Böylece maas teslimi yapmadım ve hala ücretsiz izindeyim. İkinci için mayısın 15 inde bir ay çalışıp tekrar analik iznimi baslatacagim. Yalniz size tavsiye gelecek yıl için ocak ayindan once ise baslarsaniz bir sonraki yilin izin hakkini da elde etmis olursunuz..

Bizim de öyle erkek tarafı kahverengi gözlü, biz de her renkten var benim de yeşil, oğlum ela oldu. İlk 6 ay griydi, çakır gözlü derler ya öyle..

Görümcem diyo ki bize bakma konuşurken gözünü kapat
Sağlıklı olsun işin şakası tabiki ama bu kadar çileden sonra bana bişeyi benzemezse çok bozulurum ısırırım o fındığı

Aynen benzeyince iyi hissediyorsun.Buyuk oglusum benim gibi gamzeli epey havalı oluyor aaa aynı sen deyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…