600 tl olan yardım mi cnmKızlar benimde bir sorum olacak doğumdan sonra devletin verdiği doğum yardımı filan varya hani mesela ben gebeliğimin başından beri raporluyum riskli gebelik ve yol şartlarının ağır olmasından dolayı uzun süre çalışmadığım için ben bu yardımları alabilecek miyim bilgisi olan bi aydınlatabilir mi kamuda çalışıyorum buarada
Bende yeşil gözlüyum 2 oğlumda yeşil gözlü inşallah kızımda yeşil olur ama baba kahve her iki tarafta olunca renkli daha çok oluyo ama anneye çekiyo göz rengi sanirimBizim de öyle erkek tarafı kahverengi gözlü, biz de her renkten var benim de yeşil, oğlum ela oldu. İlk 6 ay griydi, çakır gözlü derler ya öyle..
Benimde oğlum olucak bende hep kız bebekler görüyorum :))
Bende yeşil gözlüyum 2 oğlumda yeşil gözlü inşallah kızımda yeşil olur ama baba kahve her iki tarafta olunca renkli daha çok oluyo ama anneye çekiyo göz rengi sanirim
Bence yeşil olmasa bile ela olur, ela göz renginde de her renkten var, renkli gözün gerçek karşılığıBende yeşil gözlüyum 2 oğlumda yeşil gözlü inşallah kızımda yeşil olur ama baba kahve her iki tarafta olunca renkli daha çok oluyo ama anneye çekiyo göz rengi sanirim
Benim bir tek babam yeşil gözlü sarısın kızım ona benzedi demek en cok babamı sevıyormusumBenim civcivlerde benim genler basmış damgayı. İkinci oldu eşim doktora diyor:
"Hocam bu da mavi gözlü değil"
Bence yine benim tarafa benzeyecek gibi. Görümcem "Abime bak biraz" dedi. Bense hep civcivlerime bakıyorum. Hormonlardan heralde. Annelik depreşiyor.
Burda bi inanış var. Çocuk kime benzerse çiftlerden diğerinin onu çok sevdiğini söylüyorlar. Bana çok diyen oldu eşin seni çok sevmiş diye.
Allah korktuğunuza uğratmasın. İnşallah sonuçları temiz gelir. Benim anneminde rahim falan alınmıştı yıllık kontrolünde karında mistik yapı görmüşler. Tahlilleri yapılıyor inşallah sorun olmadan atlatırızKızlar annemin göğsünde bi kitle tespit edilmiş biyopsi alınacakmış çok üzgünümdoktor riskli değil ama geçmiş de annem kanseri yendiği için şüpheli yaklaşmışlar yarın biyopsi alınacak dualarınızda anneme de yer verir misiniz ismi Sibel hamilelerin duaları kabul olurmuş
Amin canım inşallah sizin annenizin de sonuçları iyi gelir benim annem de rahim kanseriydi çok zor zamanlar geçirdik ama 8 yıl geçti üstünden Allahım bir daha yaşatmasınAllah korktuğunuza uğratmasın. İnşallah sonuçları temiz gelir. Benim anneminde rahim falan alınmıştı yıllık kontrolünde karında mistik yapı görmüşler. Tahlilleri yapılıyor inşallah sorun olmadan atlatırız
Benim annemin de var ama iyi huylu canım belirli Bi yaştan sonra oluyor 6 ayda Bi memografi çekiliyor sadece inşallah zararsızdır çok geçmiş olsunKızlar annemin göğsünde bi kitle tespit edilmiş biyopsi alınacakmış çok üzgünümdoktor riskli değil ama geçmiş de annem kanseri yendiği için şüpheli yaklaşmışlar yarın biyopsi alınacak dualarınızda anneme de yer verir misiniz ismi Sibel hamilelerin duaları kabul olurmuş
Geçen bende gördüm kendim ve burdan bı arkadaşın bebeği erken doğmuş sonrası bilim kurguydu resmenYa dün aynı şeyi düşündüm hatta rüyama girdi kızım doğmuş erken doğmuş ama kilosu iyi doktor diyo ki küvezde 2 gün kalsa yeter saçları simsiyah cildi beyaz gözler masmaviydi aşık oldum ağlicaktım nerdeyse gerçek gibiydi
İnşallah sağlıkla doğduklarnda görürüz
Kızım 9 aya kadar falan mavisti sonra çakır yeşil ela arası bı tona döndüBenim tarafım da hep ela ve yeşil gözlüyüz.Esimde renkli gözlü kayınpeder de.Buyuk abim ve kv kahve gözlü oglusum da kahve gözlü.İkinci oğluş ela ya da yeşil olur diye bekliyorum
Valla aslında ben de 37 ye kadar çalışmayı istiyordum da. Öyle olunca ekimin 5 ine kadar kurtarabiliyorum. Ama gel gelelim çok yorucu ve kalabalık bir okuldayim. 25 saat dersim var. Havalar da ısınacak, çocuklar iyice coşar. Dayanamam gibi geliyoryok kuzu ben mümkün olduğunca ileri atmak istiyorum iznimi bebiş doğduktan sonraya o yüzden 37 ye kadar inşallah dayanabilirsem dayanacağım. sen ne yapmayı düşünüyorsun canım ?
Okul sıkıntılı olmasa devam ederdim. Bu şartlarda 14 Mayıs'ta ayrılırim gibi.Benim 32. hafta 22 Mayıs gibi doluyor. Problem olmazsa çalışabilir raporu alıp seminer dönemi civarı 37. Haftayı bulurum diyorum.
Ekim 14 e kadar iznini nasıl kullandın. Daha erken bitmesi gerekmiyor mu 32 de izne ayrılıncaCanım benim 2. 2 Temmuz doğumlu. 32 de rapor almıştım. 8+5 13 hafta doğum sonrası kullandım. Ekim 14'te ücretsiz aldım. Süt izni kullanmak istersen programını idare istediğin şekilde ayarlamalı. İster derslerini branşsa tabi bir araya toplarsın ister her gün erken çıkarsın veya ders aralarında geliş gidiş yaparsın..
Canım inşallah vtemiz gelir SonucKızlar annemin göğsünde bi kitle tespit edilmiş biyopsi alınacakmış çok üzgünümdoktor riskli değil ama geçmiş de annem kanseri yendiği için şüpheli yaklaşmışlar yarın biyopsi alınacak dualarınızda anneme de yer verir misiniz ismi Sibel hamilelerin duaları kabul olurmuş
Kızlar annemin göğsünde bi kitle tespit edilmiş biyopsi alınacakmış çok üzgünümdoktor riskli değil ama geçmiş de annem kanseri yendiği için şüpheli yaklaşmışlar yarın biyopsi alınacak dualarınızda anneme de yer verir misiniz ismi Sibel hamilelerin duaları kabul olurmuş
Ekim 14 e kadar iznini nasıl kullandın. Daha erken bitmesi gerekmiyor mu 32 de izne ayrılınca
Genelde anne baba ama seninki istisna heralde canımBen ela gözlüyüm ama oglus kahve.Gözler ne benden ne babadan.En buyuk dayısindan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?