2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
600 tl olan yardım mi cnm

Bizim de öyle erkek tarafı kahverengi gözlü, biz de her renkten var benim de yeşil, oğlum ela oldu. İlk 6 ay griydi, çakır gözlü derler ya öyle..
Bende yeşil gözlüyum 2 oğlumda yeşil gözlü inşallah kızımda yeşil olur ama baba kahve her iki tarafta olunca renkli daha çok oluyo ama anneye çekiyo göz rengi sanirim

Benim civcivlerde benim genler basmış damgayı. İkinci oldu eşim doktora diyor:
"Hocam bu da mavi gözlü değil"
Bence yine benim tarafa benzeyecek gibi. Görümcem "Abime bak biraz" dedi. Bense hep civcivlerime bakıyorum. Hormonlardan heralde. Annelik depreşiyor.
Burda bi inanış var. Çocuk kime benzerse çiftlerden diğerinin onu çok sevdiğini söylüyorlar. Bana çok diyen oldu eşin seni çok sevmiş diye.

Bende yeşil gözlüyum 2 oğlumda yeşil gözlü inşallah kızımda yeşil olur ama baba kahve her iki tarafta olunca renkli daha çok oluyo ama anneye çekiyo göz rengi sanirim

Ben ela gözlüyüm ama oglus kahve.Gözler ne benden ne babadan.En buyuk dayısindan :)

Bence yeşil olmasa bile ela olur, ela göz renginde de her renkten var, renkli gözün gerçek karşılığı

Benim bir tek babam yeşil gözlü sarısın kızım ona benzedi demek en cok babamı sevıyormusum Bakalım oglum kime benzeyecek.Babasına benzesin isterim ama herkes ablasına benzesin diyor

Kızlar annemin göğsünde bi kitle tespit edilmiş biyopsi alınacakmış çok üzgünüm doktor riskli değil ama geçmiş de annem kanseri yendiği için şüpheli yaklaşmışlar yarın biyopsi alınacak dualarınızda anneme de yer verir misiniz ismi Sibel hamilelerin duaları kabul olurmuş

Allah korktuğunuza uğratmasın. İnşallah sonuçları temiz gelir. Benim anneminde rahim falan alınmıştı yıllık kontrolünde karında mistik yapı görmüşler. Tahlilleri yapılıyor inşallah sorun olmadan atlatırız

Amin canım inşallah sizin annenizin de sonuçları iyi gelir benim annem de rahim kanseriydi çok zor zamanlar geçirdik ama 8 yıl geçti üstünden Allahım bir daha yaşatmasın

Benim annemin de var ama iyi huylu canım belirli Bi yaştan sonra oluyor 6 ayda Bi memografi çekiliyor sadece inşallah zararsızdır çok geçmiş olsun

Geçen bende gördüm kendim ve burdan bı arkadaşın bebeği erken doğmuş sonrası bilim kurguydu resmen

yok kuzu ben mümkün olduğunca ileri atmak istiyorum iznimi bebiş doğduktan sonraya o yüzden 37 ye kadar inşallah dayanabilirsem dayanacağım. sen ne yapmayı düşünüyorsun canım ?
Valla aslında ben de 37 ye kadar çalışmayı istiyordum da. Öyle olunca ekimin 5 ine kadar kurtarabiliyorum. Ama gel gelelim çok yorucu ve kalabalık bir okuldayim. 25 saat dersim var. Havalar da ısınacak, çocuklar iyice coşar. Dayanamam gibi geliyor

Ekim 14 e kadar iznini nasıl kullandın. Daha erken bitmesi gerekmiyor mu 32 de izne ayrılınca

Canım inşallah vtemiz gelir Sonuc

Allah korktugunuza ugratmasin inşallah. Kötü bı şey duymazsiniz inşallah Allah'ın izniyle

Ekim 14 e kadar iznini nasıl kullandın. Daha erken bitmesi gerekmiyor mu 32 de izne ayrılınca

32. Haftada "çalışabilir" raporu aldım. 5 hafta daha çalıştım. Öylelikle doğum sonrası 13 hafta kullandım. Bebek erken doğsa bile onu ekliyorlar. Mesela 39. Haftada doğdu. 40 haftaymış gibi bir haftanı da veriyorlar. O yüzden beklenen doğum tarihin önemli oluyor. Hesaplamalarda. Ekimin 14'ü olsun diye iki gün aile hekiminden almıştım. Değilse o iki günlük parayı iade istiyorlar. 15'i olmadan maaşı almadan ayrılmak en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…