2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım kamu da 2 yıla kadarda olan var belediyeler sağlık eğitim değişiyor demek ki inşallah iyileştirme gelir sizede
ben öğretmenim canım bizde 4 ay o da 3 haftası mecburi doğum öncesi, Allahtan doğum sonrası ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1 buçuk saat süt izni var

ben öğretmenim canım bizde 4 ay o da 3 haftası mecburi doğum öncesi, Allahtan doğum sonrası ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1 buçuk saat süt izni var

Canım o rapor süren 16 hafta zaten artı izin alamıyor musunuz ücretsiz olarak? Eğitim de nasıl bilmiyorum inan ki
Süt izni iyiymiş özelde 1.5 saat onuda biriktirip haftada bir gün olarak kullanabiliyoruz

Canım ben de öğretmenim de bizde süt izni yok diye biliyorum. Sınıf öğretmeni misin

Süt izni var ya. Benim öğretmen arkadaşlarım kullandı hep. Hatta bir tanesi ders saatlerini de en aza çekti. Haftada sadece 3 gün 12 ye kadar çalışıp tam maaş alıyordu:)
Ama nasıl ayarladı bilmiyorum, müzik öğretmeni kendisi

Canım ben de öğretmenim de bizde süt izni yok diye biliyorum. Sınıf öğretmeni misin

Canım benim 2. 2 Temmuz doğumlu. 32 de rapor almıştım. 8+5 13 hafta doğum sonrası kullandım. Ekim 14'te ücretsiz aldım. Süt izni kullanmak istersen programını idare istediğin şekilde ayarlamalı. İster derslerini branşsa tabi bir araya toplarsın ister her gün erken çıkarsın veya ders aralarında geliş gidiş yaparsın..

Son düzenleme:

Canım senin kusma problemin çoktu. Heyet mantıklı. Peki ne civarda ücret ödedin? Aklımızda bulunsun..

Canım senin kusma problemin çoktu. Heyet mantıklı. Peki ne civarda ücret ödedin? Aklımızda bulunsun..

Evet ama doktor rapora kusma yazmadı. Riskli gebelik tarzı bir şey yazdı mecburen

Ücret her hastaneye gore degisiyo. Ben 150 civarı ödedim. Ama bana kalsa 400 de öderdim yeter ki her sabah ise gidip akşama kadar lavaboya koşmaktan kurtulayım diye

ben kamuda çalışıyorum bizimki 4 ay ya kızlar keşke 6 olsaydı. özeller bu konuda daha iyi demekki.

iyi de canım senin bu dediğin 4 ay analık izni zaten. Ben de kamudayım, doğumdan sonra bu hakkımızı kullanıcaz her türlü. Ama bu süre bittiğinde heyet raporu alabilirsen maaşın yatmaya devam eder kesilmez. Bir de ücretsiz izin hakkımız var 2 yıla kadar alabiliyoruz ama o zaman maaş yatmıyor. Ben rapor alıp+biriken iznimi de kullanıp 2 ay daha maaşım yatsın istiyorum Ocak ayını buldurmam lazım. Sonrasında ya ücretsize ayrılıcam, ya da zaten süt izni de var öğleye kadar çalışıp eve geçicem (ben mühendisim bizim kurumda öğleden sonra gitmeye bir şey demiyorlar).

aaa çok iyi, heyet için 150 mükemmelmiş:) benim burda bi tanıdık 1000 tl vermiş:)) gerçi ben de gözden çıkardım 2000 de olsa veririm, gerisi de bana kalır.hiç maaş almamaktan iyidir

canım sen mühendismişsin bizde 3 saatlik süt iznini bile vermiyorlar bazen yasal hakkın olmasına rağmen. biliyorum bende heyette maaşın yattığını ben 2 ay heyet alsam ücreti de önemli değil yeterki bebek biraz büyüsün daha rahat emanet edebileyim birilerine tek amacım bu, işimi de seviyorum yoksa hiç üşenmeden gider gelirim.

işte mesele süt izni kullanımında canım onu tamamen bana kullandıracaklarını bilsem içim rahat edecek eşimle dönüşümlü bile idare ederiz. neyse Allah büyük kullandırırlar inşallah da bende rahat ederim

Ben de öğretmenim canım. 32. Hafta izne ayrılacak misin sen?
yok kuzu ben mümkün olduğunca ileri atmak istiyorum iznimi bebiş doğduktan sonraya o yüzden 37 ye kadar inşallah dayanabilirsem dayanacağım. sen ne yapmayı düşünüyorsun canım ?

canım senin yukarıda yazdığın "ben kamuda çalışıyorum bizimki 4 ay ya kızlar keşke 6 olsaydı. özeller bu konuda daha iyi demekki " cümlesine istinaden yazdım ben. yanlış anlamadıysam doğum sonrasında özel/kamu farketmeden herkese 4 ay analık izni var. Arkadaşların dediği 6 aylık süreyi ben özel sektörün ücretsiz izin süresi olarak anladım açıkcası ama yanlış da anlamış olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…