- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
benim de 13 gün var 25 + 0 da gideceğim inş. 30.haftadan sonra 2 haftaya bir mi gidiyoruz canım?Kızımı çok özledim ya bu 4 hafta çok uzun geliyo banadaha 10 gün var
Valla bilmiyorum ki kuzum bende 28+0da gitmiş olucam nasipsebenim de 13 gün var 25 + 0 da gideceğim inş. 30.haftadan sonra 2 haftaya bir mi gidiyoruz canım?
ben kamuda çalışıyorum bizimki 4 ay ya kızlar keşke 6 olsaydı. özeller bu konuda daha iyi demekki.Kullanırsın canım iş vereninle anlaşmana bağlı yasal olan 6 aya kadar zaten
Rapor almak zor oluyor. Heyeti hiç bilmiyorum.
Canım kamu da 2 yıla kadarda olan var belediyeler sağlık eğitim değişiyor demek ki inşallah iyileştirme gelir sizedeben kamuda çalışıyorum bizimki 4 ay ya kızlar keşke 6 olsaydı. özeller bu konuda daha iyi demekki.
ben öğretmenim canım bizde 4 ay o da 3 haftası mecburi doğum öncesi, Allahtan doğum sonrası ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1 buçuk saat süt izni varCanım kamu da 2 yıla kadarda olan var belediyeler sağlık eğitim değişiyor demek ki inşallah iyileştirme gelir sizede
ben öğretmenim canım bizde 4 ay o da 3 haftası mecburi doğum öncesi, Allahtan doğum sonrası ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1 buçuk saat süt izni var
Canım ben de öğretmenim de bizde süt izni yok diye biliyorum. Sınıf öğretmeni misinben öğretmenim canım bizde 4 ay o da 3 haftası mecburi doğum öncesi, Allahtan doğum sonrası ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1 buçuk saat süt izni var
Ben de öğretmenim canım. 32. Hafta izne ayrılacak misin sen?ben öğretmenim canım bizde 4 ay o da 3 haftası mecburi doğum öncesi, Allahtan doğum sonrası ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1 buçuk saat süt izni var
Canım ben de öğretmenim de bizde süt izni yok diye biliyorum. Sınıf öğretmeni misin
ben öğretmenim canım bizde 4 ay o da 3 haftası mecburi doğum öncesi, Allahtan doğum sonrası ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1 buçuk saat süt izni var
Canım ben de öğretmenim de bizde süt izni yok diye biliyorum. Sınıf öğretmeni misin
Ben de öğretmenim canım. 32. Hafta izne ayrılacak misin sen?
Kızlar teşekkürler cevaplar için. Ben de kamu kurumundayım ama taşeronum. Bu yüzden 2 yıl ücretsiz izin hakkım yok
Bu aradacennetlik canım heyet raporu özel hastanelerden almak zor değil. Sadece ücreti devlete nazaran biraz daha fazla. Ama yarım saat içinde aliyorsun öyle söyleyeyim:)
Bana doktorum vermeyince ben başka bir özel hastaneden aldim. Çalışabilecek durumda değilim cunku
Heh işte bunu sormuştum. thank youu :) Çünkü bizim 16 haftalik ucretli izin bitince sadece 6 ay ücretsiz izin hakkımız var
Canım senin kusma problemin çoktu. Heyet mantıklı. Peki ne civarda ücret ödedin? Aklımızda bulunsun..
ben kamuda çalışıyorum bizimki 4 ay ya kızlar keşke 6 olsaydı. özeller bu konuda daha iyi demekki.
Evet ama doktor rapora kusma yazmadı. Riskli gebelik tarzı bir şey yazdı mecburen
Ücret her hastaneye gore degisiyo. Ben 150 civarı ödedim. Ama bana kalsa 400 de öderdim yeter ki her sabah ise gidip akşama kadar lavaboya koşmaktan kurtulayım diye
canım sen mühendismişsin bizde 3 saatlik süt iznini bile vermiyorlar bazen yasal hakkın olmasına rağmen. biliyorum bende heyette maaşın yattığını ben 2 ay heyet alsam ücreti de önemli değil yeterki bebek biraz büyüsün daha rahat emanet edebileyim birilerine tek amacım bu, işimi de seviyorum yoksa hiç üşenmeden gider gelirim.iyi de canım senin bu dediğin 4 ay analık izni zaten. Ben de kamudayım, doğumdan sonra bu hakkımızı kullanıcaz her türlü. Ama bu süre bittiğinde heyet raporu alabilirsen maaşın yatmaya devam eder kesilmez. Bir de ücretsiz izin hakkımız var 2 yıla kadar alabiliyoruz ama o zaman maaş yatmıyor. Ben rapor alıp+biriken iznimi de kullanıp 2 ay daha maaşım yatsın istiyorum Ocak ayını buldurmam lazım. Sonrasında ya ücretsize ayrılıcam, ya da zaten süt izni de var öğleye kadar çalışıp eve geçicem (ben mühendisim bizim kurumda öğleden sonra gitmeye bir şey demiyorlar).
işte mesele süt izni kullanımında canım onu tamamen bana kullandıracaklarını bilsem içim rahat edecek eşimle dönüşümlü bile idare ederiz. neyse Allah büyük kullandırırlar inşallah da bende rahat ederimCanım benim 2. 2 Temmuz doğumlu. 32 de rapor almıştım. 8+5 13 hafta doğum sonrası kullandım. Ekim 14'te ücretsiz aldım. Süt izni kullanmak istersen programını idare istediğin şekilde ayarlamalı. İster derslerini branşsa tabi bir araya toplarsın ister her gün erken çıkarsın veya ders aralarında geliş gidiş yaparsın..
yok kuzu ben mümkün olduğunca ileri atmak istiyorum iznimi bebiş doğduktan sonraya o yüzden 37 ye kadar inşallah dayanabilirsem dayanacağım. sen ne yapmayı düşünüyorsun canım ?Ben de öğretmenim canım. 32. Hafta izne ayrılacak misin sen?
canım sen mühendismişsin bizde 3 saatlik süt iznini bile vermiyorlar bazen yasal hakkın olmasına rağmen. biliyorum bende heyette maaşın yattığını ben 2 ay heyet alsam ücreti de önemli değil yeterki bebek biraz büyüsün daha rahat emanet edebileyim birilerine tek amacım bu, işimi de seviyorum yoksa hiç üşenmeden gider gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?