2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok geçmiş olsun, memedeki kistlerin çoğu iyi huylu oluyormuş genelde, sonuçlarınız temiz gelir inşallah..

Canım çok geçmiş olsun inşallah bir problem çıkmaz sağlıkla atlatir

Canım kıyamam.Sibel teyzeye Allahtan şifa diliyorum.İnsaallah önemli bişey değildir.Benim yengem 1 senedir mücadele ediyor daha 39 yaşında.Allah korusun sevdiklerimizi.

Bende kandil gecesi oglumu doğurduğumu gördüm. Benimki de kapkaraydı. Çok güzel bir rüya olduğunu düşünüyorum. Içim bir ferahladı.

Valla haftada bir bari kaçamak yapayım canım haklısın. Şu ölçümleri endokrine bir götüreyim de. Perşembe ölçmeye başlayacağım. Sürekli ölçüyor musunuz siz şekeri ya.
Bugüne kadar sürekli ölçtüm cnm(günde 6 kez) ama bugün/dün bi unuttum ya. Sanırım bi sıkıldım, tekrar konsantre olmam lazım yarın da hafif dozda insuline başlayacağım, sabah açlıklarım 100 çıkııyor

Bende kandil gecesi oglumu doğurduğumu gördüm. Benimki de kapkaraydı. Çok güzel bir rüya olduğunu düşünüyorum. Içim bir ferahladı.
Dimi çok güzel geldi banada ya huzur doldum resmen Allahım bize sağlıkla kavuşmayı olmayana isteyene hasret çekene de nasip etsin

Oyy böyle giderse hepimiz insüline başlayacağız sanırım ya. Ben de yarın başlayım bakalım nasıl çıkacak. Bana da 6 kez ölç demişti

Canım gördüm instadan ekledim seni. Sermin yasar cok beğenirim keşke burda da bu tarz eğitimler verilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…