işte ücretsiz alamıyorum ev taksidi yüklü miktarda olduğu içinCanım o rapor süren 16 hafta zaten artı izin alamıyor musunuz ücretsiz olarak? Eğitim de nasıl bilmiyorum inan ki
Süt izni iyiymiş özelde 1.5 saat onuda biriktirip haftada bir gün olarak kullanabiliyoruz
işte ücretsiz alamıyorum ev taksidi yüklü miktarda olduğu için
canım müzik öğretmenlerini çok yoğun değiller zaten yani zor olmamıştır. ama bir matematikçi türkçeci için zor.Süt izni var ya. Benim öğretmen arkadaşlarım kullandı hep. Hatta bir tanesi ders saatlerini de en aza çekti. Haftada sadece 3 gün 12 ye kadar çalışıp tam maaş alıyordu:)
Ama nasıl ayarladı bilmiyorum, müzik öğretmeni kendisi
canım bende kamuda mimarım. ama aklında bulunsun ilk 6 ay verilen 3 saatlik izin heyet aktarılamıyor sonrasına. misal 3 ay heyet alınca sonrasında 3 aylık 3 saatlik hakkın kalıyor. Bu arada heyetler kaçar gün ?iyi de canım senin bu dediğin 4 ay analık izni zaten. Ben de kamudayım, doğumdan sonra bu hakkımızı kullanıcaz her türlü. Ama bu süre bittiğinde heyet raporu alabilirsen maaşın yatmaya devam eder kesilmez. Bir de ücretsiz izin hakkımız var 2 yıla kadar alabiliyoruz ama o zaman maaş yatmıyor. Ben rapor alıp+biriken iznimi de kullanıp 2 ay daha maaşım yatsın istiyorum Ocak ayını buldurmam lazım. Sonrasında ya ücretsize ayrılıcam, ya da zaten süt izni de var öğleye kadar çalışıp eve geçicem (ben mühendisim bizim kurumda öğleden sonra gitmeye bir şey demiyorlar).
Tamam senin durumun farklı canım Allah yardımcınız olsunişte ücretsiz alamıyorum ev taksidi yüklü miktarda olduğu için
canım bende kamuda mimarım. ama aklında bulunsun ilk 6 ay verilen 3 saatlik izin heyet aktarılamıyor sonrasına. misal 3 ay heyet alınca sonrasında 3 aylık 3 saatlik hakkın kalıyor. Bu arada heyetler kaçar gün ?
bende heyet almaya çalışacağım. inşallah alabilirzdoğru söylüyosun canım, sağ ol. burdakiler 1 heyeti 30ar günlük aldılar inşallah ben de alabilirim.
canım doğumdan sonra devlet bir yardım vermiyor diye biliyorum.Kızlar benimde bir sorum olacak doğumdan sonra devletin verdiği doğum yardımı filan varya hani mesela ben gebeliğimin başından beri raporluyum riskli gebelik ve yol şartlarının ağır olmasından dolayı uzun süre çalışmadığım için ben bu yardımları alabilecek miyim bilgisi olan bi aydınlatabilir mi kamuda çalışıyorum buarada
Benim şu anda da 3 gün öğleye kadar 1 gün tam. Hamile olunca idarem ayarladı. Az ders alabiliriz evet en az 15 saat ama ayrıca süt izni olmaz bu durumda diye biliyorumSüt izni var ya. Benim öğretmen arkadaşlarım kullandı hep. Hatta bir tanesi ders saatlerini de en aza çekti. Haftada sadece 3 gün 12 ye kadar çalışıp tam maaş alıyordu:)
Ama nasıl ayarladı bilmiyorum, müzik öğretmeni kendisi
Evet işte canim ben de bunu diyorum. Branş öğretmeni olunca az ders alıp programı da ona gore yaptircaz. Seminer dahil 37ye kadar çalışıp 5 haftayı sonraya ekleticem insallahCanım benim 2. 2 Temmuz doğumlu. 32 de rapor almıştım. 8+5 13 hafta doğum sonrası kullandım. Ekim 14'te ücretsiz aldım. Süt izni kullanmak istersen programını idare istediğin şekilde ayarlamalı. İster derslerini branşsa tabi bir araya toplarsın ister her gün erken çıkarsın veya ders aralarında geliş gidiş yaparsın..
saol canım sanada geçmiş olsunBu boğaz ağrısı bende de var ya kulaklarım tıkanmış gibii geçmiş olsun cnm
yarın kadın doğum randevum var gitmişken kbb da gidicem canımCanım daha iyiyim en azından kulağım acımıyo Bi doktora gitsen mi enfeksiyon varsa yayılmasınçok geçmiş olsun sanada
Evet işte canim ben de bunu diyorum. Branş öğretmeni olunca az ders alıp programı da ona gore yaptircaz. Seminer dahil 37ye kadar çalışıp 5 haftayı sonraya ekleticem insallah
Hayırlı sabahlar yarım saat önce kaynananın teli ile uyandım.Aklim çıktı.Yakin oturanlar sizinkiler de böyle ayarsız zamansız işleri düştüğünde gece yarısı sabahın körü demeden arıyor mu eşlerinizi.Sinirim tepemde.Ve bu saatte noluyoruz diye acaip korktum karnım ağrıyor o derece.
kontrol durumuna göre değişiyoValla bilmiyorum ki kuzum bende 28+0da gitmiş olucam nasipse
Ne zaman düşücek kontrol süresi sorarım gidince
iş görmezlik ödeneği diye geçiyor canımcanım doğumdan sonra devlet bir yardım vermiyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?