eşimin vardı allahtan evlendikten sonra bende yararlanmaya başladım
doğum içinde faydası olucak
14. haftamda hastanede yatmıştım 1 hafta 4300 lira hesap çıkardılar sigorta 3500 lirasını karşıladı 800 lira ödedik sadece
1 hafta boyunca saydım 19 tane serum taktılar iğnelerin ilaçların haddi hesabı yoktu onları sayamadım
bide hemşirelerin bile hali tavrıda bi başka oluyo vip odada kalıyosun falan
çok şükür özel sigorta gerçekten mükemmel bişey
Bende yeşil gözlüyum 2 oğlumda yeşil gözlü inşallah kızımda yeşil olur ama baba kahve her iki tarafta olunca renkli daha çok oluyo ama anneye çekiyo göz rengi sanirim
Ya biz göçmeniz dolayısıyla annem babam ve iki kız kardeşim ve hatta bütün sülalem renkli gözlü ve açık ya da buğday tenli
Ama gel gör ki ablamın kardeşimin ve benim toplam 5 çocuğumuz kahve gözlü oldu şaka gibi bi tane bile benzetemedik kendimize
Oğlumun babama benzemesini çok diliyorum iki yıl oldu kaybedeli umarım gözleri babam gibi maviyeşil olur
İyi geceler kızlar şekeri yüksek çıkanlar hba1c testi yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız sonuçlarınız nasıldı? Benim şekerim yüksek çıktı ama hba1c değeri normal çıktı doktorla görüşemedim çok merak ediyorum bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi
İyi geceler kızlar şekeri yüksek çıkanlar hba1c testi yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız sonuçlarınız nasıldı? Benim şekerim yüksek çıktı ama hba1c değeri normal çıktı doktorla görüşemedim çok merak ediyorum bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi
Ben şeker yüklemesi yaptirmadim ama hba1c yaptırdım. Gayet iyi çıktı. Evde kendim de açlık tokluk olcuyorum ara ara açlık 72 tokluk 1. Saat 122 ydi sabah mesela.
Uyanmak istemedim resmen Allahım inşallah hepimizi kavuştursun canım
Biz de göz konusu tartışmada çok merak ediyoruz eşim ve tarafı kahve gözlü esmer
Bizim taraf sarışın renkli gözlü yeşilde var mavide
Bakıldı canım, Hba1c değerim nırmal çıktı. Şuan 2 endokrin doktorunla takipteyim, biri bu alanda en iyiysiymiş. İkisi de insulin verdi ama farklı ilaçlar ve biri 4 ünite, biri 8 kafam karıştı genede:) sanırım metin özatayı dinleyeceyim. tokluklarım iyi canım, sadece sabah açlıklarım yüksek...
Dur bakalım canım, her bünye farklı. bişi de tam diemiyorum tabii ikiz olduğu İçin hormonlar yüksek. Ben dün akşam 6 da balık/salata yedim, 2 saat sonra bir bardak süt içtim. Sabah 8 de ölçtüm açlık 97ydi. Her zaman bu kadar katı yapamıyorum ama. Yanında bir dilim ekmek ya da bulgur, yemek saatim de 7-8 i buluyor, o zaman da 100 çıkıyor, bi de doktor daha da artacak şekerin dedi(hormonlardan dolayı) şuan için düşük dozla başlıyorum.
Bakıldı canım, Hba1c değerim nırmal çıktı. Şuan 2 endokrin doktorunla takipteyim, biri bu alanda en iyiysiymiş. İkisi de insulin verdi ama farklı ilaçlar ve biri 4 ünite, biri 8 kafam karıştı genede:) sanırım metin özatayı dinleyeceyim. tokluklarım iyi canım, sadece sabah açlıklarım yüksek...
Ya biz göçmeniz dolayısıyla annem babam ve iki kız kardeşim ve hatta bütün sülalem renkli gözlü ve açık ya da buğday tenli
Ama gel gör ki ablamın kardeşimin ve benim toplam 5 çocuğumuz kahve gözlü oldu şaka gibi bi tane bile benzetemedik kendimize
Oğlumun babama benzemesini çok diliyorum iki yıl oldu kaybedeli umarım gözleri babam gibi maviyeşil olur
Ben sitesine baktım ama indirim göremedim mağazadan mı almışlar ki acaba gideyim yarın çok severim carters