2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
10 gün içinde gidersen kontrol olur zaten muayene değil özel sağlık sigortası mükemmel Bi olay
eşimin vardı allahtan evlendikten sonra bende yararlanmaya başladım
doğum içinde faydası olucak
14. haftamda hastanede yatmıştım 1 hafta 4300 lira hesap çıkardılar sigorta 3500 lirasını karşıladı 800 lira ödedik sadece
1 hafta boyunca saydım 19 tane serum taktılar iğnelerin ilaçların haddi hesabı yoktu onları sayamadım
bide hemşirelerin bile hali tavrıda bi başka oluyo vip odada kalıyosun falan
çok şükür özel sigorta gerçekten mükemmel bişey

Bende yeşil gözlüyum 2 oğlumda yeşil gözlü inşallah kızımda yeşil olur ama baba kahve her iki tarafta olunca renkli daha çok oluyo ama anneye çekiyo göz rengi sanirim
Ya biz göçmeniz dolayısıyla annem babam ve iki kız kardeşim ve hatta bütün sülalem renkli gözlü ve açık ya da buğday tenli
Ama gel gör ki ablamın kardeşimin ve benim toplam 5 çocuğumuz kahve gözlü oldu şaka gibi bi tane bile benzetemedik kendimize
Oğlumun babama benzemesini çok diliyorum iki yıl oldu kaybedeli umarım gözleri babam gibi maviyeşil olur
Kizlar carter’s indirim var %100 pamuk kaliteli teyzesi almış
Ben sitesine baktım ama indirim göremedim mağazadan mı almışlar ki acaba gideyim yarın çok severim carters

babanesi almış kızıma
ananeler babanelerde olmasa
valla benden çok onlar aldılad ben doğru düzgün bişey almadım daha
Güle güle kullansin zevkliymis babaannesi benimkinin aldıkları felaket kötü:) Bide bana göre almış sanırım giydirmem hayatta onları:)

İyi geceler kızlar şekeri yüksek çıkanlar hba1c testi yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız sonuçlarınız nasıldı? Benim şekerim yüksek çıktı ama hba1c değeri normal çıktı doktorla görüşemedim çok merak ediyorum bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi

Kizlar elevit kullanmayı bıraktim çünkü artık midem almıyor kokusu da kötü
Doktoruma sordum imom kullanabilirsin dedi
Devlet karşılamıyor ama olsun:)
Canım ben bunu kullanıyorum biraz pahalı ama ne kokusu var ne de insanı rahatsız ediyor deneye
Ben şeker yüklemesi yaptirmadim ama hba1c yaptırdım. Gayet iyi çıktı. Evde kendim de açlık tokluk olcuyorum ara ara açlık 72 tokluk 1. Saat 122 ydi sabah mesela.

lavitabellamk akş,tokluk,HBA1C bakıldı mı sana diyetten sonra ? Direk insüline başlanmış
Bakıldı canım, Hba1c değerim nırmal çıktı. Şuan 2 endokrin doktorunla takipteyim, biri bu alanda en iyiysiymiş. İkisi de insulin verdi ama farklı ilaçlar ve biri 4 ünite, biri 8 kafam karıştı genede:) sanırım metin özatayı dinleyeceyim. tokluklarım iyi canım, sadece sabah açlıklarım yüksek...

Oyy böyle giderse hepimiz insüline başlayacağız sanırım ya. Ben de yarın başlayım bakalım nasıl çıkacak. Bana da 6 kez ölç demişti
Dur bakalım canım, her bünye farklı. bişi de tam diemiyorum tabii ikiz olduğu İçin hormonlar yüksek. Ben dün akşam 6 da balık/salata yedim, 2 saat sonra bir bardak süt içtim. Sabah 8 de ölçtüm açlık 97ydi. Her zaman bu kadar katı yapamıyorum ama. Yanında bir dilim ekmek ya da bulgur, yemek saatim de 7-8 i buluyor, o zaman da 100 çıkıyor, bi de doktor daha da artacak şekerin dedi(hormonlardan dolayı) şuan için düşük dozla başlıyorum.

Çok mu yuksek çıkıyor? Doğuma kadar mı kullanacaksın cnm

Âmin canım Inşallah gönlünden geçen olur babana benzer Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın..sizin çocuklar babalara çekmiş o zaman

Günaydın kizlar.. şok markete Nuk marka biberon ve emzik geliyo marka sizce nasıl böyle şeyleri marketten mi eczaneden mi almak daha mantıklı sizce

Günaydın kizlar.. şok markete Nuk marka biberon ve emzik geliyo marka sizce nasıl böyle şeyleri marketten mi eczaneden mi almak daha mantıklı sizce

Marka aynı olduktan sonra ha eczane ha market farketmez bence

Nuk genelde tercih edilen bir markadır. Özellikle emziklerini çok sever bebeler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…