Bakalım canım rüya çıkacak mıEsmer renkli gözlü olsa offf :)
Günaydın hanımlarGünaydın herkese .
Sizinde bebisleriniz sertleşip bi yerde toplamıyormuş gibi oluyormu benim dünden beri hep solumda öyle batıyor.
Günaydın herkese .
Sizinde bebisleriniz sertleşip bi yerde toplamıyormuş gibi oluyormu benim dünden beri hep solumda öyle batıyor.
Bana da halay çekiyorum diye kızmışlar. Hamileyim diye kıyamadılar zaarKızlar ben banlanmışım neden olduğunuda anlamadım ama
Tanıyorum doktoru bir sorun yaratmazsoylediğim halde bakmamış tamamen doktorun keyfine bağlı canım
Ben bebeklerimin emziğini Nuk biberonlarını Philips Avent aldım kızlarımda da kullanmıştım hep memnun kaldım, eczaneden de marketten de aldım marka aynı olduktan sonra yer farketmiyor :)Marka aynı olduktan sonra ha eczane ha market farketmez bence
Nuk genelde tercih edilen bir markadır. Özellikle emziklerini çok sever bebeler:)
Benim bebek de 5 aylık bakıcıya kalacakbende şimdiden bırakmak istemiyorum inan kiinşallah rapor bulabiliriz ikimizde. ücretsiz almayı çok istiyordum planlarım hep ona göreydi ama eve girdik ücretsiz alırsam geçinemeyeceğiz o yüzden o da yalan oldu.. sabredeceğiz artık canım inşallah rapor verirler.
Canım benim ablam da kamuda öğretmen. 2 çocuğunda da 6 ay ücretsiz izin aldı. 2 ay da heyet raporu aldı. İşe döndüğünde çocuk zaten 1 yaşındaydı.ben öğretmenim canım bizde 4 ay o da 3 haftası mecburi doğum öncesi, Allahtan doğum sonrası ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1 buçuk saat süt izni var
Market ve eczane cok farketmez sonucta kapalı kutu ama marka hakkında arastırma yaptıgıında şikayet görürsün .ben emziği philips avent aldım .biberona gerek kalmaz insallah sonra alınır diye almadım .tecrübeli annelerde tavsiye etmemişti burda biberon almayıGünaydın kizlar.. şok markete Nuk marka biberon ve emzik geliyo marka sizce nasıl böyle şeyleri marketten mi eczaneden mi almak daha mantıklı sizce
Bende birkez oldu doktor eger Kasılma da yapıyorsa gel demiştiGünaydın herkese .
Bizde de aynı :) Ben esmer, koyu kahve gözlüyüm. Eşim sarışın, gözleri cam yeşili ve kocaman. Anne tarafım renkli gözlü açık tenli. Baba tarafım esmer. Valla bizde de merak konusu kime benzeyeceği :))Uyanmak istemedim resmen Allahım inşallah hepimizi kavuştursun canım
Biz de göz konusu tartışmada çok merak ediyoruz eşim ve tarafı kahve gözlü esmer
Bizim taraf sarışın renkli gözlü yeşilde var mavide
Ben yaptırdım gayet normal. Ana şekerim yüksekİyi geceler kızlar şekeri yüksek çıkanlar hba1c testi yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız sonuçlarınız nasıldı? Benim şekerim yüksek çıktı ama hba1c değeri normal çıktı doktorla görüşemedim çok merak ediyorum bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi
Canım bugün ilk defa ölçüme başladım diyetimin dördüncü günü. Açlık 80, yokluk 165 çıktı ya diyete uyuyorum ne bulgur ne ekmek yemiyorum. Ekmek sabah kahvaltısında bir dilim Onu da annem siyez unundan incecik kağıt gibi yapıyor. Ona rağmen yüksekDur bakalım canım, her bünye farklı. bişi de tam diemiyorum tabii ikiz olduğu İçin hormonlar yüksek. Ben dün akşam 6 da balık/salata yedim, 2 saat sonra bir bardak süt içtim. Sabah 8 de ölçtüm açlık 97ydi. Her zaman bu kadar katı yapamıyorum ama. Yanında bir dilim ekmek ya da bulgur, yemek saatim de 7-8 i buluyor, o zaman da 100 çıkıyor, bi de doktor daha da artacak şekerin dedi(hormonlardan dolayı) şuan için düşük dozla başlıyorum.
Canım ben jokerde indirimden chicco cam biberon aldım. Emziği falan yenidoğan için uygun içinde gaz önlemek için bir aparatı var. Arkadaşlarım çok memnunGünaydın kizlar.. şok markete Nuk marka biberon ve emzik geliyo marka sizce nasıl böyle şeyleri marketten mi eczaneden mi almak daha mantıklı sizce
Canım insülinden korkmuyorum bebeğe geçmiyor moleküler yapısı sebebiyle biliyorum. Benim iğne yapacak yerim kalmadı İnan ki birde o eklenirse ne yapacağım bilmemSaye- lavitabellamk kızlar insülinden çekinmeyin başlarda bende sıkıntı ediyordum ama insülinin bebeklere hiçbir etkisi yokmuş plesantadan geçmiyormuş, bizim hormonlarımızı dengeliyor, birkaç gündür sabah açlığım yükselmeye başladı benim doktorum dün yeni insülin ekleyeceğini söyledi. Sabah akşam aç 3er ünite insülin yapıyordum yenisi eklenecekmiş
Cnm ben Bi baby firmasında çalışıyorum çok kaliteli ve çok güzel ürünleri babaanne ve annaneler çok iyi bir tercih yapmışlarbabanesi almış kızıma
ananeler babanelerde olmasa
valla benden çok onlar aldılad ben doğru düzgün bişey almadım daha
Günaydın bakılıyor canımGünaydın
Sağlık ocağında d vitamini bakılıyor mu
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimÂmin canım Inşallah gönlünden geçen olur babana benzer Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın..sizin çocuklar babalara çekmiş o zaman
Haha valla aynı durumBizde de aynı :) Ben esmer, koyu kahve gözlüyüm. Eşim sarışın, gözleri cam yeşili ve kocaman. Anne tarafım renkli gözlü açık tenli. Baba tarafım esmer. Valla bizde de merak konusu kime benzeyeceği :))
Aynısı zaten, nuk markayı oğlum tutmuştu, bi kac farklı marka elde bulundurmakta fayda var, belli olmuyor bebeklerin begenisi :)Günaydın kizlar.. şok markete Nuk marka biberon ve emzik geliyo marka sizce nasıl böyle şeyleri marketten mi eczaneden mi almak daha mantıklı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?