2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın herkese .
Sizinde bebisleriniz sertleşip bi yerde toplamıyormuş gibi oluyormu benim dünden beri hep solumda öyle batıyor.
Günaydın hanımlar
Kasılma olabilir mi canım sertleşip karnın şişiyor bir yere yükseliyor gerginlik hissediyorsan bir süre sonra geçip yumuşuyorsa bu kasılma demek oluyor

Günaydın herkese .
Sizinde bebisleriniz sertleşip bi yerde toplamıyormuş gibi oluyormu benim dünden beri hep solumda öyle batıyor.

Günaydın...toplanıyomuş gibi değil de sanki kafasıyla ya da ayağıyla ittiriyormuş gibi oluyor:) birazcık o bölgeyi okşayınca da dışardan görünecek şekilde hareket ediyor :) pek afacan oldu benimki maşallah

Saye- lavitabellamk kızlar insülinden çekinmeyin başlarda bende sıkıntı ediyordum ama insülinin bebeklere hiçbir etkisi yokmuş plesantadan geçmiyormuş, bizim hormonlarımızı dengeliyor, birkaç gündür sabah açlığım yükselmeye başladı benim doktorum dün yeni insülin ekleyeceğini söyledi. Sabah akşam aç 3er ünite insülin yapıyordum yenisi eklenecekmiş

Marka aynı olduktan sonra ha eczane ha market farketmez bence

Nuk genelde tercih edilen bir markadır. Özellikle emziklerini çok sever bebeler:)
Ben bebeklerimin emziğini Nuk biberonlarını Philips Avent aldım kızlarımda da kullanmıştım hep memnun kaldım, eczaneden de marketten de aldım marka aynı olduktan sonra yer farketmiyor :)

Benim bebek de 5 aylık bakıcıya kalacak Şimdiden içim o kadar huzursuz ki.. Ücretsizdir, rapordur alabilirim ama alamam özel sektör adamı kıtır kıtır yerler

ben öğretmenim canım bizde 4 ay o da 3 haftası mecburi doğum öncesi, Allahtan doğum sonrası ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1 buçuk saat süt izni var
Canım benim ablam da kamuda öğretmen. 2 çocuğunda da 6 ay ücretsiz izin aldı. 2 ay da heyet raporu aldı. İşe döndüğünde çocuk zaten 1 yaşındaydı.

Günaydın kizlar.. şok markete Nuk marka biberon ve emzik geliyo marka sizce nasıl böyle şeyleri marketten mi eczaneden mi almak daha mantıklı sizce
Market ve eczane cok farketmez sonucta kapalı kutu ama marka hakkında arastırma yaptıgıında şikayet görürsün .ben emziği philips avent aldım .biberona gerek kalmaz insallah sonra alınır diye almadım .tecrübeli annelerde tavsiye etmemişti burda biberon almayı

Bizde de aynı :) Ben esmer, koyu kahve gözlüyüm. Eşim sarışın, gözleri cam yeşili ve kocaman. Anne tarafım renkli gözlü açık tenli. Baba tarafım esmer. Valla bizde de merak konusu kime benzeyeceği :))

Ben yaptırdım gayet normal. Ana şekerim yüksek Canım bugün ilk defa ölçüme başladım diyetimin dördüncü günü. Açlık 80, yokluk 165 çıktı ya diyete uyuyorum ne bulgur ne ekmek yemiyorum. Ekmek sabah kahvaltısında bir dilim Onu da annem siyez unundan incecik kağıt gibi yapıyor. Ona rağmen yüksek
Günaydın kizlar.. şok markete Nuk marka biberon ve emzik geliyo marka sizce nasıl böyle şeyleri marketten mi eczaneden mi almak daha mantıklı sizce
Canım ben jokerde indirimden chicco cam biberon aldım. Emziği falan yenidoğan için uygun içinde gaz önlemek için bir aparatı var. Arkadaşlarım çok memnun
Canım insülinden korkmuyorum bebeğe geçmiyor moleküler yapısı sebebiyle biliyorum. Benim iğne yapacak yerim kalmadı İnan ki birde o eklenirse ne yapacağım bilmem

Haha valla aynı durum Bi şeyini benden alsın ben tamamım ama olduğu gibi babaya benzerse ısırık partisi var o fareye

Aynısı zaten, nuk markayı oğlum tutmuştu, bi kac farklı marka elde bulundurmakta fayda var, belli olmuyor bebeklerin begenisi :)

Kızlar dün ki eğitim de öğrendiğim şeyi paylaşmak istiyorum
D vit ve demir eksikliği bebeğin IQ sunu direkt 5-10 puan etkiliyomuş
Takviyelerinize ve yediklerimize dikkat etmek lazım maksimum

Sabah demir ilacımı portakal suyuyla alıyorum bi haftadır kahvaltı yapmıyorım hemen 1 saat bekliyorım umarım etki ederde yükselir biraz daha

Doğduktan sonrada emzirme sürecinde takviyelree ve yediklerimize maks dikkat etmeliymişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…