2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Haha valla aynı durum Bi şeyini benden alsın ben tamamım ama olduğu gibi babaya benzerse ısırık partisi var o fareye
Ahh canımm olmayınca olmuyo vallahi
Benim kız bi çıktı kapkara saçlar ilk cümlem anneme dönüp ‘annee e bu karaa ‘ alnı falan komple kıllıydı bide
O saçlar kıllar döküldü sonra hemen çok şükür hala gören babaya benziyp heralde diyo
Hee diyom he benziyo bana hiç benzemiyo

Biliyorum babam anneme hala der ki beni hiç mi sevmedin çünkü 4 kardeş 4müz anneyiz resmen
Ama rengini babadan alıyorsa yapıyı benden alsın isterim yani andıralım en azından

Günaydın kızlar bugün bir araba kazası atlattım çok yavaş gitmeme rağmen yola 5-6 yaşlarında bir çocuk koşarak fırladı ve frene basıp direksyonu kırmam bir oldu. çok şükür çocuğa çarpmadım çocuk kendini kaldırıma attı ve sadece dirseğinde çizik var. canımdan can gitti ama yüzüm hala bembeyaz. O çocuğa çarpmış olma ihtimalimi bile düşünmek beni öldürüyor. bir de karnımdaki sabi etkilenmiştir diye onun için korktum ama hareket etti ve yanındayım iyiyim anne der gibi beni rahatlattı çok şükür. araba kullanmak zorunda kalanlar daha dikkat etsin nolur... Allah kimsenin başına getirmesin.

Benim bebek de 5 aylık bakıcıya kalacak Şimdiden içim o kadar huzursuz ki.. Ücretsizdir, rapordur alabilirim ama alamam özel sektör adamı kıtır kıtır yerler
haklısın canım özel sektör daha zor kız kardeşimden biliyorum...

Çok geçmiş olsun Allah korumuş

haklısın canım zor olabilir, kalabalık gürültü sıcak insanı yoruyor. dayanmaya çalışacağız vallahi napalım bebeklerle biraz daha vakit geçirebilmek için.. bende dezavantajlı bi mahallede doğu bölgesinde çalışıyorum. veliler, öğrenciler benim içinde hiç kolay değil.. Allah bize güç kuvvet versin..

Benim bebek de 5 aylık bakıcıya kalacak Şimdiden içim o kadar huzursuz ki.. Ücretsizdir, rapordur alabilirim ama alamam özel sektör adamı kıtır kıtır yerler

Ücretsiz izin meselesi beni de düşündürüyor. Yasal olarak 16 haftalık doğum izninden döndüğünde ayni pozisyonda devam ediyorsun, isyerinin değiştirme hakkı yok

Ama ücretsiz izindeyken böyle bir hakları var. Yerine başkasını alabilirler ve sen döndüğünde aynı pozisyonda devam edemeyebilirsin

Pozisyonumun değişmesini istemiyorum, onca sene emek verdim. Ama bir sene ortadan kaybolmayi da benim pozisyonum tolere edemez. Oyle bir durumda isyeri de kendi caresine bakar gibi. Bimiyorum napicam

Canım geçmiş olsun Allah korumuş. Benimde trafikte en korktuğum şey yayaya çarpmak Allah korusun

Çok geçmiş olsun canım,haliyle kormuşsundur tabi ama bak çok şükür kötü bir şey olmamış. Allah beterinden saklasın

Çok mu yuksek çıkıyor? Doğuma kadar mı kullanacaksın cnm
Canım aslında açlık 100-101 gbi çıkıyor, gebe olmasam değerimçok da sıkıntılı değilmiş ama çocuklar için sıkıntı olmasın diye bunu kullan dediler. Evet doğuma kadar maalesef. Benim doğum doktora göre 38. Haftayı tamamlarsam 11 haziran gözüküyır ki 36. Hafta gbi düşünüyyorum ben, bu da haziran başı demek. Az kaldı yani...

Kızlar 37 ye kadar beklemenız dogum ıznınızı bosa gitmiş demek olur sonrasındakı 10 hafta zaten yaz tatılıne gelecek
eylül ayını kurtarmak için ve bebişle daha çok vakit geçirebilmek için canım, yoksa evet hiç öğretmen takvimine uymayan bir zamanlama

Tünaydın kızlar :)) bende bugün a101den küvet aldım. şeffaf. çok güzel. fileli kullanmayacağım için fileli olup olmaması önemli değil benim için. almayan varsa bakabilir.

Çok geçmiş olsun canım
En korktuğum şeylerden biri

Tünaydın kızlar :)) bende bugün a101den küvet aldım. şeffaf. çok güzel. fileli kullanmayacağım için fileli olup olmaması önemli değil benim için. almayan varsa bakabilir.
Güle güle kullanın canım
Fileyi ayrı alabilirsin zaten
Ben hala karar veremedim küvete
Kızımı lavobada yıkamıştım elimde ablam öğretmişti ama çok zaman geçti şimdi başedebilirmiyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…