Bana da yükleme yapılmadı sadece açlık tokluk ölçüyorum biraz yüksek çıkıyor ama hba1c normal bnm deCanım ben bunu kullanıyorum biraz pahalı ama ne kokusu var ne de insanı rahatsız ediyor deneye
Ben şeker yüklemesi yaptirmadim ama hba1c yaptırdım. Gayet iyi çıktı. Evde kendim de açlık tokluk olcuyorum ara ara açlık 72 tokluk 1. Saat 122 ydi sabah mesela.
Hamileliğe bağlı olduğu için o zmn hba1c normal olmasına rağmen şekerlerimiz yüksek diyet yapmak çok zor geliyorBen yaptırdım gayet normal. Ana şekerim yüksek
Canım bugün ilk defa ölçüme başladım diyetimin dördüncü günü. Açlık 80, yokluk 165 çıktı ya diyete uyuyorum ne bulgur ne ekmek yemiyorum. Ekmek sabah kahvaltısında bir dilim Onu da annem siyez unundan incecik kağıt gibi yapıyor. Ona rağmen yüksek
Canım ben jokerde indirimden chicco cam biberon aldım. Emziği falan yenidoğan için uygun içinde gaz önlemek için bir aparatı var. Arkadaşlarım çok memnun
Canım insülinden korkmuyorum bebeğe geçmiyor moleküler yapısı sebebiyle biliyorum. Benim iğne yapacak yerim kalmadı İnan ki birde o eklenirse ne yapacağım bilmem
Bende de o değerlerde çıkıyor ama açlık-tokluk Hba1c normal insülin önermedi diyete devam dedi mayısta kontrole gideceğimCanım aslında açlık 100-101 gbi çıkıyor, gebe olmasam değerimçok da sıkıntılı değilmiş ama çocuklar için sıkıntı olmasın diye bunu kullan dediler. Evet doğuma kadar maalesef. Benim doğum doktora göre 38. Haftayı tamamlarsam 11 haziran gözüküyır ki 36. Hafta gbi düşünüyyorum ben, bu da haziran başı demek. Az kaldı yani...
sağol canım amin. Ya kapananlara bende baktım ama bir küvet için 50-60 liradan fazlasına bence gerek yok. sonuçta bebek ona temas bile etmiyor.Ayrıca katlanma özelliği için bukadar pahalı yapıyorlar ama elzem olmayan bir detay bence. tabi herkesin öngörüsü farklıdır canım.Alırsamda küveti şu akardeon gibi katlananlardan gideri olanlardan bakıcam
canım ben olsa canım aşşşırı çekse yerim. Bildiğin aşeriyorsun. Ha hepsini yemek istemezsen nefsini köreltecek kadar ye.Kızlar canım.çok.kumru cekti ama salam sosis yasak diye yemiyorum ama olücemm yani o derece canım cekti ... vicdanim hayir nefsim evet diyor napayim ben
Kızlar canım.çok.kumru cekti ama salam sosis yasak diye yemiyorum ama olücemm yani o derece canım cekti ... vicdanim hayir nefsim evet diyor napayim ben
bende bir şey sorayım ozaman :))) ben meyve suyu içiyorum cappynin vişnelilerden seviyorum yani acaba çok bir zararı var mıdır ?
Küvet için daha önce de söylemiştim, yine söyleyeyim
Katlanma özelliği sizin beklentinize bağlı, yer kaplamasın derseniz mantikli ama katlasanız da evde yer kaplamaya devam edecek
Tıpayı kiizmda bir kere bile kullanmadım . Tipayla 10 dk onun boşalmasını bekleyeceğime küveti ters çevirip bosaltiveriyosun. Bana göre o bile gereksiz bir özellik. Ama banyo sırasında tıpası açık kalsın, akan şu gitsin diyorsanız kendi kuvvetinize koyup yıkayacaksanız mantikli
File kesinlikle ve kesinlikle elzem. Ben filesiz asla yıkayamam. Hem çocuk elimden kaydı derdi yok, hem kirli suya değdi derdi yok, hem de iki elinizi de kullanabildiginiz için daha pratik ve hızlı halletmiş oluyorsunuz
Küvetin ayaklı olma özelliğini de pek anlamadim. Sonuçta her şekilde anne eğiliyor ayaklı da olsa eğiliyor. Hepi topu 10 dk sürüyor zaten. Çok fazla bir fiyat farki varsa o özelliğe de gerek yok
Ben sıradan bir küvet kova takimi ve file alicam. Tamamdır:)
Ilk gebelikte bunları ben de çok düşünürdüm ama çocuk doğunca bu ayrıntılar pek önemini korumuyor :))
çok güzel anlatmışsın canım.Ahh kuzum içme nolur
Içlerindeki katkı maddesini falan geçtim. Kullanılan meyvelerin kalitesi falan çok çok düşük.
Tatlandırıcı ve glikoz çok var.
Benim eşim fabrikasında çalışmıştı, eskiden çok tüketirdi. Gördüğü icin eve sokmuyor
Bence tipali olayı çok iyiymiş ya kizimda kullandığım tipasjz normal ve kovayla alıp klozete dokuyorum komple dolu olunca çevirmekte zor oluyor duştan sonra açarsın yavaş yavaş boşalır nasılsa file dedigin gibi olmazsa olmaz ilk başlarda yıkamak tutmak gercekten zor ben ne tutmayı becerebiliyordum ne su dokmeyi bişey olacak diye o eksigimi eşim tamamladı neysekiTıpayı kiizmda bir kere bile kullanmadım . Tipayla 10 dk onun boşalmasını bekleyeceğime küveti ters çevirip bosaltiveriyosun. Bana göre o bile gereksiz bir özellik. Ama banyo sırasında tıpası açık kalsın, akan şu gitsin diyorsanız kendi kuvvetinize koyup yıkayacaksanız mantikli
Pisiyor da salam sosis yasak ya ondan yemedimIçimdeki salam sosis pişmiş olmuyor muydu kumrunun?
Pişse bile de mı yenmiyor salam sosis?
Canın çektiyse bir kerecik yesen nolur ki
Evet gebeliğe bağlı yükseliyor canım. Diyet yapıyorum gene yüksekHamileliğe bağlı olduğu için o zmn hba1c normal olmasına rağmen şekerlerimiz yüksek diyet yapmak çok zor geliyor
Benimde 2 haftadır aklıma gelip duruyor ama direniyorum yememek için. Dışarıda yemeye güvenemiyorum. Sanırım malzemeleri alıp evde iyice pişirip yapsak daha iyiKızlar canım.çok.kumru cekti ama salam sosis yasak diye yemiyorum ama olücemm yani o derece canım cekti ... vicdanim hayir nefsim evet diyor napayim ben
Canın çok çekiyorsa ye canım iyi pişmiş olmasına dikkat et sadece, ben de sucuğa hayır diyemiyorumPisiyor da salam sosis yasak ya ondan yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?