2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Geçmiş olsun bende doktor kontrolü için mecburen 100 km yol yapıyorum ama çok tedirgin oluyorum bir de terör bölgesi sürekli sol şeridi kullanıyorum Allah korusun hepimizi

O kdar yerim yok ki sen düşün :)
Evim banyom küçük :/

bende bir şey sorayım ozaman :))) ben meyve suyu içiyorum cappynin vişnelilerden seviyorum yani acaba çok bir zararı var mıdır ?
İçme bence canım
Meyve suyu hazır asla eve girmiyo
Donmuş vişneden kendin yap bence
Bizim yazlıkta vişnemiz var buzluğa atıyorum kaynatıp suyunu şişeliyorum
Bende çok severim vişne suyu

Bence evinizin fiziksel özelllikleri önemli
Benimde ikinci çocuğum bu arada ilkinde klasik küvet kullandım daha doğrusu kullanamadım

Herkes kendi evine ve alışknalıklarına göre değerlendirmeli bence

Çok şaşırdım ya. Açlığın çok iyi, tokluğun yüksek. Benim tokluk da genelde 100 küsürlerde, bazen 124 falan oluyor(130 muş sınır gebelikte). Ne enteresan. Mantık ne çözemedim...

Aynı durumdayız arkadaşım. Ben baya büyük bir gıda firmasının satış müdürüyüm. 5. Ay dönmezsem zaten idare edemezler. Mutlaka birinin benim işimi yapması lazım ve yedeğim yok. Temsilcilerden biru geçer hemen yerime. Yillarin emegi var, heba etmek de istemiyorum acikcasi

Hangi marka insulin kullanıyorsun canım? Benim bi doktor humulin n insulin verdi akşam 22.00 de 4 ünite, diğeri levemir flexpen 22.00 de 8ünite verdi. Sadece akşam şindilik, ben 8 üniteyle başlıyacağım bakalım, tahminen sabah açlığım yüzünden. Ünsilinden ben de korkmuyorum artık, hatta başliyim de kafam rahat etsin. 2 haftayı geçtik, hiç kilo almamışım...

bende bir şey sorayım ozaman :))) ben meyve suyu içiyorum cappynin vişnelilerden seviyorum yani acaba çok bir zararı var mıdır ?
Dr bana hazır içeceklerden uzak durmamı söylemişti, ben de hiç içmedim. evde portakal sıkabilirsin, komposto yapabilirsin boşver hazırı bence

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum bugün ayrıntılıya girdik . Bebisimin cinsiyet kesinleşti prensesim olacakmış ama sevincim kursağımda kaldı doktor kordonunda bebeği besleyen ve kirli kanı taşıyan iki damar olduğunu söyledi normalde 3 olması gerekiyormuş tabi ben ilk defa duydum böyle birşeyi o an afalladım ne diyeceğimi şaşırdım . Doktorum diğer organların hepsinin gayet iyi olduğunu söyledi çok şükür bir problem yok dedi ama yinede daha ayrıntılı bir ultrasonda gozukmemi tavsiye etti eğer sorun sadece iki damar olması ise bebekte gelişim geriliği olur dedi yani zayıf doğabilirmiş ama şuan bebeğimin kilosunun gayet iyi olduğunu söyledi 21 haftalık 450 gr . Içim hiç rahat değil internette okuduklarım beni mahvetti pazartesi iyi bir doktora gidip tekrar ayrıntılı olucam çok korkuyorum dua edin bana

Hamileliğe bağlı olduğu için o zmn hba1c normal olmasına rağmen şekerlerimiz yüksek diyet yapmak çok zor geliyor
Canım benim de hbac1 normal çünkü biz normal şeker hastası değiliz, gebelikteki şeker hormonlarla alakalı, hamilelikten sonra gene geçecek. Takibini yap bence canım. İnş gerek kalmaz diete ama ben ilk öğrendiğimde 2 gün kendime gelemedim, kızacak kimse de bulamadım :)) diete mecbur alıştım, çocuklar iyi , ben kilo almıyorum die avutuyorum kendimi...eskisi gibi zulm gelmiyor artık kısaca

Bakalım canım rüya çıkacak mı sağlıklı olsun da minnoşum hiç önemli değil
Benim eşimin ee gözleri ela,annesininki yeşil:) ama ben oğlumun kocaman kahve rengi gözleri olsun isterim yani. Dediğin gibi ilk sağlıklı olsunda. Bu arada benim uykum hiç kalmadı sırt üstü uyumamak için çok direniyorum

Bende de o değerlerde çıkıyor ama açlık-tokluk Hba1c normal insülin önermedi diyete devam dedi mayısta kontrole gideceğim
Her doktorun tedavisi farklı olabiliyor demek
Canım öğlen/akşam açlık değerinse 100lerde çok önemsemiyorlar ama sabahaçlık 100 ü geçiyorsa önemsiyorlar anladığım kadarıyla. Benimkiler ona baktı en azından

Geçmiş olsun bende doktor kontrolü için mecburen 100 km yol yapıyorum ama çok tedirgin oluyorum bir de terör bölgesi sürekli sol şeridi kullanıyorum Allah korusun hepimizi
sağolasın canım.. rabbim korusun hepimizi, sende dikkatli ol nolur. her gün duamı okumadan binmem arabaya yine ucuz atlattık çok şükür.

Canım ben novorapide kullanıyordum sabah akşam yemek öncesi, yeni vereceği de levemir isimliymiş.. swnin kullanacağın 24 saat etki edenlerden galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…