Geçmiş olsun bende doktor kontrolü için mecburen 100 km yol yapıyorum ama çok tedirgin oluyorum bir de terör bölgesi sürekli sol şeridi kullanıyorum Allah korusun hepimiziGünaydın kızlar bugün bir araba kazası atlattım çok yavaş gitmeme rağmen yola 5-6 yaşlarında bir çocuk koşarak fırladı ve frene basıp direksyonu kırmam bir oldu. çok şükür çocuğa çarpmadım çocuk kendini kaldırıma attı ve sadece dirseğinde çizik var. canımdan can gitti ama yüzüm hala bembeyaz. O çocuğa çarpmış olma ihtimalimi bile düşünmek beni öldürüyor. bir de karnımdaki sabi etkilenmiştir diye onun için korktum ama hareket etti ve yanındayım iyiyim anne der gibi beni rahatlattı çok şükür. araba kullanmak zorunda kalanlar daha dikkat etsin nolur... Allah kimsenin başına getirmesin.
O kdar yerim yok ki sen düşün :)sağol canım amin. Ya kapananlara bende baktım ama bir küvet için 50-60 liradan fazlasına bence gerek yok. sonuçta bebek ona temas bile etmiyor.Ayrıca katlanma özelliği için bukadar pahalı yapıyorlar ama elzem olmayan bir detay bence. tabi herkesin öngörüsü farklıdır canım.
Canın çok çekiyorsa ye canım iyi pişmiş olmasına dikkat et sadece, ben de sucuğa hayır diyemiyorum
İçme bence canımbende bir şey sorayım ozaman :))) ben meyve suyu içiyorum cappynin vişnelilerden seviyorum yani acaba çok bir zararı var mıdır ?
Bence evinizin fiziksel özelllikleri önemliKüvet için daha önce de söylemiştim, yine söyleyeyim
Katlanma özelliği sizin beklentinize bağlı, yer kaplamasın derseniz mantikli ama katlasanız da evde yer kaplamaya devam edecek
Tıpayı kiizmda bir kere bile kullanmadım . Tipayla 10 dk onun boşalmasını bekleyeceğime küveti ters çevirip bosaltiveriyosun. Bana göre o bile gereksiz bir özellik. Ama banyo sırasında tıpası açık kalsın, akan şu gitsin diyorsanız kendi kuvvetinize koyup yıkayacaksanız mantikli
File kesinlikle ve kesinlikle elzem. Ben filesiz asla yıkayamam. Hem çocuk elimden kaydı derdi yok, hem kirli suya değdi derdi yok, hem de iki elinizi de kullanabildiginiz için daha pratik ve hızlı halletmiş oluyorsunuz
Küvetin ayaklı olma özelliğini de pek anlamadim. Sonuçta her şekilde anne eğiliyor ayaklı da olsa eğiliyor. Hepi topu 10 dk sürüyor zaten. Çok fazla bir fiyat farki varsa o özelliğe de gerek yok
Ben sıradan bir küvet kova takimi ve file alicam. Tamamdır:)
Ilk gebelikte bunları ben de çok düşünürdüm ama çocuk doğunca bu ayrıntılar pek önemini korumuyor :))
Çok şaşırdım ya. Açlığın çok iyi, tokluğun yüksek. Benim tokluk da genelde 100 küsürlerde, bazen 124 falan oluyor(130 muş sınır gebelikte). Ne enteresan. Mantık ne çözemedim...Ben yaptırdım gayet normal. Ana şekerim yüksek
Canım bugün ilk defa ölçüme başladım diyetimin dördüncü günü. Açlık 80, yokluk 165 çıktı ya diyete uyuyorum ne bulgur ne ekmek yemiyorum. Ekmek sabah kahvaltısında bir dilim Onu da annem siyez unundan incecik kağıt gibi yapıyor. Ona rağmen yüksek
Canım ben jokerde indirimden chicco cam biberon aldım. Emziği falan yenidoğan için uygun içinde gaz önlemek için bir aparatı var. Arkadaşlarım çok memnun
Canım insülinden korkmuyorum bebeğe geçmiyor moleküler yapısı sebebiyle biliyorum. Benim iğne yapacak yerim kalmadı İnan ki birde o eklenirse ne yapacağım bilmem
Aynı durumdayız arkadaşım. Ben baya büyük bir gıda firmasının satış müdürüyüm. 5. Ay dönmezsem zaten idare edemezler. Mutlaka birinin benim işimi yapması lazım ve yedeğim yok. Temsilcilerden biru geçer hemen yerime. Yillarin emegi var, heba etmek de istemiyorum acikcasiÜcretsiz izin meselesi beni de düşündürüyor. Yasal olarak 16 haftalık doğum izninden döndüğünde ayni pozisyonda devam ediyorsun, isyerinin değiştirme hakkı yok
Ama ücretsiz izindeyken böyle bir hakları var. Yerine başkasını alabilirler ve sen döndüğünde aynı pozisyonda devam edemeyebilirsin
Pozisyonumun değişmesini istemiyorum, onca sene emek verdim. Ama bir sene ortadan kaybolmayi da benim pozisyonum tolere edemez. Oyle bir durumda isyeri de kendi caresine bakar gibi. Bimiyorum napicam
Hangi marka insulin kullanıyorsun canım? Benim bi doktor humulin n insulin verdi akşam 22.00 de 4 ünite, diğeri levemir flexpen 22.00 de 8ünite verdi. Sadece akşam şindilik, ben 8 üniteyle başlıyacağım bakalım, tahminen sabah açlığım yüzünden. Ünsilinden ben de korkmuyorum artık, hatta başliyim de kafam rahat etsin. 2 haftayı geçtik, hiç kilo almamışım...@Saye-lavitabellamk kızlar insülinden çekinmeyin başlarda bende sıkıntı ediyordum ama insülinin bebeklere hiçbir etkisi yokmuş plesantadan geçmiyormuş, bizim hormonlarımızı dengeliyor, birkaç gündür sabah açlığım yükselmeye başladı benim doktorum dün yeni insülin ekleyeceğini söyledi. Sabah akşam aç 3er ünite insülin yapıyordum yenisi eklenecekmiş
Dr bana hazır içeceklerden uzak durmamı söylemişti, ben de hiç içmedim. evde portakal sıkabilirsin, komposto yapabilirsin boşver hazırı bencebende bir şey sorayım ozaman :))) ben meyve suyu içiyorum cappynin vişnelilerden seviyorum yani acaba çok bir zararı var mıdır ?
Ben de aynı senin gibi olmuştum bir gün. Valla çok güzel pişirin dedim ve hunharca yedimKızlar canım.çok.kumru cekti ama salam sosis yasak diye yemiyorum ama olücemm yani o derece canım cekti ... vicdanim hayir nefsim evet diyor napayim ben
Canım benim de hbac1 normal çünkü biz normal şeker hastası değiliz, gebelikteki şeker hormonlarla alakalı, hamilelikten sonra gene geçecek. Takibini yap bence canım. İnş gerek kalmaz diete ama ben ilk öğrendiğimde 2 gün kendime gelemedim, kızacak kimse de bulamadım :)) diete mecbur alıştım, çocuklar iyi , ben kilo almıyorum die avutuyorum kendimi...eskisi gibi zulm gelmiyor artık kısacaHamileliğe bağlı olduğu için o zmn hba1c normal olmasına rağmen şekerlerimiz yüksek diyet yapmak çok zor geliyor
Benim eşimin ee gözleri ela,annesininki yeşil:) ama ben oğlumun kocaman kahve rengi gözleri olsun isterim yani. Dediğin gibi ilk sağlıklı olsunda. Bu arada benim uykum hiç kalmadı sırt üstü uyumamak için çok direniyorumBakalım canım rüya çıkacak mısağlıklı olsun da minnoşum hiç önemli değil
Evet bana oluyor canım. Bazen sağım da yada solumda toplanir küçüğüm :)Günaydın herkese .
Sizinde bebisleriniz sertleşip bi yerde toplamıyormuş gibi oluyormu benim dünden beri hep solumda öyle batıyor.
Canım öğlen/akşam açlık değerinse 100lerde çok önemsemiyorlar ama sabahaçlık 100 ü geçiyorsa önemsiyorlar anladığım kadarıyla. Benimkiler ona baktı en azındanBende de o değerlerde çıkıyor ama açlık-tokluk Hba1c normal insülin önermedi diyete devam dedi mayısta kontrole gideceğim
Her doktorun tedavisi farklı olabiliyor demek
sağolasın canım.. rabbim korusun hepimizi, sende dikkatli ol nolur. her gün duamı okumadan binmem arabaya yine ucuz atlattık çok şükür.Geçmiş olsun bende doktor kontrolü için mecburen 100 km yol yapıyorum ama çok tedirgin oluyorum bir de terör bölgesi sürekli sol şeridi kullanıyorum Allah korusun hepimizi
Afiyet bal olsun aksama ben de kasap sucugu ile iyi bir markanin dana eti sosisini alip yapayim dedim biraz icimi rahatlatirim belki :)Ben de aynı senin gibi olmuştum bir gün. Valla çok güzel pişirin dedim ve hunharca yedim
Canım ben novorapide kullanıyordum sabah akşam yemek öncesi, yeni vereceği de levemir isimliymiş.. swnin kullanacağın 24 saat etki edenlerden galibaHangi marka insulin kullanıyorsun canım? Benim bi doktor humulin n insulin verdi akşam 22.00 de 4 ünite, diğeri levemir flexpen 22.00 de 8ünite verdi. Sadece akşam şindilik, ben 8 üniteyle başlıyacağım bakalım, tahminen sabah açlığım yüzünden. Ünsilinden ben de korkmuyorum artık, hatta başliyim de kafam rahat etsin. 2 haftayı geçtik, hiç kilo almamışım...
Ahhh yicemm aksama hayaliyle calisiyorum suandaCanın çok çekiyorsa ye canım iyi pişmiş olmasına dikkat et sadece, ben de sucuğa hayır diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?