2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok şaşırdım ya. Açlığın çok iyi, tokluğun yüksek. Benim tokluk da genelde 100 küsürlerde, bazen 124 falan oluyor(130 muş sınır gebelikte). Ne enteresan. Mantık ne çözemedim...
Evet canım ya. Öğlen normal çıktı neyseki ya. Açlık 76, tokluk 131. Sabah kahvaltısında krem peynir yemiştim ona bağladım ben bu durumu
İnşaallah sorunsuz bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin inşallah canım

Canım benim annemde de 2 hamileliğinde gebelik şekeri çıkmış hamilelikten sonra geçmiş ancak son hamileliğindeki geçmedi maalesef yıllardır şeker hastalığıyla uğraşıyor ama ailede olması ve son hamilelikte yaşın büyük olmasının da etkisi var tabi dikkat ediyorsun sen zaten geçer büyük ihtimal hiç geçmezse diye düşünüp kendini boş yere strese sokma

çok güzeller bayıldım. ben de almak istiyorum paylaşırsan çok sevinirim. bunların bedenlerini nasıl aldın canım,hepsi yenidoğan mı
tulumları 4-6 ay aldım biraz daha sonbahara doğru giyer diye diğer çıtçıtlı bodyleri 2-4 ay aldım inşallah çok minik değildir canım.1141 ve 1163 kodlarının 2ini de aynı anda ekliyorsun. 310'dan 180 tlye düştü.

Beden konusunda çok kararsızım 1 ay giyeceği şeyleri doldurmak istemiyorum fazla o yüzden aldıgım seylerde 3-6 ay daha cok alacagım sanırım canım. tecrübesiz olmak çok zor :)

Kızlar h &m'in 2-4 ay bodylerini ne kadar kullanabiliriz çok mu küçük bilginiz var mı?

Kızlar bu arada yoğun diş ağrımdan dolayı diş hekimine gittim. Kadın doğumcumdan yazılı onay alıp dişimdeki sinirleri aldı. Ptesi de dolgu yapacak. Ağrıdan kafamı duvarlara vuruyordum insallah kurtuldum sanirim

Bu arada ben sürekli para döküyorum ya oraya buraya. Çok sağlık problemi çıkıyor bende. Siz de aynı durumda mısınız

Devlet hastanelerinde bu kadar hızlı çözüme kavuşamıyoruz diye özele gidiyorum. Ondan dolayı galiba

Merhaba kızlar 26. Haftadayım açlık 75 tokluk şekerim 171 çıktı sizce nasıl çıkmış. Sizce nasıl Dr um beni endokrine yolladı

Cookkkk teşekkür ederimmmm evet tecrübesiz olmak gerçekten zor insan neyi nasıl alacağını bilemiyor

kontrolden çıktım kızlar
kızım 970 gram olmuş herşey yolunda çok şükür
kbb sinüzit dedi
5günlük ilaç antibiyotik yazdı onu kullanıcam
kendi doktorumda işe göndermedi yine rapor yazdı
kan tahlili yaptırmıştım sağlık ocağında onun sonuçlarını gösterdim herşey normal dedi çok şükür
idrar tahlili istedi onu verdim bakalım sonucu bikaç saate çıkar mesaj atıyo çıkınca
bizde durumlar böyle işte :)
bizimki yine sırtı dönüktü hiç göremedim daha yüzünü ya
ayakları aşağıda kafası yukarıdaydı
kasıklarım ağrıyo bazen dedim ayaklarıyla vuruyodur aşağıda dedi
sola yatma olayını sordum sırt üstü yattığında tansiyonun düşüp kendini kötü hissedersen bilki bebekte bu durumdan rahatsız oluyodur dedi
öyle gece uyurken sırt üstü uyandığında panikleme bişey olmaz dedi güldü :)

Bende de durum farklı değil. Sadece mart ayını yazıyorum diyetisyen 370 aldı. 22. Haftda ayrıntılı için gitmiştim 500, kendi kadındoğumcuma 360, emin olamadım başka birine gittim 350, orda polip çıktı yine perinatolog görsün dedi 500, iki hafta geçti şeker yükleme için kendi doktoruma gittim 360+86. Birde günde 6 tane şeker bakıyorum kutusu 59 ayda 230-250de o yapıyor. Endokrine artık devlete gitmek zorunda kaldım. Yani toplam 2750. Dahada taksi git gel hiç saymıyorum. Ücretsiz izindeyim erken doğum riskim var diye maaş yok sigorta yok, allah kocamın işlerine bereket versin ne diyeyim.

Evet hiç farklı değilmişiz
Ama napalim sonuçta sağlık problemlerimiz çıkıyor biz de gidiyoruz. Devlete gitsen bu saydıklarını bir ay içinde halletmen çok zor, ayrıca bir sürü uğraşmak lazim randevuyla vs

Allah kolaylık versin hepimize. Bebekler bereketle gelsinler. Ben kredi kartımi dün kırdım gereksiz bir şey almayayım diye

Çünkü kapatamıyoruz her ay açık cikiyo . Bu ay tam toparladık derken yine diş hekimine 450 verdim. Vermeyip ne yapacağım. Sabahlara kadar ağrıdan uyuyamiyorum

heyet raporu neden almıyosun canım
maaşını alabilirsin o zaman
ben 14. haftamdan beri raporluyum
sürekli 30 30 heyet raporu veriyo doktorum maaşım tam yatıyo

Kaç yaşondaydı son hamileliğinde canım

Benimde 2 haftadır aklıma gelip duruyor ama direniyorum yememek için. Dışarıda yemeye güvenemiyorum. Sanırım malzemeleri alıp evde iyice pişirip yapsak daha iyi

Ben malzemeleri güvendiğim markalardan alıp evde kendim yaptım 2 defa falan.En mantıklısı bu sanırım.Asiri istek olunca yemeden o istek gitmiyor.

Sanırım hepimiz aynıyız. Devlette endokrine gidiyorum omda da hocadan özel muayene randevusu aldığım için gene ücret ödüyorum tahliller hariç tabii. Ne yapalım sağlıkla gelsinler de
Merhaba kızlar 26. Haftadayım açlık 75 tokluk şekerim 171 çıktı sizce nasıl çıkmış. Sizce nasıl Dr um beni endokrine yolladı
Tokluk şekerin biraz yüksek çıkmış diyete başlarsın büyük ihtimalle
Gözünaydın canım maşallah
Krem peynir etkiler bencede canım
Yarın beyaz peynire müracaat

Ay kuzum vallahi ben yataklara sığamıyorum eşim de hep gidim sen rahat et diyor kıyamıyorum. Bizim yatak o kadar yastık alacak kadar büyük degil ama gerekirse yaparim vallahi

Hasta olanlara acil şifalar dilerim.Sekeri olup diyet yapanlara sabırlar dilerim.Az daha sıkalım dişimizi son 2.5-3.5 ay arası kaldı hepimizin de ortalama olarak.Benim de tansiyon problemim oluyor.12/8 den 9/5 lere düşüyor.Bi dahaki kontrolüm 17 nisanda.Dr bi danışayım bakalım normal midir.

Bende ayni seylere bakıyordum kaç gündür alsam mi almasam mi diye gidip geliyorum. Ben kendim biseyler aldim carters ve h&mden. Annem ve kardeşim Türkiyedeler onlarda hastane çıkışi ve başka şeyler bakiyorlar,eşimin ablasi ingilterede bir sürü şey almış ama daha çok 3-6 aylık falan almış Alsam mi almasam mi hala gel gitlerdeyim. Sen bunlar harici neler aldin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…