Evet canım ya. Öğlen normal çıktı neyseki ya. Açlık 76, tokluk 131. Sabah kahvaltısında krem peynir yemiştim ona bağladım ben bu durumuÇok şaşırdım ya. Açlığın çok iyi, tokluğun yüksek. Benim tokluk da genelde 100 küsürlerde, bazen 124 falan oluyor(130 muş sınır gebelikte). Ne enteresan. Mantık ne çözemedim...
Amin inşallah canımİnşaallah sorunsuz bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım benim annemde de 2 hamileliğinde gebelik şekeri çıkmış hamilelikten sonra geçmiş ancak son hamileliğindeki geçmedi maalesef yıllardır şeker hastalığıyla uğraşıyor ama ailede olması ve son hamilelikte yaşın büyük olmasının da etkisi var tabi dikkat ediyorsun sen zaten geçer büyük ihtimal hiç geçmezse diye düşünüp kendini boş yere strese sokmaValla gebelikten sonra kalırsa bunalıma o zaman girerim:)) şöyle bana da dediler ilerde şekerin olabilir diye ama 55 li yaşlarda falan. Ha, bu hamilelik döneminde dietine ve ilaçlarına dikkat etmeyip şekerin olursa, kalıcı olma ihtimali de artıyormuş.. Annemde de hipoglisemi vardı. Genelde gebelikten sonra birçok kişide geçmiş(netten okuduğum kadarıyla).yani ben yakın zamanda şeker sorunuyla uğraşacağımızı sanmıyorum, değerlerim de çok yüksek hala diil zaten..
kızlar h&m de indirim var
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0657434031.html
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0715516002.html
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0462435014.html
3'ünü 2 tane kupon kodu kullanarak 180e aldım. isteyen olursa paylaşabilirim.
tulumları 4-6 ay aldım biraz daha sonbahara doğru giyer diye diğer çıtçıtlı bodyleri 2-4 ay aldım inşallah çok minik değildir canım.1141 ve 1163 kodlarının 2ini de aynı anda ekliyorsun. 310'dan 180 tlye düştü.çok güzeller bayıldım. ben de almak istiyorum paylaşırsan çok sevinirim. bunların bedenlerini nasıl aldın canım,hepsi yenidoğan mı
tulumları 4-6 ay aldım biraz daha sonbahara doğru giyer diye diğer çıtçıtlı bodyleri 2-4 ay aldım inşallah çok minik değildir canım.1141 ve 1163 kodlarının 2ini de aynı anda ekliyorsun. 310'dan 180 tlye düştü.
Beden konusunda çok kararsızım 1 ay giyeceği şeyleri doldurmak istemiyorum fazla o yüzden aldıgım seylerde 3-6 ay daha cok alacagım sanırım canım. tecrübesiz olmak çok zor :)
Bende de durum farklı değil. Sadece mart ayını yazıyorum diyetisyen 370 aldı. 22. Haftda ayrıntılı için gitmiştim 500, kendi kadındoğumcuma 360, emin olamadım başka birine gittim 350, orda polip çıktı yine perinatolog görsün dedi 500, iki hafta geçti şeker yükleme için kendi doktoruma gittim 360+86. Birde günde 6 tane şeker bakıyorum kutusu 59 ayda 230-250de o yapıyor. Endokrine artık devlete gitmek zorunda kaldım. Yani toplam 2750. Dahada taksi git gel hiç saymıyorum. Ücretsiz izindeyim erken doğum riskim var diye maaş yok sigorta yok, allah kocamın işlerine bereket versin ne diyeyim.Kızlar bu arada yoğun diş ağrımdan dolayı diş hekimine gittim. Kadın doğumcumdan yazılı onay alıp dişimdeki sinirleri aldı. Ptesi de dolgu yapacak. Ağrıdan kafamı duvarlara vuruyordum insallah kurtuldum sanirim
Bu arada ben sürekli para döküyorum ya oraya buraya. Çok sağlık problemi çıkıyor bende. Siz de aynı durumda mısınız
Devlet hastanelerinde bu kadar hızlı çözüme kavuşamıyoruz diye özele gidiyorum. Ondan dolayı galiba
Bende de durum farklı değil. Sadece mart ayını yazıyorum diyetisyen 370 aldı. 22. Haftda ayrıntılı için gitmiştim 500, kendi kadındoğumcuma 360, emin olamadım başka birine gittim 350, orda polip çıktı yine perinatolog görsün dedi 500, iki hafta geçti şeker yükleme için kendi doktoruma gittim 360+86. Birde günde 6 tane şeker bakıyorum kutusu 59 ayda 230-250de o yapıyor. Endokrine artık devlete gitmek zorunda kaldım. Yani toplam 2750. Dahada taksi git gel hiç saymıyorum. Ücretsiz izindeyim erken doğum riskim var diye maaş yok sigorta yok, allah kocamın işlerine bereket versin ne diyeyim.
heyet raporu neden almıyosun canımBende de durum farklı değil. Sadece mart ayını yazıyorum diyetisyen 370 aldı. 22. Haftda ayrıntılı için gitmiştim 500, kendi kadındoğumcuma 360, emin olamadım başka birine gittim 350, orda polip çıktı yine perinatolog görsün dedi 500, iki hafta geçti şeker yükleme için kendi doktoruma gittim 360+86. Birde günde 6 tane şeker bakıyorum kutusu 59 ayda 230-250de o yapıyor. Endokrine artık devlete gitmek zorunda kaldım. Yani toplam 2750. Dahada taksi git gel hiç saymıyorum. Ücretsiz izindeyim erken doğum riskim var diye maaş yok sigorta yok, allah kocamın işlerine bereket versin ne diyeyim.
Krem peynir etkiler bencede canımEvet canım ya. Öğlen normal çıktı neyseki ya. Açlık 76, tokluk 131. Sabah kahvaltısında krem peynir yemiştim ona bağladım ben bu durumu
Amin inşallah canım
Kaç yaşondaydı son hamileliğinde canımCanım benim annemde de 2 hamileliğinde gebelik şekeri çıkmış hamilelikten sonra geçmiş ancak son hamileliğindeki geçmedi maalesef yıllardır şeker hastalığıyla uğraşıyor ama ailede olması ve son hamilelikte yaşın büyük olmasının da etkisi var tabi dikkat ediyorsun sen zaten geçer büyük ihtimal hiç geçmezse diye düşünüp kendini boş yere strese sokma
Benimde 2 haftadır aklıma gelip duruyor ama direniyorum yememek için. Dışarıda yemeye güvenemiyorum. Sanırım malzemeleri alıp evde iyice pişirip yapsak daha iyi
Sanırım hepimiz aynıyız. Devlette endokrine gidiyorum omda da hocadan özel muayene randevusu aldığım için gene ücret ödüyorum tahliller hariç tabii. Ne yapalım sağlıkla gelsinler deKızlar bu arada yoğun diş ağrımdan dolayı diş hekimine gittim. Kadın doğumcumdan yazılı onay alıp dişimdeki sinirleri aldı. Ptesi de dolgu yapacak. Ağrıdan kafamı duvarlara vuruyordum insallah kurtuldum sanirim
Bu arada ben sürekli para döküyorum ya oraya buraya. Çok sağlık problemi çıkıyor bende. Siz de aynı durumda mısınız
Devlet hastanelerinde bu kadar hızlı çözüme kavuşamıyoruz diye özele gidiyorum. Ondan dolayı galiba
Tokluk şekerin biraz yüksek çıkmış diyete başlarsın büyük ihtimalleMerhaba kızlar 26. Haftadayım açlık 75 tokluk şekerim 171 çıktı sizce nasıl çıkmış. Sizce nasıl Dr um beni endokrine yolladı
Gözünaydın canım maşallahkontrolden çıktım kızlar
kızım 970 gram olmuşherşey yolunda çok şükür
kbb sinüzit dedi
5günlük ilaç antibiyotik yazdı onu kullanıcam
kendi doktorumda işe göndermedi yine rapor yazdı
kan tahlili yaptırmıştım sağlık ocağında onun sonuçlarını gösterdim herşey normal dedi çok şükür
idrar tahlili istedi onu verdim bakalım sonucu bikaç saate çıkar mesaj atıyo çıkınca
bizde durumlar böyle işte :)
bizimki yine sırtı dönüktü hiç göremedim daha yüzünü ya
ayakları aşağıda kafası yukarıdaydı
kasıklarım ağrıyo bazen dedim ayaklarıyla vuruyodur aşağıda dedi
sola yatma olayını sordum sırt üstü yattığında tansiyonun düşüp kendini kötü hissedersen bilki bebekte bu durumdan rahatsız oluyodur dedi
öyle gece uyurken sırt üstü uyandığında panikleme bişey olmaz dedi güldü :)
Yarın beyaz peynire müracaatKrem peynir etkiler bencede canım
Ay kuzum vallahi ben yataklara sığamıyorum eşim de hep gidim sen rahat et diyor kıyamıyorum. Bizim yatak o kadar yastık alacak kadar büyük degilCanım iki gündür uyuyorum ama nasıl
4 yastıkla :) eşime yer kalmadı yatakta ben gideyim istersen diyo
Sırtıma sert bi yastık bacağımın arasına yumuşak bi yastık başıma iki yastık
Heryerim dolu olunca çok dönme eğilimde olmuyorum rahat ettim böyle
Dene istersen bi sırtını bişeye yaslamak çözüm oldu bana
Bende ayni seylere bakıyordum kaç gündür alsam mi almasam mi diye gidip geliyorum. Ben kendim biseyler aldim carters ve h&mden. Annem ve kardeşim Türkiyedeler onlarda hastane çıkışi ve başka şeyler bakiyorlar,eşimin ablasi ingilterede bir sürü şey almış ama daha çok 3-6 aylık falan almışkızlar h&m de indirim var
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0657434031.html
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0715516002.html
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0462435014.html
3'ünü 2 tane kupon kodu kullanarak 180e aldım. isteyen olursa paylaşabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?