2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gerekli durumlarda sizinki gibi doktor veriyorsa hakka girmek olmaz tabi. Ama özellikle doktordan isteyip para karsılıgı vs. gereksiz yere alınırsa hakka girmek olur diye dusunuyorum.
onda haklısın canım
ben yalvarıyorum doktora çok bunaldım gideyim diye gönderemem riskin var yatıcaksın diyo
inan parayla rapor alındığını ilk defa duyuyorum
buda doktorun karektersizliği yani para için

Kızlar 2 gündür dondurma aseriyorum. Ama özelikle 1 tane çeşit ne eşim nede kardeşim bulamıyorlar yani utanmasam aglicam bulamıyorlar diye

teşekkür ederim canım
aynen öyle dedi doktorumda gece içip yat iyice idrara sıkış dedi
aslında hiçbi şikayetim yoktu
niye olurki anlamıyorum
daha iyi durumdayım derken bi şikayetin vardı o mu geçti yoksa tekrar tahlil yaptırdın mı
ilaç içildikten sonra tahlilin tekrarlanması gerekiyo mu

Kızlar 2 gündür dondurma aseriyorum. Ama özelikle 1 tane çeşit ne eşim nede kardeşim bulamıyorlar yani utanmasam aglicam bulamıyorlar diye
benimde evin orda bi dondurmacı var
geçen sene yazın sürekli ordan yerdim ben kapalı dondurmaları hiç sevmem
bikaç gündür o dondurma geliyo aklıma
ama açılmadı daha dondurmacı
resmen dört gözle bekliyorum açılsada yesem diye
şuan boğazlarım şiş hastayım yinede olsa yerim çok canım çekiyo

seninki açılır yersin de,benimki meçhul offf aglicam getirin bana mazlumuuuu

Ya şimdikafama takıldı, hamilelik sonrası bana 55-60 yaşına kadar şekerle ilgili bir sorunla karşılaşmazsın demişti doktorlar ama ya kalıcı olursa diye stres oldum Şimdi ya

Hamilelikten önce şeker sorunu yaşamayıp, Hamilelikte böyle bir problemle karşılaşan hiçbir yakınımın problemi devam etmedi doğumdan sonra . Ayrıca senin zaten değerlerin çok anormal değil ki. Hamilelik sebebiyle üstüne düşmek zorundasın sadece

Kendini üzme endişe etme. Inşallah korktuğun olmayacak

bugün hastanede gebe okulunu sordum
300 lira dedi
3 gün oluyomuş
bana pahalı gibi geldi gitmek istiyodum ama gidemicem galiba

Kızlar bacaklarda ve ellerimde inanılmaz kaşıntı mevcut
Karaciğer enzimlerime baktırdım,tam idrar tetkiki,hgb,ldh,biliruinlere baktırdım her şey normal
Benım gibi kaşıntısı olanlar var mı akşamları oluyor özellikle
Kaşımaktan yara oldu

Kızlar banyo malzemelerini bübchen düşünen varsa jokerde indirimde şu an

Ben mustela karar vermiştim ama bakıcam bübchen yorumlarınada

Valla ben para verip heyet raporu aldim. Zaten devler hastanesi de olsa para veriliyor diye biliyorum. 10 günlük rapor haklarım bitti diye 2 aydır çalışıyorum ama ne çalışmak.
Işlerine kusa kusa gitmekten helak olmustum artik. ofiste de akşama kadar kusuyordum, çalışamıyordum, toplantılara devam edemiyordum. Dogru duzgun beslenemiyordum. Doktorum bana heyet vermedi gebelik riski yok diye. Ama ben en sonunda işyerinde bayilmalara başlayınca kendi müdürüm heyet raporu al sana eziyet ediyoruz burda dedi. Ve başka doktora gidip heyet raporu aldim . Heyet raporu vermeyen doktorum hatalıydı bence.

Ücretsiz izin hakkım şuan için yok memur değilim cunku
Böyle bir hakkım olsaydı kullanır miydim emin değilim. Illa bebeğinizin ya da kendimiizn yaşam riski mı olması lazım. Heyet almayıp napacaktım ki

Ayy canım, içime su serptin inan. Bunu duymaya ihtiyacım vardı. İnş canım, teşekkür ederim

Ayy canım, içime su serptin inan. Bunu duymaya ihtiyacım vardı. İnş canım, teşekkür ederim
Sarı şeker sen bu şeker işini düşünmekten hamileliğin tadını çıkartamadın :) abimin eşi de şekeri çıktı hamilelikte yeğenim nerdeyse 2.5 yaşında sorun falan kalmadi annede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…