- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Canım biraz küçükler haberin olsunKızlar h &m'in 2-4 ay bodylerini ne kadar kullanabiliriz çok mu küçük bilginiz var mı?
Bunlar haricinde e bebekten 3 takım 0 3 aylık aldım bir tane de hastane cıkısı aldım. Cok bisey almadım henüz. Benim de kafam karısık hep bakıyorum:)Bende ayni seylere bakıyordum kaç gündür alsam mi almasam mi diye gidip geliyorum. Ben kendim biseyler aldim carters ve h&mden. Annem ve kardeşim Türkiyedeler onlarda hastane çıkışi ve başka şeyler bakiyorlar,eşimin ablasi ingilterede bir sürü şey almış ama daha çok 3-6 aylık falan almışAlsam mi almasam mi hala gel gitlerdeyim. Sen bunlar harici neler aldin?
Hadi ya 4 6 mı alsaydım o zaman ? Yeni doğduğunda giyer dedim ben de bodyleri sık sık değiştirirm diye düşündüm.Canım biraz küçükler haberin olsun
Canim ilk dogdunda giysin istiyorsan 1-2 aylik al. 0-1 aylik çok küçük 2-3 aylikken giysin istiyorsan 2-6 aylik al. H&m kaliplari biraz kucuk özelikle yeni doganlar içinHadi ya 4 6 mı alsaydım o zaman ? Yeni doğduğunda giyer dedim ben de bodyleri sık sık değiştirirm diye düşündüm.
Benimki tüp bebek bu süreçte zaten bana 2-3 kere heyet verdi, artık 3 ayım dolunca ne benim istemeye yüzüm tuttu nede okadar rapor alıp başkasının hakkıma girmek istemedim. Hoş iğnelerle progesteronla gebeliğim devam ediyor ama ben vicdan yaptım. Devlet memuruyum kimseninde gözüne bakitmak istemedim.heyet raporu neden almıyosun canım
maaşını alabilirsin o zaman
ben 14. haftamdan beri raporluyum
sürekli 30 30 heyet raporu veriyo doktorum maaşım tam yatıyo
başkasının hakkına girmekle ne alakası var canımBenimki tüp bebek bu süreçte zaten bana 2-3 kere heyet verdi, artık 3 ayım dolunca ne benim istemeye yüzüm tuttu nede okadar rapor alıp başkasının hakkıma girmek istemedim. Hoş iğnelerle progesteronla gebeliğim devam ediyor ama ben vicdan yaptım. Devlet memuruyum kimseninde gözüne bakitmak istemedim.
Doğumda ilaçları bırakacağımı Doğumla birlikte diyabetin ortadan kalkacağını ama 6-8 ay sonra tekrar kontrol edilmesi gerektiğini tekrarlayabileceğini söylediler bana canım.. inşallah öyle birşey olmazYa şimdikafama takıldı, hamilelik sonrası bana 55-60 yaşına kadar şekerle ilgili bir sorunla karşılaşmazsın demişti doktorlar ama ya kalıcı olursa diye stres oldum Şimdi ya
Tebrik ederim aynı fikirdeyim. Ücretsiz izin gibi bir hak varken para karsılıgı heyet raporu alıp maaşım yatsın diye dusunmediğiniz içinBenimki tüp bebek bu süreçte zaten bana 2-3 kere heyet verdi, artık 3 ayım dolunca ne benim istemeye yüzüm tuttu nede okadar rapor alıp başkasının hakkıma girmek istemedim. Hoş iğnelerle progesteronla gebeliğim devam ediyor ama ben vicdan yaptım. Devlet memuruyum kimseninde gözüne bakitmak istemedim.
Değil küçük canım geçen sana göndermedim mi ben foto başkasıydı galiba oKızlar h &m'in 2-4 ay bodylerini ne kadar kullanabiliriz çok mu küçük bilginiz var mı?
başkasının hakkına girmekle ne alakası var canım
sen keyfinden almıyosunki o raporu
valla ben yalvarıyom doktora beni işe gönder diye göndermiyo tam 12 haftadır yatıyorum 3 kere 30 günlük rapor verdi
yüz tutmaklada alakası yok bence
sen söylemeden yazması gerekiyo doktorunun
Gerekli durumlarda sizinki gibi doktor veriyorsa hakka girmek olmaz tabi. Ama özellikle doktordan isteyip para karsılıgı vs. gereksiz yere alınırsa hakka girmek olur diye dusunuyorum.başkasının hakkına girmekle ne alakası var canım
sen keyfinden almıyosunki o raporu
valla ben yalvarıyom doktora beni işe gönder diye göndermiyo tam 12 haftadır yatıyorum 3 kere 30 günlük rapor verdi
yüz tutmaklada alakası yok bence
sen söylemeden yazması gerekiyo doktorunun
Canım gebelik sonrası kontrol ediliyor tekrardan. Ona göre hareket ediliyorYa şimdikafama takıldı, hamilelik sonrası bana 55-60 yaşına kadar şekerle ilgili bir sorunla karşılaşmazsın demişti doktorlar ama ya kalıcı olursa diye stres oldum Şimdi ya
37 yaşındaydı canımKaç yaşondaydı son hamileliğinde canım
Bana gondermştin canım :) tamam o zaman benim aldıklarım da lazım olur elbet:)Değil küçük canım geçen sana göndermedim mi ben foto başkasıydı galiba o
Ama küçük değil 0-1 aylar çok küçük hm
1-2 ay bile alıcam ben bikaç tane 15 gün giycek ama
idrar yolu enfeksiyonu için tek kullanımlık toz şaselerden kullandınız mı siz kızlar
geçiriyo mu tek sefer kullanmak
ben maaşım yatsın diye parayla heyet raporu almadımTebrik ederim aynı fikirdeyim. Ücretsiz izin gibi bir hak varken para karsılıgı heyet raporu alıp maaşım yatsın diye dusunmediğiniz için
İnş canım ya, şuan 2 ay dişini sıkmakla, ömürboyu dikkat etmek çok farklı şeyler tabii. Hamburger yemeyi, tatlı yemeyi hatta tost bile yemeyi özledim ya..Doğumda ilaçları bırakacağımı Doğumla birlikte diyabetin ortadan kalkacağını ama 6-8 ay sonra tekrar kontrol edilmesi gerektiğini tekrarlayabileceğini söylediler bana canım.. inşallah öyle birşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?