2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bunlar haricinde e bebekten 3 takım 0 3 aylık aldım bir tane de hastane cıkısı aldım. Cok bisey almadım henüz. Benim de kafam karısık hep bakıyorum:)

Hadi ya 4 6 mı alsaydım o zaman ? Yeni doğduğunda giyer dedim ben de bodyleri sık sık değiştirirm diye düşündüm.
Canim ilk dogdunda giysin istiyorsan 1-2 aylik al. 0-1 aylik çok küçük 2-3 aylikken giysin istiyorsan 2-6 aylik al. H&m kaliplari biraz kucuk özelikle yeni doganlar için

heyet raporu neden almıyosun canım
maaşını alabilirsin o zaman
ben 14. haftamdan beri raporluyum
sürekli 30 30 heyet raporu veriyo doktorum maaşım tam yatıyo
Benimki tüp bebek bu süreçte zaten bana 2-3 kere heyet verdi, artık 3 ayım dolunca ne benim istemeye yüzüm tuttu nede okadar rapor alıp başkasının hakkıma girmek istemedim. Hoş iğnelerle progesteronla gebeliğim devam ediyor ama ben vicdan yaptım. Devlet memuruyum kimseninde gözüne bakitmak istemedim.

idrar tahlilimin sonucu çıkmış şimdi doktorum mesaj attı
5-6 lökosit
10-12 epitel hücre,bakteri görüldü yazıyo sonuçta
tek kullanımlık toz ilaç yazdı gittim aldım eczaneden gece yatmadan önce içicekmişim sabaha kadar idrarımı tutup öyle yapıcakmışım iyice sıkış dedi idrara

ay tam herşey yolunda diyorum
bi sinüzit çıkıyo bi enfeksiyon bi doğrultamadım kendimi

doktorumu aradım önemli bişey mi diye
minik bi ilaçla geçiştirmezdim önemli bişey olsa için rahat olsun bol su iç geçer hamilelerde çok sık enfeksiyon olur dedi

bol sudan kastı ne ki bu doktorların ben anlamıyorum
bütüngün çatlayana kadar su içiyorum 3 litre kesin yani
tuvaletten çıkamıyorum
daha ne kadar içicem bilemiyorum yani

Ya şimdikafama takıldı, hamilelik sonrası bana 55-60 yaşına kadar şekerle ilgili bir sorunla karşılaşmazsın demişti doktorlar ama ya kalıcı olursa diye stres oldum Şimdi ya

başkasının hakkına girmekle ne alakası var canım
sen keyfinden almıyosunki o raporu
valla ben yalvarıyom doktora beni işe gönder diye göndermiyo tam 12 haftadır yatıyorum 3 kere 30 günlük rapor verdi
yüz tutmaklada alakası yok bence
sen söylemeden yazması gerekiyo doktorunun

idrar yolu enfeksiyonu için tek kullanımlık toz şaselerden kullandınız mı siz kızlar
geçiriyo mu tek sefer kullanmak

Ya şimdikafama takıldı, hamilelik sonrası bana 55-60 yaşına kadar şekerle ilgili bir sorunla karşılaşmazsın demişti doktorlar ama ya kalıcı olursa diye stres oldum Şimdi ya
Doğumda ilaçları bırakacağımı Doğumla birlikte diyabetin ortadan kalkacağını ama 6-8 ay sonra tekrar kontrol edilmesi gerektiğini tekrarlayabileceğini söylediler bana canım.. inşallah öyle birşey olmaz

Tebrik ederim aynı fikirdeyim. Ücretsiz izin gibi bir hak varken para karsılıgı heyet raporu alıp maaşım yatsın diye dusunmediğiniz için

Benim doktoruma göre herşey serbest. Mesela bazı doktorlar dip balığı yeme der benim istediğini ye konserve bile olur diyor. Saçımı boyatayım mı dedim senin mutlu olman daha önemli boyat dedi. Perinatolog 2 haftada 1 rahim ağzı ölçülecek diyor doktorum ne gerek var zaten progesteron kullanıyorsun diyor. Yani oldukça serbest biri, ona kalırsa ben at gibi koşturabilirim ama polipten sürekli lekelenmem var. Ya kanama yaparsa? İşyerimde istda değil git gel yapmam lazım, il dışına 3 saat. Banada 8 ay rapor veremeyeceğine göre en iyisi keyfi olmasa bile rapor almayıp ücretsize ayrılmak

Gerekli durumlarda sizinki gibi doktor veriyorsa hakka girmek olmaz tabi. Ama özellikle doktordan isteyip para karsılıgı vs. gereksiz yere alınırsa hakka girmek olur diye dusunuyorum.

Canım gebelik sonrası kontrol ediliyor tekrardan. Ona göre hareket ediliyor

idrar yolu enfeksiyonu için tek kullanımlık toz şaselerden kullandınız mı siz kızlar
geçiriyo mu tek sefer kullanmak

Ben kullandım geçen gün.Daha iyi durumdayım canım.Aksama kadar su ev yapımı meyve suyu tüketiyorum.Gece idrarını yap ilacı bir su bardağı suya katip iç.Yat.Sabaha kadar tuvalete gitmemeye çalış.Gecmis olsun.

Tebrik ederim aynı fikirdeyim. Ücretsiz izin gibi bir hak varken para karsılıgı heyet raporu alıp maaşım yatsın diye dusunmediğiniz için
ben maaşım yatsın diye parayla heyet raporu almadım
parayla alınıyo mu onu bile bilmiyorum
hayatımda ilk defa hastanede yattım 2010dan beri aynı işyerinde çalışıyorum ilk defa rapor aldım onuda ben istemediğim halde doktor zorla yazıyo yatıcaksın diyo

keyfe alınmış bi rapor yok sonuçta ortada hastalık bu
neden rapor almak gibi bi hakkınız varken ücretsiz kullanasınız ki

İnş canım ya, şuan 2 ay dişini sıkmakla, ömürboyu dikkat etmek çok farklı şeyler tabii. Hamburger yemeyi, tatlı yemeyi hatta tost bile yemeyi özledim ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…