2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gerekli durumlarda normal oldugunu yazdım zaten canım. Acıkcası ben dogumdan sonra ya da baska bir durumda ücretsiz izin hakkı varken sırf maaş yatsın diye rapor almaktan bahsettim. Herkes bebeğiyle fazla vakit geçirmek ister ama sonucta devlet 2 yıl ızın verırken bir takım baska haklar da öevcutken ne yardan ne serden gecmemek için rapor almak haksızlık olur.Bunu kastediyorum.

Doktorun kendi yazdıgı rapor zaten gerekli bir durumdur canım ben onu demek istemedim.Zaten hem onu yazan doktor hem de yazdıran kişi suç işlemiş oluyor. Her seyden ote gunah kul hakkı hele ki devletin ya da herhangi bir işyerinin farketmez yoktan yere yatırdığı o maaşta kim bilir kimlerin hakkı vardır. Ben öyle seylerden korkarım Allah korusun baska yerden cıkar dıye dusunur yeltenemem bile. O yuzden dedim

Kızlar canım.çok.kumru cekti ama salam sosis yasak diye yemiyorum ama olücemm yani o derece canım cekti ... vicdanim hayir nefsim evet diyor napayim ben

Ben 3-4 kere kumru yedim. Evde de sosis sucuk yedim.

Aç mısın? dedi dr. Açım deyince o zaman 75 lik yapalım dedi. Tok muydun belki ondan 50 lik yapmıştır?

Gebelik takvimin mi yanlış?
Orda 27. Hafta yazıyor.

Canım süt içme ve vitamin alma durumun nasıl? Benim de ilk hamileliğimde dolgu olan diş kırıldı. Bunda şükür bi diş sorunu olmadı. Her gün kahvaltıda süt alıyorum.

doğum parasınıda konuştuk bugün normal 6900 sezeryan 7800

Hangi il canım? Biraz pahalıymış. 2300 dediler bize. Normal Sezaryen fark etmiyor. Ama bence etmeli ya.. Eşim de diyor hani bayağı zahmetli bi süreç, çocuk doğuruyorsunuz asıl size para vermeliler

Canım senin sıkıntıların gayet normal rapor almak için.. Ama herkes aynı şekilde davranmıyor. Benim bi önceki grubumdan birinin eşi doktordu. Tıbbi zorunluluk yaratan bir neden olmaksızın bir yıl heyet raporu aldı. Devlet memuruydu. Ücretsiz hakkı vardı oysaki. Eşi de çalışıyor. Etik olan heyet olmamalıydı sanki.
Hepimiz bebeklerimizle daha çok vakit geçirmek isteriz..
Ücretsiz hakkı olmamak veya özel sektör olup kısa sürede işe dönme durumu da var maalesef..

Merhaba arkadaşlar can sıkıntısından dolayı canim birsey istemiyor ve yemek yemiyorum açlık hissediyorum tabi ki ama bu bebeğime etki eder mi acaba

Bacaklarım dizden altı hep yara ettim özellikle ayak bileği civarını, hiçbir problem yok tahlillerde şekeri 2-3 gün kesince hafifliyor sanırım benim vücut fazla şeker istemiyor

Sarı şeker sen bu şeker işini düşünmekten hamileliğin tadını çıkartamadın :) abimin eşi de şekeri çıktı hamilelikte yeğenim nerdeyse 2.5 yaşında sorun falan kalmadi annede
Hahaha aynen öyle canım, ben biraz yemek için yaşayanlardanım sanırım ondaninş canım, böyle örnekler duyunca seviniyorum, düzeldi zaten moralim :))

Canım ben seçimlerden bir önceki gece rahatsızlandım baya.İshal,kusma.Secim günü acile gittim enfeksiyon dedi dr.Tek kullanımlık ilacı içtikten sonra ishal kusma geçti.Bel ve kasık ağrısı oldu 3 gün falan.Dun kadın doğuma gittim bebek iyi mi enfeksiyonum geçmiş mi diye.Engeksiyonun çok az kalmis bol su iç dedi.Bugun de bel ve kasık ağrım geçmiş durumda.Insallah bi daha olmayız.Senin değerlerin de benimkinden düşük az yani enfeksiyonun.

lavitabellamk canım senin değerlerin çok yüksek değil bildiğim kadarıyla.Endise ediyorsun seni anlıyorum bende yemeyi çok severim baya iyidir de damak tadım Gebelik şekeri çıkarsa diye de korkuyodum.Cikmadi.Kuzenim 3 gebeliginde de şeker sorunu yaşadı.Dogurduktan sonra hepsinde de normale dondu.Gecmeyen de duymadım.Seninde geçecek inşallah.2 ay daha dayan canım.Sonra yemeye devam insaallahhh

Bacaklarım dizden altı hep yara ettim özellikle ayak bileği civarını, hiçbir problem yok tahlillerde şekeri 2-3 gün kesince hafifliyor sanırım benim vücut fazla şeker istemiyor
Zaten şeker hiç yemiyorum neyden bilmiyorum can sıkıcı bir durum

anladım canım
doktorumda hafif dedi
eğer ciddi bişey olsaydı tek seferlik minik bir ilaçla geçiştirmezdim dedi
benim ağrım kusma ishal hiçbi şikayetim yok
öyle rutin her ay yapıyo tahlil orda çıktı

Bi kaç gündür sık olmaya başladı doktoruma sorayim bi .Bende üşütmüş olabilirim böbrek agrım vardı aile doktoruna gittim bisey yok idrarda biraz bakteri var dedi ilaç verdi. Inşallah hayırlısıyla doğuralım hepimiz zamanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…