2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynen canım benim. 2 ay dieti anca kabullendim, biran kalıcı şeker ihtimalini düşününce down oldum :)) dediğin gibi yemek ruhun gıdasıdır eşim hep der senin gbi yemeğe düşkün bir kadın görmedim diye. Eskiden gece yatarken yarın ne yesem diye hayal kurduğum günleri bilirim az kaldı valla, biran önce şu günler geçse de, doğum sonrası ne yaptığımızı yazışacağımız günler gelse:))

Elimden geldiğince kalsiyum almaya çalışyorum. Vitaminleri de içmeye gayret ediyorum ama sindirim problemlerim var. Vücudum çok tolere edemiyo takviyeleri

Napalim gayret ediyoruz işte bebeklerin sağlığı için

Rapor için de haklısınız tabi ki tamamen keyfî sebeplerle heyet raporu alınması bence de etik değil. Hem doktorların hem de kişinin vicdanına kalmış.

Bu arada A101 e bebek küveti, nevresim takımları vb bir şeyler gelmiş fiyatları uygundu

Ben küvet aldim. 24 lira civarındaydı. Aynı renk kova ve maşraba almıştım zaten. Sadece filesi kaldı banyo için.. bir de şampuan ve bebek yagi. He bir de havlusu var. Tirnak makasi da lazim. Oyyy cok eksik varmış be

Iyi akşamlar hanımlar, özel muayenehaneye gidenler hamilelik sürecinde bebekle ilgili bir sıkıntı olursa acil durumda nereye gidiyor ya da gitmeyi planliyor ? Yani benim kafam bu konuda çok karıştı devlete gitsem ne kadar ilgilenirler hic bir fikrim yok doğum yapmayı planlamadığım hastaneye gitsem eksta testler kontroller ya da yatış gibi durumlar söz konusu olursa bütçem kaldırmaz acaba özel muayenehaneye gitmekle hata mı yaptım diye düşünmeye başladım

Belki de hic acil durum olmayacak.
Cok acil bir durumda en yakin neresiyse oraya gidersin cabuk mudahele edilmesi acisindan. Devlet ya da ozel farketmez acil durumda
Bende ozel muayenehaneye gidiyorum. Ilk basta kanamalarim oldu aradim gittim hemen muayeneye aldi bekletmeden.
Bir kere gece oldu evindeydi. Zaten dogum yapacak oldugum hastaneyi onerdi. Gece nobetci kadin dogum doktoru bulundugu için. Evime de yakin olan orası. Ama ben gece gitmedim. Sabah erken 7 de yine muayenehanesine gittim.
Ilk dogumumda da ayni doktora gittim. Baska doktora guvenemiyorum bende.
Insallah acil bur durum yasamadan gecer hamileligin. Belkide hic yasamayacagin bir durumu dusunup germe hic kendini. .

Masallah kuzum çok büyümüş minnoş

Çok geçmiş olsun benimde başıma gelmesinden en korktuğum şey ya...

Aç mısın? dedi dr. Açım deyince o zaman 75 lik yapalım dedi. Tok muydun belki ondan 50 lik yapmıştır?
Yok canım bende aç gittim de hiç sormadı ki şeker yuklemeni yapalım diye kendi söyledi açlık bile bakılmadi da zaten açlık değerim normal çıkıyor cok önemli değilde tokluk düşük benim baya

Bacaklarım dizden altı hep yara ettim özellikle ayak bileği civarını, hiçbir problem yok tahlillerde şekeri 2-3 gün kesince hafifliyor sanırım benim vücut fazla şeker istemiyor
Canım sen yaptırdın mi şeker yüklemesi seninde tokluk düşük çıkmıştı daha önce

Haklisin dün o kadar gerdim ki kendimi gereksiz yere inşallah hiç ihtiyacımız olmaz

Canım güle güle kullanın bende a101 den küvet aldım herhangi biyerden aldığımız file ona takılır mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…