Benim ikinci kullanisim pek de geçirmiyor bi iki hafta iyi sonra gene aynı benim bi kurtulamadım çok fena yaidrar yolu enfeksiyonu için tek kullanımlık toz şaselerden kullandınız mı siz kızlar
geçiriyo mu tek sefer kullanmak
Drundan memnunsan gözün görmüyor canım parasını. Hayırlısıyla zamanında gelsinler drdoğum parasınıda konuştuk bugün normal 6900 sezeryan 7800
Yok canım çalışmıyorum ama sabah 8 de randevum vardı bankada erkende kalktım 3 saat uykuyla duruyorum uyumadım gündüzde.Sen çalışıyor musun ? Ben evdeyim ama sonradan da uyuyamıyorum şimdi uzandim yatağa esim gelene kadar belki uyurum diye
Aynen canım benim. 2 ay dieti anca kabullendim, biran kalıcı şeker ihtimalini düşününce down oldum :)) dediğin gibi yemek ruhun gıdasıdırlavitabellamk canım senin değerlerin çok yüksek değil bildiğim kadarıyla.Endise ediyorsun seni anlıyorum bende yemeyi çok severim baya iyidir de damak tadım Gebelik şekeri çıkarsa diye de korkuyodum.Cikmadi.Kuzenim 3 gebeliginde de şeker sorunu yaşadı.Dogurduktan sonra hepsinde de normale dondu.Gecmeyen de duymadım.Seninde geçecek inşallah.2 ay daha dayan canım.Sonra yemeye devam insaallahhh
Canım süt içme ve vitamin alma durumun nasıl? Benim de ilk hamileliğimde dolgu olan diş kırıldı. Bunda şükür bi diş sorunu olmadı. Her gün kahvaltıda süt alıyorum.
Canım senin sıkıntıların gayet normal rapor almak için.. Ama herkes aynı şekilde davranmıyor. Benim bi önceki grubumdan birinin eşi doktordu. Tıbbi zorunluluk yaratan bir neden olmaksızın bir yıl heyet raporu aldı. Devlet memuruydu. Ücretsiz hakkı vardı oysaki. Eşi de çalışıyor. Etik olan heyet olmamalıydı sanki.
Hepimiz bebeklerimizle daha çok vakit geçirmek isteriz..
Ücretsiz hakkı olmamak veya özel sektör olup kısa sürede işe dönme durumu da var maalesef..
Iyi akşamlar hanımlar, özel muayenehaneye gidenler hamilelik sürecinde bebekle ilgili bir sıkıntı olursa acil durumda nereye gidiyor ya da gitmeyi planliyor ? Yani benim kafam bu konuda çok karıştı devlete gitsem ne kadar ilgilenirler hic bir fikrim yok doğum yapmayı planlamadığım hastaneye gitsem eksta testler kontroller ya da yatış gibi durumlar söz konusu olursa bütçem kaldırmaz acaba özel muayenehaneye gitmekle hata mı yaptım diye düşünmeye başladım
Masallah kuzum çok büyümüş minnoşKızlar selam bugün devlet Hastanesi'nde kontrole gittim 930 Gr olmuş maşallah kızım haftamizla uyumluyuz ama ben göremedim tabiki USG de vermedi Dr 50mg şeker yükleme yapıldı neye göre 50-75 yapılıyor anlamadım 1. Saat bakıldı sadece 64 çıkmış sonucum
Çok geçmiş olsun benimde başıma gelmesinden en korktuğum şey ya...Günaydın kızlar bugün bir araba kazası atlattım çok yavaş gitmeme rağmen yola 5-6 yaşlarında bir çocuk koşarak fırladı ve frene basıp direksyonu kırmam bir oldu. çok şükür çocuğa çarpmadım çocuk kendini kaldırıma attı ve sadece dirseğinde çizik var. canımdan can gitti ama yüzüm hala bembeyaz. O çocuğa çarpmış olma ihtimalimi bile düşünmek beni öldürüyor. bir de karnımdaki sabi etkilenmiştir diye onun için korktum ama hareket etti ve yanındayım iyiyim anne der gibi beni rahatlattı çok şükür. araba kullanmak zorunda kalanlar daha dikkat etsin nolur... Allah kimsenin başına getirmesin.
Teşekkürler teyzesiMasallah kuzum çok büyümüş minnoş
Yok canım bende aç gittim de hiç sormadı ki şeker yuklemeni yapalım diye kendi söyledi açlık bile bakılmadi da zaten açlık değerim normal çıkıyor cok önemli değilde tokluk düşük benim bayaAç mısın? dedi dr. Açım deyince o zaman 75 lik yapalım dedi. Tok muydun belki ondan 50 lik yapmıştır?
Canım sen yaptırdın mi şeker yüklemesi seninde tokluk düşük çıkmıştı daha önceBacaklarım dizden altı hep yara ettim özellikle ayak bileği civarını, hiçbir problem yok tahlillerde şekeri 2-3 gün kesince hafifliyor sanırım benim vücut fazla şeker istemiyor
Belki de hic acil durum olmayacak.
Cok acil bir durumda en yakin neresiyse oraya gidersin cabuk mudahele edilmesi acisindan. Devlet ya da ozel farketmez acil durumda
Bende ozel muayenehaneye gidiyorum. Ilk basta kanamalarim oldu aradim gittim hemen muayeneye aldi bekletmeden.
Bir kere gece oldu evindeydi. Zaten dogum yapacak oldugum hastaneyi onerdi. Gece nobetci kadin dogum doktoru bulundugu için. Evime de yakin olan orası. Ama ben gece gitmedim. Sabah erken 7 de yine muayenehanesine gittim.
Ilk dogumumda da ayni doktora gittim. Baska doktora guvenemiyorum bende.
Insallah acil bur durum yasamadan gecer hamileligin. Belkide hic yasamayacagin bir durumu dusunup germe hic kendini. .
sağolasın canım, Allahım esirgesin herkesi..Çok geçmiş olsun canım
En korktuğum şeylerden biri
sağolasın canım, sen de dikkat etÇok geçmiş olsun benimde başıma gelmesinden en korktuğum şey ya...
Canım güle güle kullanın bende a101 den küvet aldım herhangi biyerden aldığımız file ona takılır mı acabaBu arada A101 e bebek küveti, nevresim takımları vb bir şeyler gelmiş fiyatları uygundu
Ben küvet aldim. 24 lira civarındaydı. Aynı renk kova ve maşraba almıştım zaten. Sadece filesi kaldı banyo için.. bir de şampuan ve bebek yagi. He bir de havlusu var. Tirnak makasi da lazim. Oyyy cok eksik varmış be
Canım güle güle kullanın bende a101 den küvet aldım herhangi biyerden aldığımız file ona takılır mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?