2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bu sabaha karsi rüyamda kızım kaybolmuştu. Her yerde deli gibi onu arıyordum. Çıldırmış gibiydim.
Uyanana kadar 20 yıl yaşlandım sanırım. Uyandigimda hungur hungur agladim iki saattir de kendimde degilim

Allah böyle bir acıyı dünyadaki kimseye yasatmasın . Hala etkisindeyim, kurtulamiyorum . Okula gonderirken çok kötü oldum

Günaydın canım.Bu şekilde genelleme yapmak da çok doğru sayılmaz. Belki o bahsettiğin kişi göreve başladığından bu yana devlet dairesi olmasına rağmen iş yapmayan ama her ayın 15inde maaşını alan yıllanmış personelin işlerini de yürütmüştür, belki insan üstü performansla olması gerekenden çok daha fazla çalışmıştır, belki bugüne kadar ennn zor günlerde bile hiç rapor-mazeret izni vs. kullanmamıştır. Yıllık iznim bitmesin diye yalandan yere belli aralıklarla rapor alıp ayın sayılı günü daireye uğrayan-sonra da tüm yazı tatille geçiren personelin iş yükünü de sırtlanmıştır, belki 2-3 kişilik işi tek başına yapmıştır hem de yıllarca. Demem o ki kimin ne sürede nasıl özveriyle çalıştığını bilmeden, kişileri tanımadan bu şekilde genelleme yapmak da bi nevi kul hakkına girebilir, dikkat etmek lazım. Ben 2 aylık heyet almaya çalışıcam, umarım da olur ve vicdanım da çok rahat inan.

Canım ya tek zorlanmadığım konu sanırım hep soluma doğru uyurum çünkü sırt üstü çok yatamıyorum sırıtına destek alıp bacak arana yastık koysan belki yardımcı olur sana

Inanmiyorum ya sen beni anlattın şuan
Şimdi soyleyeceklerime memur arkadaşlar alınmasın lütfen. Herkes aynı değil bunu biliyoruz.

Bizim birimde dort memur, bes taşeron var. Biz bes taşeron olarak hem kendi islerimizi (Arge birimiyiz asiri yogunuz ve hepimiz işkolik insanlariz) hem de memurlarin islerini yapiyoruz yillardir. Ve ne kadar isyan etsek de bu hiç değişmedi.

Sevgili memurlar yeni sistemlere yeni yönetim tarzlarına alışkın olmadıkları için adaptasyon sorunu yaşıyormuş. Yersen. Salla başı al maaşı . Nasıl olsa çirkin bir suç işlemedikleri sürece görevleri ellerinden alınmıyor, yaşları gelmiş emekli de olmuyorlar. Biz akşama kadar debinirken , projeler uretmeye ve yurutmeye çalışırken (ki kamuda bu işin çok handikapı var) Onlar yanımızda ülke gündemini konuşup çay içiyorlar. Sonra kendi yapmaları gereken işlerde eksiklik çıkınca Müdür "hadi el birliğiyle halledin arkadaslar" diyor. Biz hooopp sil baştan o işleri de yapıyoruz. Ben çok isyan ettim çok konuştum bu konuda ama bir şeyi değiştiremedim.

Gece 2 lere kadar da çalıştık, haftasonu da çalıştık.. üstelik mesai ücreti almadan. Beni zaten hastalik donemimde bu kadar idare etmelerinin sebebi bu. Öncesinde afedersin hayvan gibi çalıştığım için kimse ses edemedi izinlerine raporlarıma

O yüzden ben raporsuz bile gitmediğim günlerde hiç vicdanım sızlamadı. Kimse de ağzını açıp bir şey demedi diyemedi

Günaydın kızlaaarrr
hem doğum günüm hemde resmi nikahımızın yıl dönümü bugün
26 oldum yeni yaşım bana kızımı sağlıkla getirsin başka hiç bişey istemem
Mutlu sağlıklı yaşlar canım
En güzel yaşın olacak diyor içimden bi ses :) hiç unutmayacaksın bu yaşını

Evliliğinizde daim olsun mutluluğunuz devam etsin artarak inşallah

İyi yine bu şansınız var özelde hiç böyle bi şansınız da yok
Mevcutta haklarınızı kullanmaya bile korkarsınız çünkü 2 yıl ücretsiz izin almayı geç 6 ay ortadan kaybolsan bulursun kendini kapıda döndüğünde yerinde başkası olur

Beterin beteri var haline şükret dostumm

Evet kesinlikle haklisin çok şükür

Hahaha aynen öyle canım, ben biraz yemek için yaşayanlardanım sanırım ondaninş canım, böyle örnekler duyunca seviniyorum, düzeldi zaten moralim :))
Bir de şöyle düşün sarışın güzel, çok kilo aldım deyip duruyordun, şimdi sen filinta gibi kalacaksın biz danalar gibi şişmeye devam edeceğiz :))

Günaydın kızlaaarrr
hem doğum günüm hemde resmi nikahımızın yıl dönümü bugün
26 oldum yeni yaşım bana kızımı sağlıkla getirsin başka hiç bişey istemem
Doğum günün kutlu olsun canım kızını sağlıkla kucaklamak büyütmek nasip etsin Allah

İnsallah ondandır .amin saglıkla kavusalım hayırlı zamanda

Her koyun kendi bacağından asılır canım.Baskalarının yanlısı bizi de yanlıs itmemeli. Dogru bir tanedir. Gerisi tercih meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…