2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yaa kızlar benim göbek aldı başını gitti. Çok komik duruyor penguen gibi oldum Haftası benimle uyumlu olanlardan destek fotoları istiyorum. Moral bulmam lazım
Eki Görüntüle 2254651
Çookkk güzel görünüyosun
Hiç şikayet etme
Fırt diye incek o karnın doğurunca

Altında ki şeyde çok güzel bişeymiş

Ben bugün ankaraya gidicem gece dönücem ve uçaksız çünkünüm havaalanı taşınıyo bu gece :/ normalde biletlerimi aldırdım ankaradan alaçatıya geçicektim uçakla yarın ama ot festivalindeki konser iptal oldu yağış varmış diye kaldım yayan
Çok zor geliyo şu an ya

hangimiz yemek sevmiyoruz ki ❤ Moralinin düzelmesine sevindim daha da başka bisey okuma bu konu hakkında
Okumıcam söz canım
Günaydın kızlaaarrr
hem doğum günüm hemde resmi nikahımızın yıl dönümü bugün
26 oldum yeni yaşım bana kızımı sağlıkla getirsin başka hiç bişey istemem
Tatlım nice mutlu, sağlıklı ve bebişli senelere inşallahh
Bir de şöyle düşün sarışın güzel, çok kilo aldım deyip duruyordun, şimdi sen filinta gibi kalacaksın biz danalar gibi şişmeye devam edeceğiz :))
Haha olur mu öyle şey, eminim kilo alanlarımız da kısa zamanda verecektir aldıklarını. Ayrıca seni de gördüm yalan söyleme, hala fıstık gibisinnnn

Günaydın kızlaaarrr
hem doğum günüm hemde resmi nikahımızın yıl dönümü bugün
26 oldum yeni yaşım bana kızımı sağlıkla getirsin başka hiç bişey istemem
Yeni yaşın yildonumunuz kutlu olsun canim eşini çift masraftan kurtarmissin

Yaa kızlar benim göbek aldı başını gitti. Çok komik duruyor penguen gibi oldum Haftası benimle uyumlu olanlardan destek fotoları istiyorum. Moral bulmam lazım
Eki Görüntüle 2254651
Bence harikasın canım kol ve göğüs aynı kaldığına göre hiç kilo almayacaksin çok sanslisin bence

Eklentiler

• IMG_20190404_143925.webp
    16 KB · Görüntüleme: 74
Her koyun kendi bacağından asılır canım.Baskalarının yanlısı bizi de yanlıs itmemeli. Dogru bir tanedir. Gerisi tercih meselesi

Başkalarının davranışı beni bağlamaz, ben kendi emeğime çabama bakarım. Böyle bir platformda ağır ithamlarla birbirimizi üzmeden bir şeyler paylaşabilmek dileğiyle

Başkalarının davranışı beni bağlamaz, ben kendi emeğime çabama bakarım. Böyle bir platformda ağır ithamlarla birbirimizi üzmeden bir şeyler paylaşabilmek dileğiyle
Ben kimseye agır ithamda bulunmadım.Suc gunah ve yanlıs olan bir seyi dile getırdım.Sevgiler

Valla canım en iyi yaşayan bilir, suistimal edenler de var tabi ama o da kendilerini ilgilendirir. Vicdanım rahat, gerisi lafügüzaf

Eki Görüntüle 2254651

Benimki de böyle. Ne varmış bence gayet ideal
Hatta bende popo da var . Ben onu da seviyorum
Biz iyiyiz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…