@Meylen happy birthdayyyyy
Allah eşinle, kızınla mutlu huzurlu bir yasam nasip etsin. Yeni yaşın hayr getirsin
Eşinle kızınla nice güzel sağlıklı yıllarınız olsun canımGünaydın kızlaaarrr
hem doğum günüm hemde resmi nikahımızın yıl dönümü bugün
26 oldum yeni yaşım bana kızımı sağlıkla getirsin başka hiç bişey istemem
Çookkk güzel görünüyosunYaa kızlar benim göbek aldı başını gitti. Çok komik duruyor penguen gibi oldumHaftası benimle uyumlu olanlardan destek fotoları istiyorum. Moral bulmam lazım
Eki Görüntüle 2254651
Seninde yakınmış canım geçmiş doğum günün kutlu olsunGüzelliklerle yaşa canımBen de 28 martta 32 oldum. İkimiz de koç burcuymuşuz. Başta neden didiştik belli oldu
Sağol canımNice seneleriniz olsun sevdiklerinle
Aminnn çok teşekkür ederim canım cümlemize bebişiyle uzun yıllar nasip etsinDoğum günün kutlu olsun canımkızını sağlıkla kucaklamak büyütmek nasip etsin Allah
Bir koç burcu dahaHayırlı mutlu güzel sağlıklı.nice yaşların olsun inşallah prensesinle.
Benimde pazar günü doğum günüm.
Çok teşekkür ederim canımmmEşinle kızınla nice güzel sağlıklı yıllarınız olsun canım
Okumıcam söz canımhangimiz yemek sevmiyoruz ki ❤ Moralinin düzelmesine sevindim daha da başka bisey okuma bu konu hakkında
Tatlım nice mutlu, sağlıklı ve bebişli senelere inşallahhGünaydın kızlaaarrr
Haha olur mu öyle şey, eminim kilo alanlarımız da kısa zamanda verecektir aldıklarını. Ayrıca seni de gördüm yalan söyleme, hala fıstık gibisinnnnBir de şöyle düşün sarışın güzel, çok kilo aldım deyip duruyordun, şimdi sen filinta gibi kalacaksın biz danalar gibi şişmeye devam edeceğiz :))
Yeni yaşın yildonumunuz kutlu olsun canim eşini çift masraftan kurtarmissinGünaydın kızlaaarrr
Bence harikasın canım kol ve göğüs aynı kaldığına göre hiç kilo almayacaksin çok sanslisin benceYaa kızlar benim göbek aldı başını gitti. Çok komik duruyor penguen gibi oldumHaftası benimle uyumlu olanlardan destek fotoları istiyorum. Moral bulmam lazım
Eki Görüntüle 2254651
Her koyun kendi bacağından asılır canım.Baskalarının yanlısı bizi de yanlıs itmemeli. Dogru bir tanedir. Gerisi tercih meselesi
Amin inşallah canımmmmOkumıcam söz canım
Tatlım nice mutlu, sağlıklı ve bebişli senelere inşallahh
Haha olur mu öyle şey, eminim kilo alanlarımız da kısa zamanda verecektir aldıklarını. Ayrıca seni de gördüm yalan söyleme, hala fıstık gibisinnnn
Ama düğünümüz 29 nisanda oldu onu kutluyoruz bizYeni yaşın yildonumunuz kutlu olsun canim eşini çift masraftan kurtarmissin
Ben kimseye agır ithamda bulunmadım.Suc gunah ve yanlıs olan bir seyi dile getırdım.SevgilerBaşkalarının davranışı beni bağlamaz, ben kendi emeğime çabama bakarım. Böyle bir platformda ağır ithamlarla birbirimizi üzmeden bir şeyler paylaşabilmek dileğiyle
Inanmiyorum ya sen beni anlattın şuan
Şimdi soyleyeceklerime memur arkadaşlar alınmasın lütfen. Herkes aynı değil bunu biliyoruz.
Bizim birimde dort memur, bes taşeron var. Biz bes taşeron olarak hem kendi islerimizi (Arge birimiyiz asiri yogunuz ve hepimiz işkolik insanlariz) hem de memurlarin islerini yapiyoruz yillardir. Ve ne kadar isyan etsek de bu hiç değişmedi.
Sevgili memurlar yeni sistemlere yeni yönetim tarzlarına alışkın olmadıkları için adaptasyon sorunu yaşıyormuş. Yersen. Salla başı al maaşı . Nasıl olsa çirkin bir suç işlemedikleri sürece görevleri ellerinden alınmıyor, yaşları gelmiş emekli de olmuyorlar. Biz akşama kadar debinirken , projeler uretmeye ve yurutmeye çalışırken (ki kamuda bu işin çok handikapı var) Onlar yanımızda ülke gündemini konuşup çay içiyorlar. Sonra kendi yapmaları gereken işlerde eksiklik çıkınca Müdür "hadi el birliğiyle halledin arkadaslar" diyor. Biz hooopp sil baştan o işleri de yapıyoruz. Ben çok isyan ettim çok konuştum bu konuda ama bir şeyi değiştiremedim.
Gece 2 lere kadar da çalıştık, haftasonu da çalıştık.. üstelik mesai ücreti almadan. Beni zaten hastalik donemimde bu kadar idare etmelerinin sebebi bu. Öncesinde afedersin hayvan gibi çalıştığım için kimse ses edemedi izinlerine raporlarıma
O yüzden ben raporsuz bile gitmediğim günlerde hiç vicdanım sızlamadı. Kimse de ağzını açıp bir şey demedi diyemedi
Mutlu yıllar canımAma düğünümüz 29 nisanda oldu onu kutluyoruz biz
Çok sağol canımmm
Yaa kızlar benim göbek aldı başını gitti. Çok komik duruyor penguen gibi oldumHaftası benimle uyumlu olanlardan destek fotoları istiyorum. Moral bulmam lazım
Eki Görüntüle 2254651
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?