Ben kimseye agır ithamda bulunmadım.Suc gunah ve yanlıs olan bir seyi dile getırdım.Sevgiler
Anlaşılmak güzel tesekkurlerEvet ben seni anladim. Özellikle kamuda bu tarz hakları kötüye kullanana çok rastladım. Kendi vicdanlarina kalmış artik
Allah kolaylık versin. Ben de 2 kez göğüsten ameliyat oldum. Temiz çıktı benimki, inşallah anneninki de temiz çıkar.Kızlar annemin göğsünde bi kitle tespit edilmiş biyopsi alınacakmış çok üzgünümdoktor riskli değil ama geçmiş de annem kanseri yendiği için şüpheli yaklaşmışlar yarın biyopsi alınacak dualarınızda anneme de yer verir misiniz ismi Sibel hamilelerin duaları kabul olurmuş
Sayecim Allah size de kolaylık versin, güzel haberlerinizi alırız inşaalah.Allah korktuğunuza uğratmasın. İnşallah sonuçları temiz gelir. Benim anneminde rahim falan alınmıştı yıllık kontrolünde karında mistik yapı görmüşler. Tahlilleri yapılıyor inşallah sorun olmadan atlatırız
Bak hani sağlık il müd. karşısında adaların girişinde bi kumrucu var ya ismini unuttum oraya git ye, keşke ben de orda olsaydım birlikte gider yerdik. Ne çok yedim oranın kumrusunu kızıma hamileyken :):):)Benimde 2 haftadır aklıma gelip duruyor ama direniyorum yememek için. Dışarıda yemeye güvenemiyorum. Sanırım malzemeleri alıp evde iyice pişirip yapsak daha iyi
Günaydın kızlaaarrr
hem doğum günüm hemde resmi nikahımızın yıl dönümü bugün
26 oldum yeni yaşım bana kızımı sağlıkla getirsin başka hiç bişey istemem
Teşekkür ederim canımMutlu yıllar canım
Amin canım cümlemizin güzel ömürleri olsunDoğum günün kutlu olsun canımSağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömrün olsun kızınla ve tümmm sevdiklerinle inşallah
Allah kolaylık versin. Ben de 2 kez göğüsten ameliyat oldum. Temiz çıktı benimki, inşallah anneninki de temiz çıkar.
Sayecim Allah size de kolaylık versin, güzel haberlerinizi alırız inşaalah.
Bak hani sağlık il müd. karşısında adaların girişinde bi kumrucu var ya ismini unuttum oraya git ye, keşke ben de orda olsaydım birlikte gider yerdik. Ne çok yedim oranın kumrusunu kızıma hamileyken :):):)
@Meylen Nice güzel yılların olsun sevdiklerinle, kızına sağlıkla kavuş yeni yaşında. En güzel yaşın 26 olacak :)
Yaa sensin güzelÇookkk güzel görünüyosun
Hiç şikayet etme
Fırt diye incek o karnın doğurunca
Altında ki şeyde çok güzel bişeymiş
Sağol canımSeninde yakınmış canım geçmiş doğum günün kutlu olsun
Aa evet hiç anlaşamayız iki kafasının dikine giden karakter
Yaa sen de öylesin ne güzel görünüyorsunBence harikasın canım kol ve göğüs aynı kaldığına göre hiç kilo almayacaksin çok sanslisin bence
Kız benimkiler çok büyüdü seninki de buyur muhakkak hamilelikte olmazsa emzirirken yine buyurYaa sen de öylesin ne güzel görünüyorsunHayatım benim memelerim o kadar küçük ki, yıllarca beni kandırmışlar hamile olduğunda büyür diye Anasını satayım hiç bir değişiklik yok
Ya bakma bende de popo çok. Saklıyorum sadeceBenimki de böyle. Ne varmış bence gayet ideal
Hatta bende popo da var . Ben onu da seviyorum
Biz iyiyiz bence
Yaa sen de öylesin ne güzel görünüyorsunHayatım benim memelerim o kadar küçük ki, yıllarca beni kandırmışlar hamile olduğunda büyür diye Anasını satayım hiç bir değişiklik yok
Aman yok hayatım mercimekti nohut oldu yani o kadarKız benimkiler çok büyüdü seninki de buyur muhakkak hamilelikte olmazsa emzirirken yine buyur
Ay ahahaha hiç güleceğim yoktuAman yok hayatım mercimekti nohut oldu yani o kadarDenizde sırt üstü yüzsem, frikik vermem o derece yani
Allahım artık şu memelerimden rahatsız olacağım zamanlarıma geçmek istiyorum. Memelerimin altı pişik olsun istiyorum. Memelerim sırtımı ağrıtsın istiyorum... AminSenin adına aşırı üzüldüm şuan canım gerçekten
Çünkü hamileliğimde beni motive eden en önemli şeylerden biri büyüyen memişlerim
Bebek gibi seviyorum onları
Emzirirken mecbur büyüyecek hatta rahatsız olacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?