2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Canim ikiz oldukları için belkide birden buyumesi normaldir
Sana da çok geçmiş olsun şimdi daha iyisindir umarim.

Tünaydın kızlar Bugün kontrol vardı. Kendi doktorum il dışında başka bir Dr a gittik mecburen. Tombul bir bebek dedi 10 gün ilerde kilosu yaklaşık 1 kilo boyu da 30 cm. Yediklerine içtiklerine dikkat et dedi. Acaba Aralık ne olmalı bu haftalarda 25+1 im.

Kızlar bir şey daha sorayım size. Kayınvalide doğum günüm için lohusa pijama takımı almış bana. Aynı dükkana gittim baktım baya da para vermiş Normalde S beden giyiyordum. M almış. Dar mı olur acaba, değiştirsem mi bilemedim. Bedenler nasıl oluyor?

Gereksiz panik yaptırmış bence canım 1 kilo normal haftan için yani iyiye yakın normal :)) bebeğin kilosunda genetik çok ön planda. Bizim sulalemizde zayıf çocuk doğuran hiç yokmus mesela bizimki de 2 buçuk hafta önde gidiyor ama doktor hiç bir problem yok diyor :)) maşallah bebisine:)

Benim de tek eksik pijama kaldı daha ne kadar kilo alicam bilmediğimden alamıyorum. Ve çok da merak ediyorum bu konuyu hangi beden alicaz yani.

Canım cevabın için teşekkür ederim benim sordupum daha farklı bi ödenekti bundan faydalanmak için doğumdan önce son biryılda belli bir prim ödenmesinden bahsediyor

Allah razı olsun kuzum sağol rahatladım biraz Evet bizde de aynen Bebişler zayıf değil.

Canım benimkiler o haftada 830 gr civarıydı. Dr haftalarıyla uyumlu demişti. Tabi benimki ikiz fark var mı bilmiyorum

Yaa sen de öylesin ne güzel görünüyorsun Hayatım benim memelerim o kadar küçük ki, yıllarca beni kandırmışlar hamile olduğunda büyür diye Anasını satayım hiç bir değişiklik yok
Aman yok hayatım mercimekti nohut oldu yani o kadar Denizde sırt üstü yüzsem, frikik vermem o derece yani

Ay çok hoşsun ya ne güldüm ne güldüm benimkiler de öyleydi canım ama büyüdü valla, hatta hamile olduğumu göğüs sisligimden anlamıştım. camasirim da küçük geliyo şu an:) inşallah seninkiler de istediğin boyuta ulaşır bu arada çok güzel görünüyosun :)

Yaa sen de öylesin ne güzel görünüyorsun Hayatım benim memelerim o kadar küçük ki, yıllarca beni kandırmışlar hamile olduğunda büyür diye Anasını satayım hiç bir değişiklik yok
bende baya büyüttüm yaa zaten büyüktü boşver daha iyi küçük olması

Maşşallah bebişe canım:)

Kendi bedenin daha iyi olur canım, değişim yapabiliyorsan degistir. Tabi 25-30 kilo alırsan olmayabilir ama :) Zaten lohusaalar için üretildiği için standart ölçülerin iki tık fazlası oluyor o takımlar

Ben de lohusa takımımı aldim altlı üstlü. Bir de ilk hamileliğimden kalma geceliğim var onu çıkardım baktım tertemiz sıfır gibi duruyor yenisini almaktan vazgeçtim. Bir gecelik, bir takım yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…