Bbskscl
benimde küçük ya kandırmışlar hakikaten emzirme dönemini bekliyorum sonrasında duruma bakıcam eski haline dönerse belki büyütme ameliyatı olurum
Ay bu arada size bir uyarıda bulunayım. Benim yaptığım hatayı yapmayın
Ben doğumdan hemen sonra odada giyinip kurulmuştum :)
Sonra kanamam yoğunlaştı, hatta hemşireler gelip karnımın içinde biriken kanı bosalttı vs derken hep kan olmustu takimim
Onu çıkartıp başka bir şey giymek zorunda kalmıştım
O yüzden ilk etapta en güzel cicilerinizi giymeyin :)
Tünaydın kızlar ❤ Bugün kontrol vardı. Kendi doktorum il dışında başka bir Dr a gittik mecburen. Tombul bir bebek dedi 10 gün ilerde kilosu yaklaşık 1 kilo boyu da 30 cm. Yediklerine içtiklerine dikkat et dedi. Acaba Aralık ne olmalı bu haftalarda 25+1 im.
Ay bu arada size bir uyarıda bulunayım. Benim yaptığım hatayı yapmayın
Ben doğumdan hemen sonra odada giyinip kurulmuştum :)
Sonra kanamam yoğunlaştı, hatta hemşireler gelip karnımın içinde biriken kanı bosalttı vs derken hep kan olmustu takimim
Onu çıkartıp başka bir şey giymek zorunda kalmıştım
O yüzden ilk etapta en güzel cicilerinizi giymeyin :)
Tünaydın kızlar ❤ Bugün kontrol vardı. Kendi doktorum il dışında başka bir Dr a gittik mecburen. Tombul bir bebek dedi 10 gün ilerde kilosu yaklaşık 1 kilo boyu da 30 cm. Yediklerine içtiklerine dikkat et dedi. Acaba Aralık ne olmalı bu haftalarda 25+1 im.
Kızlar bir şey daha sorayım size. Kayınvalide doğum günüm için lohusa pijama takımı almış bana. Aynı dükkana gittim baktım baya da para vermiş Normalde S beden giyiyordum. M almış. Dar mı olur acaba, değiştirsem mi bilemedim. Bedenler nasıl oluyor?
Ay çok hoşsun ya ne güldüm ne güldüm benimkiler de öyleydi canım ama büyüdü valla, hatta hamile olduğumu göğüs sisligimden anlamıştım. camasirim da küçük geliyo şu an:) inşallah seninkiler de istediğin boyuta ulaşır bu arada çok güzel görünüyosun :)
Bbskscl
benimde küçük ya kandırmışlar hakikaten emzirme dönemini bekliyorum sonrasında duruma bakıcam eski haline dönerse belki büyütme ameliyatı olurum