2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Lcw da var ama hoşuma gitmedi yanları düğmeli değil lastikli gör&sin matherwayden falan alıcam canım biraz göbüş büyüsün de hoşuma gidiyo benim
Benim de hosuma gıdıyor kızıma da bakıyorum hatta anne kız kombini olur hem de guzel bir ani kalır kardeşinin hamileliğinden

B bskscl benimde küçük ya kandırmışlar hakikaten emzirme dönemini bekliyorum sonrasında duruma bakıcam eski haline dönerse belki büyütme ameliyatı olurum

Ay bu arada size bir uyarıda bulunayım. Benim yaptığım hatayı yapmayın

Ben doğumdan hemen sonra odada giyinip kurulmuştum :)

Sonra kanamam yoğunlaştı, hatta hemşireler gelip karnımın içinde biriken kanı bosalttı vs derken hep kan olmustu takimim
Onu çıkartıp başka bir şey giymek zorunda kalmıştım

O yüzden ilk etapta en güzel cicilerinizi giymeyin :)

maşallah canım
benimde dün kontrolüm vardı 25+6 ydım
970 gramdı bizim kızda

Ben ilk gün düz gecelik giyerim diyorum 2. gün foto çekimi yaptırıcam hastaneden çıkmadan o zaman cicilerimi giyerim

Maşallah bebişine canım

Canım giyip bi baksaydın omuzdan düşüyo mu çok mu bol diye aynı beden alınır diye biliyorum ama

Ah be canım benim darısı başıma :) Sağolasın bu arada

B bskscl benimde küçük ya kandırmışlar hakikaten emzirme dönemini bekliyorum sonrasında duruma bakıcam eski haline dönerse belki büyütme ameliyatı olurum
Anam benim kocam kesinlikle karşı. Keşke seninle tanışmadan yaptırsaymışım diyorum sürekli. Biz çatalsızların halinden, yine sadece biz anlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…