- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Ya keşke olsan da gidip yesek beraber.Allah kolaylık versin. Ben de 2 kez göğüsten ameliyat oldum. Temiz çıktı benimki, inşallah anneninki de temiz çıkar.
Sayecim Allah size de kolaylık versin, güzel haberlerinizi alırız inşaalah.
Bak hani sağlık il müd. karşısında adaların girişinde bi kumrucu var ya ismini unuttum oraya git ye, keşke ben de orda olsaydım birlikte gider yerdik. Ne çok yedim oranın kumrusunu kızıma hamileyken :):):)
@Meylen Nice güzel yılların olsun sevdiklerinle, kızına sağlıkla kavuş yeni yaşında. En güzel yaşın 26 olacak :)
İkisini de al canım sonda ile gecelik iyiŞimdi biz lohusa geceliği mi alicaz yoksa pijama takımı mi ?
Himm sancı çekerken falan da gecelik olacak heralde demi alt taraf açık olacak. O zaman bı pamuklu gecelik bı de kısa kollu sabahlikli pijama takımı alayım. Üşür muyum terler miyim bilmedigimden her ihtimale karşı sabahligi da olsun. İlk gün içinde kendi bol pijama takimimi götüreyim mahvolacaksa da o olsun. Sağ ol canım :)İkisini de al canım sonda ile gecelik iyi
Sonda çıkınca alt üst
Bide biri daha demiş ama en güzel cicileri ilk etapta giymeyin ertesi gün giyin bencede
İlk gün ziyan olmasınlar
Ben bi kısa gecelik askılı kullanıcam ilk gün
Ertesi gün için foto çekimi yaparsam düzgün bi gecelik daha ama aslaa o katkat kollu dantellilerdwn olmucak tabi
Bide al üst koyarım yanıma
Canım kesinlikle dert etme. Benim ilk gebeliğimde çok büyümüştü birazda süt sağmanında rolü vardı. 34 yaşında olmama rağmen dik ve ergen memesi gibiydi yani sert ve dolgun fakat küçük. Süt olayı bitince üstleri çöktü. Ama hiç sarkma yok. Bence küçük meme avantaj. Bir tanıdığımız 65 yaşnda şuanda gençliğinde silikon yaptırmıştı memeler denizde dimdik. Çok pişman yaptırdığınaAnam benim kocam kesinlikle karşı. Keşke seninle tanışmadan yaptırsaymışım diyorum sürekli. Biz çatalsızların halinden, yine sadece biz anlarız
Benimkide karşı ama gizlice yaptırabilirimAnam benim kocam kesinlikle karşı. Keşke seninle tanışmadan yaptırsaymışım diyorum sürekli. Biz çatalsızların halinden, yine sadece biz anlarız
ben gecelikte aldım pijamada hangisiyle rahat edersem onu giycemŞimdi biz lohusa geceliği mi alicaz yoksa pijama takımı mi ?
Evet olabilir :):) Eh işte hala çok tokmuşum gibi hissediyorum ve hep gaz var midemdeCanim ikiz oldukları için belkide birden buyumesi normaldir
Sana da çok geçmiş olsun şimdi daha iyisindir umarim.
Oh ne güzel jest seven kayınvalide severim :):) S beden olur sana diye düşünüyorum, olmadı dene ona göre çok bol geliceğini düşünürsen S alırsın, Bir de doğumda kiloların gidecek onu da düşün, eğer doğum sonrası giyeceksen S daha iyi olur diye düşünüyorum.Kızlar bir şey daha sorayım size. Kayınvalide doğum günüm için lohusa pijama takımı almış bana. Aynı dükkana gittim baktım baya da para vermişNormalde S beden giyiyordum. M almış. Dar mı olur acaba, değiştirsem mi bilemedim. Bedenler nasıl oluyor?
Canım o konu hakkında çok bilgim yok ama SGK il müdülüğünü arayıp öğrenebilirsin kolayca.Canım cevabın için teşekkür ederim benim sordupum daha farklı bi ödenekti bundan faydalanmak için doğumdan önce son biryılda belli bir prim ödenmesinden bahsediyor
Ben ilk doğumda ikisini de kullandım :)Şimdi biz lohusa geceliği mi alicaz yoksa pijama takımı mi ?
Keşkeee, orayı çok seviyorum ah ah oranın dili olsa da konuşsa :) Ben kızımda 28 kiloya yakın aldım, ama Eskişehir bu yiyecek konusunda iyi bence :) Osmangazi tarafında Zurnacı vardı oranın zurnası, dediğim kumrucu, sonra bilumum yerler ismini demeyeyim canı çekmesin kızların :):) sen ye rahat rahat :)Ya keşke olsan da gidip yesek beraber.Zaten orası güzel yapıyor ama emin olamamıştım sen hamileyken yediysen bende gidip yiyeyim
ilk etapta hem doğumu beklerken elbise tarzı gecelik giyinin diyorlar kızlar muhakkak elbiseniz olsun.Ay bu arada size bir uyarıda bulunayım. Benim yaptığım hatayı yapmayın
Ben doğumdan hemen sonra odada giyinip kurulmuştum :)
Sonra kanamam yoğunlaştı, hatta hemşireler gelip karnımın içinde biriken kanı bosalttı vs derken hep kan olmustu takimim
Onu çıkartıp başka bir şey giymek zorunda kalmıştım
O yüzden ilk etapta en güzel cicilerinizi giymeyin :)
bizim bebeler çıtçıtlı atletle büyüyecekKızlar böyle bir paylaşım buldun birbakın
ikisinden de birer bulunsun derim canımŞimdi biz lohusa geceliği mi alicaz yoksa pijama takımı mi ?
bencede yedek alt koyalım kızlar malum lohusalık kan bulaşabilirİkisini de al canım sonda ile gecelik iyi
Sonda çıkınca alt üst
Bide biri daha demiş ama en güzel cicileri ilk etapta giymeyin ertesi gün giyin bencede
İlk gün ziyan olmasınlar
Ben bi kısa gecelik askılı kullanıcam ilk gün
Ertesi gün için foto çekimi yaparsam düzgün bi gecelik daha ama aslaa o katkat kollu dantellilerdwn olmucak tabi
Bide al üst koyarım yanıma
Benim babaannem 40 gün yanımda olacakmış aşırı mutluyum oda ilk 20 25 gün ince uzun kollu giydiririz sonra kısa kollu hatta zıbınlarla durmaya başlayabiliriz yarı kırkı çıksın yeter dediKızlar böyle bir paylaşım buldun birbakın
Şimdi biz lohusa geceliği mi alicaz yoksa pijama takımı mi ?
Banada dün aile hekimi de diyince kafama takıldı kızımda seninle aynı ayda dedi onun karnı kocaman senin yok dedi :)Canım hiç dert etme, bana doktorum bile diyordu hiç göbeğin çıkmadı daha diye. Yeminle ne olduysa 15 gün içinde oldu. Top yuttum resmen :))
Bende bugün gördüm bunu hemen ekran resmi aldım:)Kızlar böyle bir paylaşım buldun birbakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?