2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya keşke olsan da gidip yesek beraber. Zaten orası güzel yapıyor ama emin olamamıştım sen hamileyken yediysen bende gidip yiyeyim

Şimdi biz lohusa geceliği mi alicaz yoksa pijama takımı mi ?
İkisini de al canım sonda ile gecelik iyi
Sonda çıkınca alt üst
Bide biri daha demiş ama en güzel cicileri ilk etapta giymeyin ertesi gün giyin bencede
İlk gün ziyan olmasınlar
Ben bi kısa gecelik askılı kullanıcam ilk gün
Ertesi gün için foto çekimi yaparsam düzgün bi gecelik daha ama aslaa o katkat kollu dantellilerdwn olmucak tabi
Bide al üst koyarım yanıma

Himm sancı çekerken falan da gecelik olacak heralde demi alt taraf açık olacak. O zaman bı pamuklu gecelik bı de kısa kollu sabahlikli pijama takımı alayım. Üşür muyum terler miyim bilmedigimden her ihtimale karşı sabahligi da olsun. İlk gün içinde kendi bol pijama takimimi götüreyim mahvolacaksa da o olsun. Sağ ol canım :)

Anam benim kocam kesinlikle karşı. Keşke seninle tanışmadan yaptırsaymışım diyorum sürekli. Biz çatalsızların halinden, yine sadece biz anlarız
Canım kesinlikle dert etme. Benim ilk gebeliğimde çok büyümüştü birazda süt sağmanında rolü vardı. 34 yaşında olmama rağmen dik ve ergen memesi gibiydi yani sert ve dolgun fakat küçük. Süt olayı bitince üstleri çöktü. Ama hiç sarkma yok. Bence küçük meme avantaj. Bir tanıdığımız 65 yaşnda şuanda gençliğinde silikon yaptırmıştı memeler denizde dimdik. Çok pişman yaptırdığına

Canim ikiz oldukları için belkide birden buyumesi normaldir
Sana da çok geçmiş olsun şimdi daha iyisindir umarim.
Evet olabilir :):) Eh işte hala çok tokmuşum gibi hissediyorum ve hep gaz var midemde Teşekkür ederim bu arada çok incesin.
Oh ne güzel jest seven kayınvalide severim :):) S beden olur sana diye düşünüyorum, olmadı dene ona göre çok bol geliceğini düşünürsen S alırsın, Bir de doğumda kiloların gidecek onu da düşün, eğer doğum sonrası giyeceksen S daha iyi olur diye düşünüyorum.
Canım cevabın için teşekkür ederim benim sordupum daha farklı bi ödenekti bundan faydalanmak için doğumdan önce son biryılda belli bir prim ödenmesinden bahsediyor
Canım o konu hakkında çok bilgim yok ama SGK il müdülüğünü arayıp öğrenebilirsin kolayca.
Şimdi biz lohusa geceliği mi alicaz yoksa pijama takımı mi ?
Ben ilk doğumda ikisini de kullandım :)
Ya keşke olsan da gidip yesek beraber. Zaten orası güzel yapıyor ama emin olamamıştım sen hamileyken yediysen bende gidip yiyeyim
Keşkeee, orayı çok seviyorum ah ah oranın dili olsa da konuşsa :) Ben kızımda 28 kiloya yakın aldım, ama Eskişehir bu yiyecek konusunda iyi bence :) Osmangazi tarafında Zurnacı vardı oranın zurnası, dediğim kumrucu, sonra bilumum yerler ismini demeyeyim canı çekmesin kızların :):) sen ye rahat rahat :)

ilk etapta hem doğumu beklerken elbise tarzı gecelik giyinin diyorlar kızlar muhakkak elbiseniz olsun.

bencede yedek alt koyalım kızlar malum lohusalık kan bulaşabilir

ben bi alt üst takım 1 elbise gibi almıştım kızlar, bi de yarım kollu elbise gibi var yeter herhalde yaa, ama alt almam lazım ekstra. yinede yenilerde gözüm kaldı bembeyaz ya da toz pembe falan. ihtiyacım yok ama onlarda böyle misafirlik gibi boşuna alma diyo bi yanım bi yanımda bidaha mı gelcez dünyaya beee diyo bilemedim

Selam kızlar 1 haftadır düzenli yürüyüşe başladım 1 saatlik
Normal doğum istiyorum
Bizim burda gebe eğitimleri yapılmıyor yani eskiden vardı şimdi araştırmam gerek
Doktorumla hiç konuşmadık daha

Canım hiç dert etme, bana doktorum bile diyordu hiç göbeğin çıkmadı daha diye. Yeminle ne olduysa 15 gün içinde oldu. Top yuttum resmen :))
Banada dün aile hekimi de diyince kafama takıldı kızımda seninle aynı ayda dedi onun karnı kocaman senin yok dedi :)

Kızlar İstanbul’da hava nasıl. Yarın İstanbul’a geleceğiz de giyinmek için falan ne almalıyım mont kazak falan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…