2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım düşünürsen eğer bugün gördüm.

Eklentiler

• 1F1E63E5-BA4E-41BC-BF83-2C65D162AF17.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar İstanbul’da hava nasıl. Yarın İstanbul’a geleceğiz de giyinmek için falan ne almalıyım mont kazak falan ?
Bugün şişli 14 dereceydi içine kısakollu üzerineince ceket aldım önünü iliklemeden giydim. Gündüz iyide akşamları serin.

Kızlar İstanbul’da hava nasıl. Yarın İstanbul’a geleceğiz de giyinmek için falan ne almalıyım mont kazak falan ?
canım bugün gömlekle yandım dün kazak havasıydı ondan önce kazakla dondum dengesiz yani
sen ince triko bişeylerde al kazakta

Bak ne güzel karşılıklı güven duygunuz var, sen iyi bir çalışan, patronun da iyi bir iş veren belli ki, sana istediğini seç diyor.

Bak ne güzel karşılıklı güven duygunuz var, sen iyi bir çalışan, patronun da iyi bir iş veren belli ki, sana istediğini seç diyor.
Çok şükür canım bide ellerinde büyüdüm sayılır çok anlayışlılar bende elin işi olarak görmedim hiç kendi yerim gibi o yüzden bi sıkıntı yaşamayız da ben ne halt yicem kafam çorba oldu

Kızlar benim bebiş bugün 1/2 kere kıpırdadı ya normalde çok hareket eder moralim bozuldu endişe çok fena.belimde de ağrı başladı eğilip kalkamıyorum inşallah gecicidir

Herkese iyi akşamlar. Yaklaşık bir haftadır hergün sancılanıyorum bu normal birşey mi sizce? sağlık ocağı doktoruna sordum gidip normal dedi ama endiseliyim. Azıcık yürüsem bıçak keser gibi sancım başlıyor, rahmimde sızı gibi bi ağrı oluyor bazende. Ve belim çok ağrıyor hareket edemiyorum bazen. Pazartesi ayrıntılı ultrasona gireceğim o sıra doktora soracağım bunları ama merak ediyorum aynı şekilde olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…