2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar benim bebiş bugün 1/2 kere kıpırdadı ya normalde çok hareket eder moralim bozuldu endişe çok fena.belimde de ağrı başladı eğilip kalkamıyorum inşallah gecicidir
InşaAllah birşey yoktur doktorunuza görünün derim, benimde sancılarım var mana veremiyorum endişeliyim erken doğum olmasından.

Son düzenleme:
InşaAllah birşey yoktur doktorunuza görünün derim, benimde sancılarım var mana veremiyorum endişeliyim erken doğum olmasından.
Canım senin bahsettiğim ağrı sızı bende uzun zamandır var doktor birşey demedi herşey normal dedi. Bel ağrısı bugün başladı bu sancı ağrılar normalde olabiliyor erken doğum belirtiside doktorlar anlıyordur bu farkı

kasık ağrısı bel ağrısı
sürekli sola yatmaktan sol kaburga ağrısı
hamile değilde hasta gibiyim diyorum hep ama allah beterinden korusun bunada şükür
kör topal idare ediyoruz
kaldı şurda 98 gün sonra yüzüstü yatıcam
koşturarak zıplayarak yürücem heryere arabaya binmicem

aynı şeyi düşündüm bugün. Sağ taraf sol taraf iptal uykudan zevk almıyorum artık Allah beterinden korusun buna şükür

Hee bekle yatıcan :)) bızık bızık saat başı alarm çalıcak

Kızlar bebek eşyalarının bir kısmını yıkayacağım deterjan olarak ne önerirsiniz mühendisin oğlu sayfası boron marka deterjanı önermiş bebe kıyafetlerinde kullanabilşrmiyiz acaba granül sabunlardan istemiyorum sıvı olsun istiyorum yada toz deterjan formunda

Canım hiç tavsiye etmemben kullanma o deterjanı
ben almıştim kendi çamaşırlarimiz için

İlk yikadım çamasirlar bembeyaz cıkti hiç durulanmamiş kalintilar vardı
Çift durulama yaptım sonra garip bi koku oluştu sonra ariele devam ettim

Kalan boronuda wcleri yıkamaya kullanmıştım

İyi akşamlar herkese bugün pek giremedim foruma.Mesajlarin hepsini okuyamadim simdi okuycam.Ders çalışıyorum ben.Haftaya vize sınavlarım var.Dua beklerim hepinizden çalışamadım çünkü yeterince. @Meylen nice mutlu yıllara canım genç anne

Aaaa çok şaşırdım herkes iyi bahsediyor şöyle iyi böyle iyi diye bende almam uğraşamam öyle kalıntısıyla filan green clean kullanan var mı acaba

Green clean baby aldım henüz kullanmadım canım pek eşya almadigim için

Bende de yürürken ağrı oluyor. Her zaman değil ama yoruyor ve devam edemiyorum. Yavaşlıyor ve dinleniyorum. Düzenli yürüyüş yapardım artık yapmıyorum. Ama bebek yukarda erken doğum riskin yok dedi dr.

Bende de yürürken ağrı oluyor. Her zaman değil ama yoruyor ve devam edemiyorum. Yavaşlıyor ve dinleniyorum. Düzenli yürüyüş yapardım artık yapmıyorum. Ama bebek yukarda erken doğum riskin yok dedi dr.
bende bebeğimin aşağıda olduğunu hissetmiyorum canım ama yinede bir soracağım doktoruma

Benim de tek eksik pijama kaldı daha ne kadar kilo alicam bilmediğimden alamıyorum. Ve çok da merak ediyorum bu konuyu hangi beden alicaz yani.
İlk oğluma hamile iken normal bedenim L idi pijama takımlarını xl aldım.Hizli kilo verdim dogumdan sonra biraz bol oldular.

Böyle bir sansin varsa bence 2 yil kullan ucretsiz iznini tabi maddi anlamda zora düsmeyeceksen bir bebege annesinden daha iyi kimse bakamaz net

Canım ben sevino marka aldım sıvı deterjan olarak ve yumuşatıcı kullanmayı gerektirmiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…