2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Green clean aldım tavsiye ederim canım. Ben bulaşık makinesi tabletini de kullanıyorum çok mrmenunum

Bende epeydir boron kullaniyorum ama bende hic olmadigi tarif ettigin seyler.memnunum ben acikcasi.icerigi temiz ve yerli mali hemde diye.ama kalinti hic birakmiyor bende

Kızlar benim bebiş bugün 1/2 kere kıpırdadı ya normalde çok hareket eder moralim bozuldu endişe çok fena.belimde de ağrı başladı eğilip kalkamıyorum inşallah gecicidir

Ben çok hareket ettiğim günlerde bebek pek oynamıyor. Sallana sallana beyni bulanıyor galiba

Uzan sen de bir dinle kendini. Hissedersin. Bazı günler çok hareketli bazı günler az. Onların da bizim gibi belki de tembelliği tutuyor bazen :))

Zaten ileriki aylarda iyice az hissetmeye başlayacağız. Yerleri daraliyo

Canım ben kendi camasirlarimda boron kullanıyorum eskiden etimatikti
Aman aman memnun değilim özellikle beyazları pasparlak yapmıyor . Ama camasirlari kötü de yapmıyor, gayet iyi temizliyor

arkadaşımizin bahsettiği hiçbir olumsuzluğu ben yaşamadım. Kalıntı falan hiç olmadı. Bir senedir kullanıyorum. Kimyasal barındırmadığı ve yerli mali olduğu için ayrıca tercih sebebim.

bor madeninden üretiliyor eskiden köylerde hep çamaşırlar borla yikanirmış. Daha temiz olsun ve mikropları kırılsın diye

Bebeğin çamaşırlarında da onu kullanıcam insallah

Kızlar oğluşuma hırka ve patik ördüm. Hatıra oldun 1 tane yapayım dedim zaten tüm gün evdeyim. Sağlıkla doğar neşeyle giyer inşallah

Eklentiler

• 5BA43753-440B-4C55-A190-810761C5EF99.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 74
  • 52DD78F0-7651-45AE-86DA-15E08070A7B7.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar oğluşuma hırka ve patik ördüm. Hatıra oldun 1 tane yapayım dedim zaten tüm gün evdeyim. Sağlıkla doğar neşeyle giyer inşallah
Çok güzel olmuş canım eline sağlık güzel günlerde giysin

Ayyy patiğine bayildimmm :) güle güle sağlıkla giysin inşallah oğlun. Hem modelini hemde rengini pek sevdim keşke bende örebilsem

Kızlar iyi geceler, benim buğün şeker yüklemem vardı 50 ml birde tatanoz aşısı oldum her yerim delik deşik oldu ama bitti çok şükür. Şeker yüklemesi için ben çok zorlanmadım çokta zor değilmiş sonuçlar yarın bakalım hayırlısı artık

Böyle bir sansin varsa bence 2 yil kullan ucretsiz iznini tabi maddi anlamda zora düsmeyeceksen bir bebege annesinden daha iyi kimse bakamaz net
İşte tazminatı alıp mı 2 yıl sonra dönsem almadan mı devam etsem kararsız kaldım
Bi raporum bitsin de hayırlısıyla bakarım

Kızlar belim çok fena ya bildiğiniz tutuk napılabilir bel için bilen var mı?

Kızlar belim çok fena ya bildiğiniz tutuk napılabilir bel için bilen var mı?

Ben bugün çok ayakta kaldim ve kalcam tutuldu . Sağlam kalan bir popom vardı artik o da topal .

Ağrısından da bu saate kadar uyuyamadim. Masaj yaptırdım ama daha fena oldu sanki.
Napabiliriz acaba
Doktor kontrolüme de çok var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…