Kızlar bebek eşyalarının bir kısmını yıkayacağım deterjan olarak ne önerirsiniz mühendisin oğlu sayfası boron marka deterjanı önermiş bebe kıyafetlerinde kullanabilşrmiyiz acaba granül sabunlardan istemiyorum sıvı olsun istiyorum yada toz deterjan formunda
Bende epeydir boron kullaniyorum ama bende hic olmadigi tarif ettigin seyler.memnunum ben acikcasi.icerigi temiz ve yerli mali hemde diye.ama kalinti hic birakmiyor bende
Kızlar benim bebiş bugün 1/2 kere kıpırdadı ya normalde çok hareket eder moralim bozuldu endişe çok fena.belimde de ağrı başladı eğilip kalkamıyorum inşallah gecicidir
Kızlar bebek eşyalarının bir kısmını yıkayacağım deterjan olarak ne önerirsiniz mühendisin oğlu sayfası boron marka deterjanı önermiş bebe kıyafetlerinde kullanabilşrmiyiz acaba granül sabunlardan istemiyorum sıvı olsun istiyorum yada toz deterjan formunda
Canım ben kendi camasirlarimda boron kullanıyorum eskiden etimatikti
Aman aman memnun değilim özellikle beyazları pasparlak yapmıyor . Ama camasirlari kötü de yapmıyor, gayet iyi temizliyor
arkadaşımizin bahsettiği hiçbir olumsuzluğu ben yaşamadım. Kalıntı falan hiç olmadı. Bir senedir kullanıyorum. Kimyasal barındırmadığı ve yerli mali olduğu için ayrıca tercih sebebim.
bor madeninden üretiliyor eskiden köylerde hep çamaşırlar borla yikanirmış. Daha temiz olsun ve mikropları kırılsın diye
Kızlar iyi geceler, benim buğün şeker yüklemem vardı 50 ml birde tatanoz aşısı oldum her yerim delik deşik oldu ama bitti çok şükür. Şeker yüklemesi için ben çok zorlanmadım çokta zor değilmiş sonuçlar yarın bakalım hayırlısı artık