2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar ya göbek deligimin hemen sag tarafi acayip gerilip agriyor bebek degil oğlum oynuyor ama orasi agriyor. Ne olabilir bu?

Günaydın Şeker yükleme testim vardı 50ml yaptırdım zorlanmadım onda ama 1.saat değerim 154 çıktığı için doktor yeniden yükleme yapmamız lazım dedi Bu sefer 3 saat sürecekmiş ama zaman nasıl geçecek bilmiyorum Salı günü gideceğim test için önerilerinize açığım

Kızlar oğluşuma hırka ve patik ördüm. Hatıra oldun 1 tane yapayım dedim zaten tüm gün evdeyim. Sağlıkla doğar neşeyle giyer inşallah
Çok güzel olmuş eline sağlık Kızlar ne beceriklisiniz ya, ben zincir çekemem İyi ki sadece sanalda arkadaşız yoksa siz benim psikolojimi bozarsınız

Günaydın herkese biz de dün gördük bebişi 690 gr olmuş herşey normal çok şükür Şeker yüklemesi istedi 50 lik Pazartesi veya Salı yaptırıcam artık bir hastanede veya laboratuvarda. Tetanos aşısını sordum sağlık ocaklarında yapılıyor yaptırabilirsin yaptırmasan da olur dedi yine net konuşmadı yani

Canım sen faruk hocayla mı devam kararı aldın?

Kasık ağrımın kesilmesiyle bel başladı benim sanırım benim oğlan tombiş olacak nereye kamp kursa orayı çökertiyor gibime geliyor:)))) ama bu bel ağrısı hiç birseye benzemiyor ya

Canım sen faruk hocayla mı devam kararı aldın?
Dün son birkez net bir şekilde sordum kesin doğuma giriyor musunuz diye gecenin 3ünde 4ünde olsa falan dedim tabi tabi benim için daha iyi dedi güldü falan. Dedim biz daha hastaneyle de görüşmedik sizin de normalde çalıştığınız hastane olmadığı için strese giriyorum biraz nasıl olacak diye dedim. Hastaneyle bir gidin görüşün görün orayı da dedi o arada acaba arada ordan da bir doktorla görüşsek mi diyecek oldum yüzü falan düştü şekli değişti adamın anında Ben İstanbul’da olduğum sürece giriyorum diğer türlü de sizi ortada bırakmayız zaten öncesinde ayarlama yaparız Temmuz ayında da birşey görünmüyor şu anda zaten dedi. Kesin giriyorum deyince rahatladım ben de biraz bu şekilde devam edicez öyle görünüyor

İyi hadi en azında doğuma gireceği kesin hayırlısı olsun artık.

Günaydın Sayecim. Nasılsın nasıl gidiyor.
:) bugün günlerden görüş günü :) 5 hafta sabrettim yeter gayrı :)
Ooooh bol bol hasret giderin
Kocaman olmuş maşallah. Şeker konusunda çok bir fikrim yok maalesef.

Günaydın Sayecim. Nasılsın nasıl gidiyor.

Ooooh bol bol hasret giderin

Kocaman olmuş maşallah. Şeker konusunda çok bir fikrim yok maalesef.
Çok şükür canım aynı bende durumlar. Sana da kolay gelsin kendini çok yorma

Deneyimli anneler;
Bebişleri banyo yaptırırken bi bez lif kullanıyormuyuz yoksa elimizle mi sabunlayıp duruluyoruz? Ciltleri çok hassas ya

Deneyimli anneler;
Bebişleri banyo yaptırırken bi bez lif kullanıyormuyuz yoksa elimizle mi sabunlayıp duruluyoruz? Ciltleri çok hassas ya
Bunu bende merak ediyorum. Doğal sünger diyorlar o da sert olmaz mı acaba. İlk etapta elle yıkanabilir belki

İşte tazminatı alıp mı 2 yıl sonra dönsem almadan mı devam etsem kararsız kaldım
Bi raporum bitsin de hayırlısıyla bakarım

1 yıl sonra da dönebilirsin. Bebek de bağımsızlaşır sen de çalışmak isteyebilirsin. Belli olmaz.

Yanında konuşacak biri olabilir zaman daha çabuk geçer veya kitap götürebilirsin beklerken okumak için. Biz ikinci saat için de yakındaki avmye gittik. Bir iki bir şey aldık. Zaman geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…