2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Deneyimli anneler;
Bebişleri banyo yaptırırken bi bez lif kullanıyormuyuz yoksa elimizle mi sabunlayıp duruluyoruz? Ciltleri çok hassas ya
Annemle yıkarken tulbent bezle yıkıyordu hafıfce ama ben elimle yıkıyorum hep.Lif veya sunger için cok hassaslar hele ilk aylar

Deneyimli anneler;
Bebişleri banyo yaptırırken bi bez lif kullanıyormuyuz yoksa elimizle mi sabunlayıp duruluyoruz? Ciltleri çok hassas ya

Beyaz ince bir tülbent ya da pamuklu mendille yıkamıştık. Her gün yikadığım zamanlarda elimle ovaliyordum sadece

4, 5 aydan sonra minik bir lifle yıkamaya basladim

Ahh dün Ankara çok güzeldi
İnsanların enerjisi değişmiş sanki baharlar herkes parklara koşmuş çimlere yayılmış

Beyaz ince bir tülbent ya da pamuklu mendille yıkamıştık. Her gün yikadığım zamanlarda elimle ovaliyordum sadece

4, 5 aydan sonra minik bir lifle yıkamaya basladim
Benimde annem yeğenimi ince tülbentle yıkardı şimdi ihtiyaç listesini görünce baktım sünger demiş. Sanırım bende 2-3 ay elimle sonra ince bi bezle yıkarım

Çok şükür canım aynı bende durumlar. Sana da kolay gelsin kendini çok yorma
İyi olmana sevindim canım. Kontrolum ne zaman, annen yanında dimi
Deneyimli anneler;
Ya tülbentle ya da ağız mendiliyle yıkıyorum kızım küçükken sonradan life geçtim.
Ahh dün Ankara çok güzeldi
İnsanların enerjisi değişmiş sanki baharlar herkes parklara koşmuş çimlere yayılmış
Evet bi kaç gündür güzel. Ben de bugün çıkacağım bakalım. Sen ne yaptın uçak biletleri le ile ilgili sıkıntı vardı. Ot festivaline mi gidecektin

dün gece öksürmekten uyuyamadım sabah hastaneye gittim
kaburgalarım ağrıyo artık dedim öksürmekten
baktı bebeğe hareket ediyo çok şükür bi sıkıntı yok
öksürük şurubu verdi onu içicem inşallah geçer bu geceye kadar ya

Kızlar gece çok kötü rüyalar görünce ben sabah soluğu doktorda aldık :) cooook şükür bebeğim çok iyi ama makat pozisyon da daha değişebilir dedi. 1310 gram 37 cm olmuş :)

Maşaallah bebisine.Başı sen çekiyorsun sanırım.Haziran sonu görünüyor doğumun

Evet ank dan izmire geçicektim ama alaçatıda yağıştan dolayı işimiz iptal olunca döndük gece
Havaalanı taşınıyo şu an yollar falan kapalı baya istte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…