Günaydın, iyi hafta sonları. Çok güzel bir kahvaltı yaptık kızımla, karnımdaki kızlar da beğenmiş olacak ki dönüp duruyorlar. O zaman enerji aldıysak başlasın Sonra da gezmeye gidelim hava çok güzel bugün Ankarada.
Benimde annem yeğenimi ince tülbentle yıkardı şimdi ihtiyaç listesini görünce baktım sünger demiş. Sanırım bende 2-3 ay elimle sonra ince bi bezle yıkarım
dün gece öksürmekten uyuyamadım sabah hastaneye gittim
kaburgalarım ağrıyo artık dedim öksürmekten
baktı bebeğe hareket ediyo çok şükür bi sıkıntı yok
öksürük şurubu verdi onu içicem inşallah geçer bu geceye kadar ya
Kızlar gece çok kötü rüyalar görünce ben sabah soluğu doktorda aldık :) cooook şükür bebeğim çok iyi ama makat pozisyon da daha değişebilir dedi. 1310 gram 37 cm olmuş :)
Kızlar gece çok kötü rüyalar görünce ben sabah soluğu doktorda aldık :) cooook şükür bebeğim çok iyi ama makat pozisyon da daha değişebilir dedi. 1310 gram 37 cm olmuş :)
Galiba evet canım :) alttan da muayene etti mantar var mı diye akıntıdan ötürü çok şükür yokmuş. Kasılmalara normal dedi. Şimdilik sezeryan görünüyor galiba :)
Galiba evet canım :) alttan da muayene etti mantar var mı diye akıntıdan ötürü çok şükür yokmuş. Kasılmalara normal dedi. Şimdilik sezeryan görünüyor galiba :)