2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Selam kizlar aclik kan sekerim 75 ile 110 arasi olmasi gerekiyormus benim 91 cikti ...
75 gr seker yüklemesi yapıldı 1 saat sonraki sonuc 166
2 saat sonraki olcum sonucu 122 cikti
Doktorum deegerlere pazartesi bakacak nasil sizce

Deneyimli anneler;
Bebişleri banyo yaptırırken bi bez lif kullanıyormuyuz yoksa elimizle mi sabunlayıp duruluyoruz? Ciltleri çok hassas ya
Ben hala elimle yıkıyorum, oğlum 20 aylık, hem cok hassaslar hem de bebekler bizim düşündüğümüz gibi kirlenmiyor, terleri bile süt kokar onların..

Canım Pazartesi perinatalog kontrolüm var. Annem yanımda sağolsun. Teyzemin kızı gelecek annem biraz köye gidecek bahçe işleri için
Geçmiş olsun canım

Benimde annem yeğenimi ince tülbentle yıkardı şimdi ihtiyaç listesini görünce baktım sünger demiş. Sanırım bende 2-3 ay elimle sonra ince bi bezle yıkarım
Ben doğal sünger almıştım ama hiç kullanamadım hem çok sert bebekler için hemde rahat hareket kabiliyeti olmuyor o yüzden elle yıkamıştım zaten ne kadar kirlenecek ki

Sağol canım kullandığımız makinalarla ve hatta programlarla da ilgili olabilir denemek lazım

Kızlar kızlarrrrr yeni bir gün yeni bir şikayet gün geçmiyor ki yine ne oluyor uleyn tepkisi vermeyeyim bugünde adet olacakmışım gibi bi ağrı rahatsızlık hissi var ve adet düzenime göre adetimin ikinci gününe denk geliyo dışarı çıkmayı planlıyodum evde işlerim var bi yığın hepsini bıraktım tırstım yatıyorum sizin de böyle ağrılar var mı bir kaç kişi bahsetmişti sanki drlarına sordular mı acaba

Ay kızlar bu ara çok gerginim. Kadın doğumculara dünya bi para döküyorum diye endokrinciye devlete gideyim bari dedim doktor 8kutu şeker ölçüm cubuğu yazdı reçete, sekreter 2x1 yazdığı için alamadım reçetenin günü geçti. Üstelik perşembe hastaneyi aradım açan yok cuma sabah 9da aradım 3te arayın sistem anca aktif oluyor o saatte dedi 3 Te aradım düzelticem dedi sorun olursa 5te arayın dedi. 5te herkes çıkmıyormu telefona bakan olacakmı deyince ben burdayım o saatte dedi ve açan olmadı telefonu. Sekreterin hatası için salıdan beri şeker ölçmüyorum. Şikayet etsen bir türlü etmesen bi türlü. Ama nasıl Allah’a havale ettim anlatamam zaten erken doğum riskim var şimdi kendi hatası için illa hastaneye mi gideyim. Aklıma geldikçe söyleniyorum

Okurken bile yoruldum bende endokrin için özele gittim ama 700 tl verdim muayene tahlil 3 hafta sonra kontrole çağırdı ama mecbur devlete gideceğim birdaha okadar para veremem malesef Devlet hastanesinde işler şans işi :/

Şeker çubuklarıda su gibi gidiyor valla

Reçeteyi fakslamaları mümkün değil mi canım? Bana da yeni insülin yazmış dr ve eve gönderecekler diye 3 gün bekledim meğer hastane sekreterine bırakmış, hastaneye gelemez eczaneye fakslayın dedi eşim ve hemen göndermişler bugün sabah eczaneden aldık ilaçları

Aynı problem bende de var canım. Göbek deliğim geriliyor ve inanılmaz hassaslaştı. Dokunamıyorum bile Normalmiş ama korkma
Korkunc bir agriydi ya ayakta kaldikca daha da agridi uyuyana kadar geçmedi
Aynından bende var bayadır ama ara ara oluyor sürekli değil yani gün içinde 2 dkka 2 dakka gibi
Benimki uzun süre agridi 5-6 saat boyunca özelikle ayaktayken

Canım doktorun reçetesinde sorun yok, doktorun 8x1 ölçüm yapılacak yazdığı reçeteyi sekreter 2x1 ölçülecek diye rapor çıkardığı için sorun. Sekreterin raporumu düzeltmesi lazım 3 kere telda konuştuk hala düzeltilmediği gibi9da ara 3te ara 5te ara diyip birde ulaşmaya çalışıyorum kıza

Keşke herkes işini doğru düzgün yapsa, sen günde 8 kez mi şeker ölçüyorsun? Ben sabah öğlen akşam 6 ölçüm yapıyorum

Ayy valla bende aynıyım. Karnım taş gibi magnezyum içtim ama gevsemedi yani dokununca top gibi rahim eline geliyor. Heralde bebişimin ayakları da aşagıda birde alttan sancı, belim kopuyor bende anlamadımki bugün neden böyle oldum.

Keşke herkes işini doğru düzgün yapsa, sen günde 8 kez mi şeker ölçüyorsun? Ben sabah öğlen akşam 6 ölçüm yapıyorum
Yok bende 6 kez ölçüm yapıyorum ama devlet 8e kadar karşılıyormuş strip sıkıntısı yaşamayayım diye öyle yaptı heralde. 2 kere ölçmediğim kesin hoş salıdan beri ölçmüyorum bugğn artık verdim 58tl ücretli aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…