Yok bende 6 kez ölçüm yapıyorum ama devlet 8e kadar karşılıyormuş strip sıkıntısı yaşamayayım diye öyle yaptı heralde. 2 kere ölçmediğim kesin hoş salıdan beri ölçmüyorum bugğn artık verdim 58tl ücretli aldım
Anladım canım düzeltirler bir an önce yanlışlarını inş, bizim özel sigortamız karşılıyor hiç ücret ödemiyoruz ama parayla almaya kalksak ciddi para gider o kadar çok malzeme var ki çöp kutusuna varıncaya kadar ayrı temin ediliyor
Aynen canım ben de hala elimle yıkıyorum. Zaten cok hassaslar bir de kızım beyaz tenli iyice hassas 18 aylık olucaz bir haftaya kadar elimle yıkarım hep. Annem bır kac kez tulbentle yıkadı o kadar
Kızlar kızlarrrrr yeni bir gün yeni bir şikayet gün geçmiyor ki yine ne oluyor uleyn tepkisi vermeyeyim bugünde adet olacakmışım gibi bi ağrı rahatsızlık hissi var ve adet düzenime göre adetimin ikinci gününe denk geliyo dışarı çıkmayı planlıyodum evde işlerim var bi yığın hepsini bıraktım tırstım yatıyorum sizin de böyle ağrılar var mı bir kaç kişi bahsetmişti sanki drlarına sordular mı acaba
Ilk günde bir dedi doktorum. Başka bir doktor da haftada iki yeter dedi. Magnezyum değerim benim düşük değil çok serum yediğim için . O yuzden üç günde bir falan alıyorum.
Internetten baktığımda da her gün alınmasına gerek yok diyor
Ancak herkesin durumu farklı sonuçta, magnezyum kan dolaşımı için önemli bir takviye. Doktor günde iki bile dese kullanırdım. Onlar durumumuzu bilerek söylüyor
Benim sabaha karşı alt bacaklarda kramp kasılma oluyordu. Bu sebeple yazdı. Daha önceki hamileliklerde de olmuştu. Gerek yoksa kullanmayabilirsin tabii.
Merhaba, gebelik şekerim var, sabahları açlık şekerim 102-104 civarı çıkıyor, tokluklar bazen normal bazen yüksek çıkıyor, haftaya sonuçları göstericem insülin kullanıp kullanmayacağıma karar verecek doktor, sizce böyle durumda napılır? Yaşayan var mı
Merhaba, gebelik şekerim var, sabahları açlık şekerim 102-104 civarı çıkıyor, tokluklar bazen normal bazen yüksek çıkıyor, haftaya sonuçları göstericem insülin kullanıp kullanmayacağıma karar verecek doktor, sizce böyle durumda napılır? Yaşayan var mı
Maalesef bende öyle umuyordum rahat yerim diye ama öyle olmadı insüline ve diyete rağmen düşmüyor benim şekerim ikiz hamilelik sebebiyle.. diyeti de çok sıkı bir şekilde yapmak zorundayım
Maalesef bende öyle umuyordum rahat yerim diye ama öyle olmadı insüline ve diyete rağmen düşmüyor benim şekerim ikiz hamilelik sebebiyle.. diyeti de çok sıkı bir şekilde yapmak zorundayım
Canım benim de sabah açlık şekerim 90-96 arası çıkıyor. Tokluk bugün öğlen ilk defa 157 çıktı diğerleri normal sınırlarda. Diyete de uyuyorum ya daha ne yapacağız biz ya