2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Geçmiş olsun canım. Eğer iletişim bozukluğu oluyorsa drunu değiştirmekten çekinme bence.

Valla öyle düşünüyorum artık. Bir de ihanet etmiş gibi hissediyorum onu hiç sorma :))

Canım enfeksiyondan dolayı antibiyotik kullanıyorum şu an. Yaklaşık bi 5 dk sürdü nedenini bilmiyorum. Bugün kontrole gideceğim işte. Öğrenip yazarım size de

kızlar carrefourda masa örtüsü 9.90
8li tabak 3 lira
10lu bardak 1.45

almak isteyeniniz varsa
ben alıcam baby shower yapıcam bi aksilik olmazsa

Eklentiler

• 065042F4-B7B4-4560-937A-4DB2ED394475.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 42
  • E81B893F-EEFE-47A9-A3B3-29097D6ED58C.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 43
  • 87F147FB-FF1A-4A3C-8A9C-69F54E52EF33.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 42

Işte ben de bilgisi ve tecrübesine dayanarak ona gidiyordum hem de hastaneyi beğenmeyisime rağmen. Ilk hamileliğimde de doktorumu bu haftalarda değiştirmistim :)

Bu heyecan bana fazla fazla yetti bu süreci 3. kez yaşıyosun valla canım ya bende ilk diye mi böyleyim diye düşünmeye başladım insanlık evrilirken doğum 5 aya düşseymiş iyiymiş
ilk de olsa 2-3 -4 heyecan çok oluyo vakit gecmiyooo

Kızlar vücudumda kaşıntı geçmiyor butun tahlilleri yaptırdım
Ne önerirsiniz
Benim gibi olan var mı
Canım benim de kaşıntı problemim vardı hemde öyle böyle değil doktoruma sordum alerjik değil kuruluktan dedi ve şimdi vazelin kullanıyorum ne kaşıntı kaldı nede kuruluktan olan deri döküntüsü belki sana da iyi gelir

Sanırım kuruluktan bende deneyeyım vazelini
Çünkü kaşınan yer yara oluyor kanıyor
Teşekkür ederim

Hayırlı günler kızlar. Bugün ayrıntili ultrason günümdü bebişim bi güzel yerleşip uyudu kollarıylada yüzünü kapatmıştı taş çatlasın 15-20 dk sürdü girip çıkmam. Elhamdülillah iyiymiş prensesim

Canım ben tam tersi fazla titiz diye değiştirmeyi düşünmüştüm amabenimki de kapris olabilir. Önemli olan doktora her an ulaşabilmen. Ben gün içinde arıyorsam muhakkak sekreteri çıkar ve sorunumun acilliğine göre gun içinde ya da iş çıkışı doktor döner. Kısaca muhakkak muhattap bulurum. Acil bişey başıma gelmedi ama öyle bİrşeyde sekreter direk doktora o an söyler...

Evet bence de en önemli şey gece de gündüz de ulaşabilmek. Geçen haftalarda diş ağrısı yaşadığında şu ilacı alabilir miyim diye aradığımda gece 11 di mesela hemen açtı telefonu hekime git müdahale edilsin dedi falan. Ulasamiyorsan değiştirilmeli bence de.

Şu an çok tecrübesiziz ve acil durumda ne yapacağımızı cidden bilmiyoruz. Merdivenlerden düştüğümde de yarım saat sonra 40 kere arayarak ulaşmıştık. Bu 2. olunca, artık uzatmanın anlamı yok dedik. İnsan rahatlamak istiyor çünkü. Teşekkür ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…