Valla bende aynı şeyi düşündüm 37yi doldurup hemen doğsa gelse keşkebende çok merak ediyorum valla acaba 38 de falan doğar mı diyorum
Geçmiş olsun canım. Eğer iletişim bozukluğu oluyorsa drunu değiştirmekten çekinme bence.Günaydın güzel hanımlar. Dün korkunç bir sancı çektim. Allah korusun doğuruyorum sansım. Eşimle afalladık kaldık, napacağımızı şaşırdıkDoktorumu aradım telefona cevap vermedi. Hastaneyi aradım, 5-10 dakika sonra tekrar arayın dediler şaka gibi :) Çok güvensem de doktoruma, acil durumlarda ulaşmak isterim. Bu yüzden bugün, sadece özel muayenehanesi olan ünlü bir doktora gidiyorum. Son 2,5-3 ayda doktor değiştirmek zorunda kaldım. Var mı benim gibi doktorunu değiştiren fikir almak isterim.
Valla öyle düşünüyorum artık. Bir de ihanet etmiş gibi hissediyorum onu hiç sorma :))Ben kızımda son ay gittim başka dr a ve o doğurttu tabi tanıdıktı onun rahatlığı vardı
Ama şimdide öyle olcak muhtemelen
Özel muayanehaneye gidiyorum ve hastane sorunsalımız var heryerde doğuma girmiyo benimki onun girdiği yerlerede ben onca para vermem boşuna
Çok sıkıntı olacak bişey değil canım dr değişikliği yeniye de alışırsın çokta şeyetme işini yapsın yeter zaten nikahımıza almıcaz ya :))
Sancı niye olmuş peki geçmiş olsun
Sonuçta riskli dönemlere girdik ve acil durumlarda da ulaşmak isterim. Cidden acil bir şey olmasa aramam zaten. Sağol canımGeçmiş olsun canım. Eğer iletişim bozukluğu oluyorsa drunu değiştirmekten çekinme bence.
Değil mi ama ya.. Benim doktorum ilk günden beri soğuk nevaleydi zaten ama çok bilgili olduğundan devam ediyordum. Bir de gittiğim özel hastanenin de sahibi adam. 2'dir acil bir şey olduğunda arıyorum telefona cevap verilmiyor ve geri de dönmüyor. İletişim olmadıktan sonra da yemişim güvenini dedim sonunda :)
Bu heyecan bana fazla fazla yetti bu süreci 3. kez yaşıyosun valla canım yabende ilk diye mi böyleyim diye düşünmeye başladım insanlık evrilirken doğum 5 aya düşseymiş iyiymiş
Canım erken gelişirse doğar benim ilki 40 haftada küçük 38 de doğdu 12 gün erken oldu bende diyorum inşallah buda 38 de filan doğar diyebende çok merak ediyorum valla acaba 38 de falan doğar mı diyorum
işte ben birincinin hakkından gelemiyorum sen x3 resmenilk de olsa 2-3 -4 heyecan çok oluyo vakit gecmiyooo
Canım ben 6 sene ara verdim unutmusum sanki sıfırdan yasiyomusum gibi geliyo simdiişte ben birincinin hakkından gelemiyorum sen x3 resmen
Canım benim de kaşıntı problemim vardı hemde öyle böyle değil doktoruma sordum alerjik değil kuruluktan dedi ve şimdi vazelin kullanıyorum ne kaşıntı kaldı nede kuruluktan olan deri döküntüsü belki sana da iyi gelirKızlar vücudumda kaşıntı geçmiyor butun tahlilleri yaptırdım
Ne önerirsiniz
Benim gibi olan var mı
Sanırım kuruluktan bende deneyeyım vazeliniCanım benim de kaşıntı problemim vardı hemde öyle böyle değil doktoruma sordum alerjik değil kuruluktan dedi ve şimdi vazelin kullanıyorum ne kaşıntı kaldı nede kuruluktan olan deri döküntüsü belki sana da iyi gelir
Hepsinde ayrı heyecan oluyorişte ben birincinin hakkından gelemiyorum sen x3 resmen
Canım ben tam tersi fazla titiz diye değiştirmeyi düşünmüştüm amabenimki de kapris olabilir. Önemli olan doktora her an ulaşabilmen. Ben gün içinde arıyorsam muhakkak sekreteri çıkar ve sorunumun acilliğine göre gun içinde ya da iş çıkışı doktor döner. Kısaca muhakkak muhattap bulurum. Acil bişey başıma gelmedi ama öyle bİrşeyde sekreter direk doktora o an söyler...Günaydın güzel hanımlar. Dün korkunç bir sancı çektim. Allah korusun doğuruyorum sansım. Eşimle afalladık kaldık, napacağımızı şaşırdıkDoktorumu aradım telefona cevap vermedi. Hastaneyi aradım, 5-10 dakika sonra tekrar arayın dediler şaka gibi :) Çok güvensem de doktoruma, acil durumlarda ulaşmak isterim. Bu yüzden bugün, sadece özel muayenehanesi olan ünlü bir doktora gidiyorum. Son 2,5-3 ayda doktor değiştirmek zorunda kaldım. Var mı benim gibi doktorunu değiştiren fikir almak isterim.
Evet bence de en önemli şey gece de gündüz de ulaşabilmek. Geçen haftalarda diş ağrısı yaşadığında şu ilacı alabilir miyim diye aradığımda gece 11 di mesela hemen açtı telefonu hekime git müdahale edilsin dedi falan. Ulasamiyorsan değiştirilmeli bence de.Canım ben tam tersi fazla titiz diye değiştirmeyi düşünmüştüm amabenimki de kapris olabilir. Önemli olan doktora her an ulaşabilmen. Ben gün içinde arıyorsam muhakkak sekreteri çıkar ve sorunumun acilliğine göre gun içinde ya da iş çıkışı doktor döner. Kısaca muhakkak muhattap bulurum. Acil bişey başıma gelmedi ama öyle bİrşeyde sekreter direk doktora o an söyler...
Bide her gebelik süreci farklı onunda etkisi vardır ay gitsin şu zaman valla hamilelik bana göre değilmiş sevmedimCanım ben 6 sene ara verdim unutmusum sanki sıfırdan yasiyomusum gibi geliyo simdi
İllaki olur canım da sabretmek mesele işte ben sabırsızım galibaHepsinde ayrı heyecan oluyorkızımı 10 kasımda beklıyorduk 16 ekimde geldi. Şimdi diyorum acaba oglan da haziran dogumlu olur mu
Evet bence de en önemli şey gece de gündüz de ulaşabilmek. Geçen haftalarda diş ağrısı yaşadığında şu ilacı alabilir miyim diye aradığımda gece 11 di mesela hemen açtı telefonu hekime git müdahale edilsin dedi falan. Ulasamiyorsan değiştirilmeli bence de.
Şu an çok tecrübesiziz ve acil durumda ne yapacağımızı cidden bilmiyoruz. Merdivenlerden düştüğümde de yarım saat sonra 40 kere arayarak ulaşmıştık. Bu 2. olunca, artık uzatmanın anlamı yok dedik. İnsan rahatlamak istiyor çünkü. Teşekkür ederim kızlarCanım ben tam tersi fazla titiz diye değiştirmeyi düşünmüştüm amabenimki de kapris olabilir. Önemli olan doktora her an ulaşabilmen. Ben gün içinde arıyorsam muhakkak sekreteri çıkar ve sorunumun acilliğine göre gun içinde ya da iş çıkışı doktor döner. Kısaca muhakkak muhattap bulurum. Acil bişey başıma gelmedi ama öyle bİrşeyde sekreter direk doktora o an söyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?