2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlaaaar bi taktik öğrendim şok oldum ve komşumuz doğru bende oldu 2 gün içinde doğurdum dedi 10 gün boyunca atmış son 2 gün atamamış
sandalyeye yada koltuğa oturuyoruz normal oturur pozisyonda ayakları yere sallıyoruz ve ayak ayak üstüne atmaya çalışıyoruz çapraz bi şekilde (bacak değil ayak) atamıyosak bi kaç gün içinde doğum olacak anlamına geliyomuş
Denicem

Günaydın arkadaşlar artık bende düştüm ikili rakamlara.nisan annelerinin yazdıklarına baktım çok heyecanlı sancıları gelenler doğuma gidenler doğuranlar :))
ağustosta hamile kalmıştım beta hcg 2000lere kadar çıktı meğer kimyasal gebelikmiş. yoksa ben de nisan annesi olacaktım. Hayırlısı buymuş Temmuz'da sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah.

Hepsinde ayrı heyecan oluyor kızımı 10 kasımda beklıyorduk 16 ekimde geldi. Şimdi diyorum acaba oglan da haziran dogumlu olur mu
36 haftalık mı doğdu canım
küvezde kaldı mı kilosu falan nasıldı
ya bende erken doğumdan korkuyorum
gelişememesinden küveze girmesinden
allahım korktuklarımızla sınamasın
hep endişe içinde geçiyo

Tam 37 haftalıktı 2940 gr dogdu. Dogumdan sonra kuvezde kalmadı ama sonrasında 4 gun kadar kaldı.Sarılıgı 13 tu normalde 17 de falan alıyorlar kuveze ama bizim doktor cok pimpirikliydi. 37 atesi vardı ki kış günü sarmısız normal bizi öyle bir korkuttu ki antibiyotikli serum takmıslardı. Onu da sagolsun hemsıreler hızlı akıtmıs tedbiren küvezde kaldı bir kaç gün. Ama onun dışında iyiydi maşallah. Erken dogum riskim vardı ama gram acılmam olmadı. Nişan geldi suyum geldi ama rahim agzı acılmadı.Oysa catım musaitti.Elle muayeneleri hissetmiyordum bile.Sancım 100 ü geçiyordu ama dayanabılıyordum 7 8 saat bekledik suyu bitti kızım kafasını da kanala tam koymadı yan koymus en son kalp atısları da dusmeye baslayınca sezeryana girdik.32 den sonra bile kilosu iyi ciğerleri de kendi kendine solunum yapabilir durumdaysa kuveze gırmıyor dıye bılıyorum canım.

Bu aralar benimde vajina batması gibi ağrım oluyor daha kontrole 2 hafta var, kalkarken acı çekiyorum resmen. 2 hafta önce ölçüm yapıldığında çok çok iyi rahim boyun dedi doktor, neden oluyor acaba?
Ayrıca bebek deterjanı olarak green clean kullanacağım sanırım, bulaşık makinesi tabletinden memnunum bebek deterjanı da iyidir diye düşünüyorum

Ayrıca bu hafta çok yakın arkadaşım doğum yaptı 39+6 da oğlumuz oldu onu gördükçe sabırsızlanıyorummm, hemde gittiğim devlet hastanesinin eğitimlerine katılıyorum, bu haft doğumhaneyi gezdik, etkilendim galiba geçen gece rüyamda doğuruyordum

Ya ben green cleanın bulaşk mak deterjan ve parlatıcısını kullanıyorum hiç memnun değilim. Yani bir çizik olmayan bardaklarımda çizikler oluştu. Ama genellikle herkes memnun bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…