- 11 Ekim 2018
- 455
- 656
- 53
- 30
Sanırım kuruluktan bende deneyeyım vazelini
Çünkü kaşınan yer yara oluyor kanıyor
Teşekkür ederim
Güle güle kullanın canım hemde otomatik iyi yapmışsın bende böyle birşey düşünüyorumhttps://www.e-bebek.com/baby-plus-comfort-otomatik-salincak-p-byp4001/
bunu da aldım gitti bu bebeklik 2 gündür beni masrafa sokuyor ama olsun
Canımcım geçmiş doğum günün kutlu olsunhttps://www.e-bebek.com/baby-plus-comfort-otomatik-salincak-p-byp4001/
bunu da aldım gitti bu bebeklik 2 gündür beni masrafa sokuyor ama olsun
çok sağol canımGüle güle kullanın canım hemde otomatik iyi yapmışsın bende böyle birşey düşünüyorum
çok sağol canımCanımcım geçmiş doğum günün kutlu olsunbu arada etrafında kullanan var mı bu tarz bende almak istiyorum ama ne kadar süre kullanılır, çok mu gerekli, çocuk bunun içinde maksimum kaç saat kalacak vs kafamı kurcalıyor
Hoş bulduk canımçok sağol canımyoktun bi süredir hoş geldin valla ben otomatik almicaktım standart bi ana kucağı düşünüyordum sonra dedim ki işim olcak bu çocuk kendi kendine oyalanmalı müzik sallanma vs alayım gitsin
e bebekte bide 400 tlye 100 tl hediye çeki var onunlada banyo setini alıcam ücretsiz gibi bişey olcak
Bebekler içerde kaldıkları her gün bir gelişim sağlıyorlar, eğer plasenta ile ilgili bir sorunun olmaz ise bence bebekler gelmeyi istedikleri gün gelsinler. Kızım 1 haftada 400 gr almıştı son hafta, doğduktan sonra zaten hastaneden çıkarken min. 250 gr veriyorlar. bu yüzden sabredebildiğin kadar sabret bence :)Kizlar benim doktor da dogum tarihi icin 17 haziran yani 38. Haftmi doldurdugum gun aliriz bebekleri diyor. Ben de 36. Bitirince durumlarina gore alalim istiyorum. 36 haftdan sonra ve 2500 grmi gectilerse ben de kuzeve girmiyolar diye biliyorum. Kapris mi yapiyorum sizce
8 ay kullansak bile yeter zaten sonra yerde yuvalarlanmalar emeklemeler başlarHoş bulduk canımbende standart düşünüyordum, deneyimli bi ablam gaz konusunda çok iyi geldiğini söyledi bu tarz otomatiklerin fiyatta iyi bende alayım bari ama yanına ufak bi ürün eklemek gerek sanırım ikinci 50 TL için
Bana da ilk gittiğim doktor sezeryan olacagı için planlı olur demişti. Sımdı farklı bir doktora gıdıyorum daha konusamadık ama sezeryan bile olsa kendi gelsin istiyorum. Daha onceki doktor rısklı olur demişti ama bakalım bu ne diyecek. Zaten içimden bir his sezeryan gununu beklemez yıne 37 de gelır dıyor. Aman daha erken olmasın da 36 37 ye razıyımBebekler içerde kaldıkları her gün bir gelişim sağlıyorlar, eğer plasenta ile ilgili bir sorunun olmaz ise bence bebekler gelmeyi istedikleri gün gelsinler. Kızım 1 haftada 400 gr almıştı son hafta, doğduktan sonra zaten hastaneden çıkarken min. 250 gr veriyorlar. bu yüzden sabredebildiğin kadar sabret bence :)
Tamam canim o zaman dayanabildigim kadar dayanim:)) hos su ana kadr ciddi bir sorun yasamadim allah sukur, genelde enerjim de iyi hala. Arada error veriyorum tabii:))Bebekler içerde kaldıkları her gün bir gelişim sağlıyorlar, eğer plasenta ile ilgili bir sorunun olmaz ise bence bebekler gelmeyi istedikleri gün gelsinler. Kızım 1 haftada 400 gr almıştı son hafta, doğduktan sonra zaten hastaneden çıkarken min. 250 gr veriyorlar. bu yüzden sabredebildiğin kadar sabret bence :)
artık sezeryanda 39. haftaya kadar beklediklerini okumuştum makalede kişinin durumu suyu bebişlerin sağlığı vs faktörünü değerlendirir doktor evet anne karnında geçirilcek bi gün bile kıymetli ama riske değmez kilosu gelişimleri tamamsa ben olsam doktorumu dinlerdim canım.Tamam canim o zaman dayanabildigim kadar dayanim:)) hos su ana kadr ciddi bir sorun yasamadim allah sukur, genelde enerjim de iyi hala. Arada error veriyorum tabii:))
Valla bende :). Ama bana niyeyse sanki Haziran ortasi doğum yapicam gibi geliyor temmuzu bulmaz sanki. Sen ne düşünüyorsun?Ben çok sabırsızlanıyorum artık gerçekten 2. 3. çocuğu yapan anneler nasıl beklediniz
Ben 2 aydır yapamıyorum o hareketi canım ama doğum yaklaştığı için değil kalça kemiğim çıktığı içinKızlaaaar bi taktik öğrendim şok oldum ve komşumuz doğru bende oldu 2 gün içinde doğurdum dedi 10 gün boyunca atmış son 2 gün atamamış
sandalyeye yada koltuğa oturuyoruz normal oturur pozisyonda ayakları yere sallıyoruz ve ayak ayak üstüne atmaya çalışıyoruz çapraz bi şekilde (bacak değil ayak) atamıyosak bi kaç gün içinde doğum olacak anlamına geliyomuş
Denicem
Hissettiğim net tarihi sölim mi sana 17-22si arası neden bilmiyorum içimden öyle geçiyo bende bulmicak diyorum canımValla bende :). Ama bana niyeyse sanki Haziran ortasi doğum yapicam gibi geliyor temmuzu bulmaz sanki. Sen ne düşünüyorsun?
Senin durumun farklı canımBen 2 aydır yapamıyorum o hareketi canım ama doğum yaklaştığı için değil kalça kemiğim çıktığı içinikinci hamileliğimde de öyleydi Doğumdan sonra düzelmişti
Saol canım geçecek inş bebeklerim sağlıkla doğsunlardaSenin durumun farklı canımçok geçmiş olsun
Ohoo seninki tarihler bile belliHissettiğim net tarihi sölim mi sana 17-22si arası neden bilmiyorum içimden öyle geçiyo bende bulmicak diyorum canım
ben de tam tersi ya gayet iyiyim böyle zaman geçtikçe stres korku olacak gibime geliyorSabırsızlık bende de mevcutBir 34 olsaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?