2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sanırım kuruluktan bende deneyeyım vazelini
Çünkü kaşınan yer yara oluyor kanıyor
Teşekkür ederim

Aynen canım benim de özellikle göğüs altları ve karnımın yan tarafları öyle kaşımaktan kanıyordu kıpkırmızı oluyordu şimdi çok rahatım çok şükür hiç kaşıntım kalmadı belki sana da iyi gelir

Kızlar cuma günü şeker yüklemesi yaptırdım sağlık ocağında ama e nabız da bulamadım sonuçları nasıl bakıyoruz? Yardımcı olabilecek var mı??

çok sağol canım yoktun bi süredir hoş geldin valla ben otomatik almicaktım standart bi ana kucağı düşünüyordum sonra dedim ki işim olcak bu çocuk kendi kendine oyalanmalı müzik sallanma vs alayım gitsin
e bebekte bide 400 tlye 100 tl hediye çeki var onunlada banyo setini alıcam ücretsiz gibi bişey olcak

Hoş bulduk canım bende standart düşünüyordum, deneyimli bi ablam gaz konusunda çok iyi geldiğini söyledi bu tarz otomatiklerin fiyatta iyi bende alayım bari ama yanına ufak bi ürün eklemek gerek sanırım ikinci 50 TL için

Bebekler içerde kaldıkları her gün bir gelişim sağlıyorlar, eğer plasenta ile ilgili bir sorunun olmaz ise bence bebekler gelmeyi istedikleri gün gelsinler. Kızım 1 haftada 400 gr almıştı son hafta, doğduktan sonra zaten hastaneden çıkarken min. 250 gr veriyorlar. bu yüzden sabredebildiğin kadar sabret bence :)

8 ay kullansak bile yeter zaten sonra yerde yuvalarlanmalar emeklemeler başlar
çorap ekledim ben 5 liraya

Bana da ilk gittiğim doktor sezeryan olacagı için planlı olur demişti. Sımdı farklı bir doktora gıdıyorum daha konusamadık ama sezeryan bile olsa kendi gelsin istiyorum. Daha onceki doktor rısklı olur demişti ama bakalım bu ne diyecek. Zaten içimden bir his sezeryan gununu beklemez yıne 37 de gelır dıyor. Aman daha erken olmasın da 36 37 ye razıyım

Tamam canim o zaman dayanabildigim kadar dayanim:)) hos su ana kadr ciddi bir sorun yasamadim allah sukur, genelde enerjim de iyi hala. Arada error veriyorum tabii:))

Tamam canim o zaman dayanabildigim kadar dayanim:)) hos su ana kadr ciddi bir sorun yasamadim allah sukur, genelde enerjim de iyi hala. Arada error veriyorum tabii:))
artık sezeryanda 39. haftaya kadar beklediklerini okumuştum makalede kişinin durumu suyu bebişlerin sağlığı vs faktörünü değerlendirir doktor evet anne karnında geçirilcek bi gün bile kıymetli ama riske değmez kilosu gelişimleri tamamsa ben olsam doktorumu dinlerdim canım.
Ay tarihi bilmekte ayrı bi heyecan resmen

Ben 2 aydır yapamıyorum o hareketi canım ama doğum yaklaştığı için değil kalça kemiğim çıktığı için ikinci hamileliğimde de öyleydi Doğumdan sonra düzelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…