Ben haziranı bulsam öpüp başıma koyacağımValla bende :). Ama bana niyeyse sanki Haziran ortasi doğum yapicam gibi geliyor temmuzu bulmaz sanki. Sen ne düşünüyorsun?
Canım yanlış bilmiyorsam kuveze girmesi kilo ile direkt bağlantılı değil , organ ve emme refleksi gelişiminin tamamlanıp tamamlanmadığı ile ilgili. O yüzden ikizlerle ne kadar dayanirsak dayanacagim dişimi sıkıpTamam canim o zaman dayanabildigim kadar dayanim:)) hos su ana kadr ciddi bir sorun yasamadim allah sukur, genelde enerjim de iyi hala. Arada error veriyorum tabii:))
Valla öyle dediler bide benim babannem anlıyo nasıl anlıyo bilmiyorum ama karın düşmesi falan değil bildiğin doktorun 2 hafta var dediği kadına hayır en fazla 3 gün veriyorum dedi nişanım vardı o gün cumartesi bunu dedi pazartesi oldu ve doğurduSaol canım geçecek inş bebeklerim sağlıkla doğsunlardasana söylenende büyük ihtimal çatı kemiklerinin açılmasından dolayı o hareketi yapamamaktır doğrudur yani
içime öyle doğuyo başından beri istediğimden mi bilinmez bide 42de doğuruyomuşumOhoo seninki tarihler bile bellibende niyeyse haziran 15ten sonra her an gelebilir diye düşünüyorum
Hangisini aldın kaçırdım bende alıcamçok sağol canımyoktun bi süredir hoş geldin valla ben otomatik almicaktım standart bi ana kucağı düşünüyordum sonra dedim ki işim olcak bu çocuk kendi kendine oyalanmalı müzik sallanma vs alayım gitsin
e bebekte bide 400 tlye 100 tl hediye çeki var onunlada banyo setini alıcam ücretsiz gibi bişey olcak
https://www.e-bebek.com/baby-plus-comfort-otomatik-salincak-p-byp4001/Hangisini aldın kaçırdım bende alıcam
Allah allah ben 25 şubattan beri diyet yaptığım için kilo almıyorum. Doktorda mümkğn olduğunca kilo alma dedi. Şimdi bebek iyiyse neden anne kilo almalıymış anlamadım? Hatta bana süt içme yoğurt ye süt bebeklerde kilo yapıyo demişti.Ağlayarak çıktım çok sinirim bozuldu
Koca bir ay boyunca sadece yarım kilo almışım
Dr da epey üstüme geldi kocam kişisiyle bir olup
Şimdi bebek iyi hatta 6 gün önde ama bu kadar az kilo alımı olmazmış bu aylarda
Başından beri olduğu gibi beslenme konusunda sorunlar yaşıyorum
6 öğün yemem için benim evde başımda jandarma gibi birinin dikilmesi lazım
Üç öğün süt iççekmişim falan filan
Bebiş iyiyse neden sıkıntı yaptılar vitaminlerin kan değerlerin vs iyi değil mi canımAğlayarak çıktım çok sinirim bozuldu
Allahin izniyle bulacaksın. Saglikla gelecek evladın. Bakma benim böyle konuşmama bende tedirginim erken doğum olur diyenBen haziranı bulsam öpüp başıma koyacağım
Ağlayarak çıktım çok sinirim bozuldu
Şukellam senin kilo alman bebekle alakalı değil bu nasıl bir cahillik? Birde doktor olacak kilo almayıp aksine hamilelik boyunca kilo veren bir sürü anne var hepsinin de bebekleri sağlıklı 3 kilodan aşağı değiller. Hatta kendim doktorum bile anlattı bir hastam 30 kilo verdi bebeği çok çok sağlıklı doğdu yaklaşık 4 kilo diye. Üzme kendiniAğlayarak çıktım çok sinirim bozuldu
Merhaba. Ben graco markasi aldim click connect diye geçiyor kullanimi kolay. Onun haricinde başka bisey almadim henüzKızlar merhaba daha önce konuşulmuş olabilir ama yoğun çalışmadan dolayı çok fırsat bulup takip edemiyorum.
Bebek arabası, puset aldınız mı? Hangi marka tercihiniz oldu?
Zamanında sağlıkla gelsinler inşallah :):) Sağlıklı olduğumuz sürece varsın 40 da gelsin :)Bana da ilk gittiğim doktor sezeryan olacagı için planlı olur demişti. Sımdı farklı bir doktora gıdıyorum daha konusamadık ama sezeryan bile olsa kendi gelsin istiyorum. Daha onceki doktor rısklı olur demişti ama bakalım bu ne diyecek. Zaten içimden bir his sezeryan gununu beklemez yıne 37 de gelır dıyor. Aman daha erken olmasın da 36 37 ye razıyım
Şükür yaşama da zaten :) Arada hepimiz error veriyoruz ):):)Tamam canim o zaman dayanabildigim kadar dayanim:)) hos su ana kadr ciddi bir sorun yasamadim allah sukur, genelde enerjim de iyi hala. Arada error veriyorum tabii:))
Canım ben elele baby allroad modeli aldımKızlar merhaba daha önce konuşulmuş olabilir ama yoğun çalışmadan dolayı çok fırsat bulup takip edemiyorum.
Bebek arabası, puset aldınız mı? Hangi marka tercihiniz oldu?
anladım canımTam 37 haftalıktı 2940 gr dogdu. Dogumdan sonra kuvezde kalmadı ama sonrasında 4 gun kadar kaldı.Sarılıgı 13 tu normalde 17 de falan alıyorlar kuveze ama bizim doktor cok pimpirikliydi. 37 atesi vardı ki kış günü sarmısız normal bizi öyle bir korkuttu ki antibiyotikli serum takmıslardı. Onu da sagolsun hemsıreler hızlı akıtmıs tedbiren küvezde kaldı bir kaç gün. Ama onun dışında iyiydi maşallah. Erken dogum riskim vardı ama gram acılmam olmadı. Nişan geldi suyum geldi ama rahim agzı acılmadı.Oysa catım musaitti.Elle muayeneleri hissetmiyordum bile.Sancım 100 ü geçiyordu ama dayanabılıyordum 7 8 saat bekledik suyu bitti kızım kafasını da kanala tam koymadı yan koymus en son kalp atısları da dusmeye baslayınca sezeryana girdik.32 den sonra bile kilosu iyi ciğerleri de kendi kendine solunum yapabilir durumdaysa kuveze gırmıyor dıye bılıyorum canım.
o zaman ilk sen doğurcan içimizdeKizlar benim doktor da dogum tarihi icin 17 haziran yani 38. Haftmi doldurdugum gun aliriz bebekleri diyor. Ben de 36. Bitirince durumlarina gore alalim istiyorum. 36 haftdan sonra ve 2500 grmi gectilerse ben de kuzeve girmiyolar diye biliyorum. Kapris mi yapiyorum sizce
gebe okulunda gördüklerinden bahseder misin canımAyrıca bu hafta çok yakın arkadaşım doğum yaptı 39+6 daoğlumuz oldu onu gördükçe sabırsızlanıyorummm, hemde gittiğim devlet hastanesinin eğitimlerine katılıyorum, bu haft doğumhaneyi gezdik, etkilendim galiba geçen gece rüyamda doğuruyordum
Canım bencede 38 haftayı bekle anne karnında ne kadar kalırsa bebekler için o kadar sağlıklı 1 hafta geç olsun güç olmasınKizlar benim doktor da dogum tarihi icin 17 haziran yani 38. Haftmi doldurdugum gun aliriz bebekleri diyor. Ben de 36. Bitirince durumlarina gore alalim istiyorum. 36 haftdan sonra ve 2500 grmi gectilerse ben de kuzeve girmiyolar diye biliyorum. Kapris mi yapiyorum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?