2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tamam canim o zaman dayanabildigim kadar dayanim:)) hos su ana kadr ciddi bir sorun yasamadim allah sukur, genelde enerjim de iyi hala. Arada error veriyorum tabii:))
Canım yanlış bilmiyorsam kuveze girmesi kilo ile direkt bağlantılı değil , organ ve emme refleksi gelişiminin tamamlanıp tamamlanmadığı ile ilgili. O yüzden ikizlerle ne kadar dayanirsak dayanacagim dişimi sıkıp

Saol canım geçecek inş bebeklerim sağlıkla doğsunlarda sana söylenende büyük ihtimal çatı kemiklerinin açılmasından dolayı o hareketi yapamamaktır doğrudur yani
Valla öyle dediler bide benim babannem anlıyo nasıl anlıyo bilmiyorum ama karın düşmesi falan değil bildiğin doktorun 2 hafta var dediği kadına hayır en fazla 3 gün veriyorum dedi nişanım vardı o gün cumartesi bunu dedi pazartesi oldu ve doğurdu

Reactions: LaL
Sukella11 muayene nasıldıııı

Ağlayarak çıktım çok sinirim bozuldu

Koca bir ay boyunca sadece yarım kilo almışım
Dr da epey üstüme geldi kocam kişisiyle bir olup
Şimdi bebek iyi hatta 6 gün önde ama bu kadar az kilo alımı olmazmış bu aylarda
Başından beri olduğu gibi beslenme konusunda sorunlar yaşıyorum
6 öğün yemem için benim evde başımda jandarma gibi birinin dikilmesi lazım
Üç öğün süt iççekmişim falan filan

Hangisini aldın kaçırdım bende alıcam

Allah allah ben 25 şubattan beri diyet yaptığım için kilo almıyorum. Doktorda mümkğn olduğunca kilo alma dedi. Şimdi bebek iyiyse neden anne kilo almalıymış anlamadım? Hatta bana süt içme yoğurt ye süt bebeklerde kilo yapıyo demişti.

Bebiş iyiyse neden sıkıntı yaptılar vitaminlerin kan değerlerin vs iyi değil mi canım

Bebegin kilo alimi iyi olduktan sonra. Gelisiminde bir sikinti olmadiktan sonra annenin kilosu cok da onemli degil.
Doktorun niye cok tepki vermis hic anlamadim.
Esin de ye ye diye tepene dikilecek doktorun soylediklerinden sonra.
Daha cok stres sebebi

Şukellam senin kilo alman bebekle alakalı değil bu nasıl bir cahillik? Birde doktor olacak kilo almayıp aksine hamilelik boyunca kilo veren bir sürü anne var hepsinin de bebekleri sağlıklı 3 kilodan aşağı değiller. Hatta kendim doktorum bile anlattı bir hastam 30 kilo verdi bebeği çok çok sağlıklı doğdu yaklaşık 4 kilo diye. Üzme kendini

Kızlar merhaba daha önce konuşulmuş olabilir ama yoğun çalışmadan dolayı çok fırsat bulup takip edemiyorum.

Bebek arabası, puset aldınız mı? Hangi marka tercihiniz oldu?
Merhaba. Ben graco markasi aldim click connect diye geçiyor kullanimi kolay. Onun haricinde başka bisey almadim henüz

Zamanında sağlıkla gelsinler inşallah :):) Sağlıklı olduğumuz sürece varsın 40 da gelsin :)
Tamam canim o zaman dayanabildigim kadar dayanim:)) hos su ana kadr ciddi bir sorun yasamadim allah sukur, genelde enerjim de iyi hala. Arada error veriyorum tabii:))
Şükür yaşama da zaten :) Arada hepimiz error veriyoruz ):):)

Sukella11 sıkma canını ya, değerlerin mi düşük ki üstüne geldi Dr. Bu Dr.lara da kilo alsan yaranamazsın, almasan yaranamazsın arkadaş 
Kızlar merhaba daha önce konuşulmuş olabilir ama yoğun çalışmadan dolayı çok fırsat bulup takip edemiyorum.

Bebek arabası, puset aldınız mı? Hangi marka tercihiniz oldu?
Canım ben elele baby allroad modeli aldım

anladım canım
hayırsıyla 30lu haftalara bi gelseydik
çoğu gitti azı kaldı inşallah

o zaman ilk sen doğurcan içimizde

gebe okulunda gördüklerinden bahseder misin canım
devlet hastanesi bana uzak o yüzden gidemiyorum
gittiğim özel hastanedekide 300 tl dedi 3 günlük eğitime gitmedim orayada

Canım bencede 38 haftayı bekle anne karnında ne kadar kalırsa bebekler için o kadar sağlıklı 1 hafta geç olsun güç olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…