Almıyorum eve artık ne kadar dayancam bakalım mevsimi değil bide ya tutamıyorum kendimiahahah bende ayni durumdayim her gece koca bi tabak cilek yiyorummm
Evet evet ikizdede bekliyorlar ki normal doğum yapanda var ki ikiz olup makalede okudum ama doktorlar çok farklı görüşteler Malesefİkizlerde mi 39. Hafta cnm.normalde 3 hafta erken diyorlar normal doğum tarihinden
Maşallah sana ya keşke ben de senin gibi az kilo alanlardan olabilseydim50 kilo yokum su an 48 49 cıvarıydım gecen hafta. Kızımda 54 kılo dogum yaptım. Bir cok doktora gıttım o zamanda sımdı de. Hepsi zayıf olmanın dogumda avantaj oldugunu soyledı. Dahılıyecısı de kadın dogumcusu da ebesı de endokrıncisi de hemsıresi de.Bazı doktorlara anlam veremiyorum gercekten. Bebeğin gelişimi iyiyse kilonun hiçbir anlamı yok ki zaten bebeğin kilosunun anne kiloyla da ilgisi yok.Tamamen kan akışı ve anne kanındaki vitamin minerallere baglı
maşallahcanım benim ablamda karaciğer enzimlerin yükselmesi sonucunda 36.haftada doğum yaptı küveze almadılar küçücük minicik bir bebek idi şimdi 2 yaşında kocaman oldu :)
teşekkürler canım merakla bekliyorumCanım bizim şu şekilde ilerliyor. İlk trimesterde pazartesi günü gebelik başlangıcı ile ilgili tek günlük eğitim. İkinci trimesterde salı günü, doğum hakkında tek günlük eğitim. Son eğitim de doğuma yakın lohusalık bebek bakımı vs çarşamba günü oluyor. Ama her cuma nefes, pilates egzersizleri, diyetisyen sunumu ve sosyal Çalışmacının psikoloji sunumu oluyor. Genel şeyler ama ortam güzel. Şuana kadar öğrendiğim en önemli şeylerden biri doğumda açılma olana kadar bi gebe gögüs solunumu yapmalı, açılma olduktan sonra nefesiyle bebeği itmek için ise karın yani diyafram solunumu yapmalı. Diğer türlü açılma olmadan önce karın solunumu yapmak gebelik boyu bizi çok yorarmış. Ben altın bilgiler öğrendikçe yazacağım buraya aklımda merak etmeyin.
Cocuklugumdan beri zayıfımMaşallah sana ya keşke ben de senin gibi az kilo alanlardan olabilseydimilkinde 50 kiloyla hamile kaldim 30 kilo aldım oğlum tam 3 kilo doğdu. Cidden annenin aldigi kiloyla alakası yok
Kan tahlılleri de belli olur canım depodan gitse. Eger oyleyse dıkkat etmek gerek tabiBen normalde çok zayıf değilim bide 67-69 arasıyım yıllardır
Hani depodan yiyorum belki de
Ayrıca ben belki çağla şıkel olcam yani kime ne niye önümü kesiyolar anlamıyorum resmen kıskançlık
Gerçekten bazıları tartışmasız kötüler fesatlıktan iyi ki ölmüyolar ama iyi yönü var İkisinden de kurtulmuş oldun işte canım boşveeeeeerYa kızlar konumuzla alakalı değil ama bu dünyada ne iğrenç ne fesat ne fena insanlar varya.bildiğin midem bulanıyo artık çoğu insanlardan.Üniv.de sıkı 3 arkadaştık sonra Okul bittti biri evlendi vs dağıldık.sonra bi ara yine bi arkımla görüşmeye başladık ama benim kafam uymamaya başladı.insanlar yaş aldıkça huyu suyu değişiyor öle değil mi? Öyle olunca kestim arkadaşlığı görüşmedim.şimdi diğer ünv.deki arkadaş eşinden boşanıp yine evlendi beni eklemiş kabul ettim msjlastık resimlerini beğendim vs vs.gecen yine yazmış hamilelik başı gidio falan diye konuşurken emineyle niye görüşmüyosun dedi bende kafam uymuyor dedim artık.aaaa niye miye dedim uymuyo işde biraz hoppidik dedim.ama çok ısrarla sormasına .hoppidik kelimesini de o An o çıktı ağzımdan yazdım ama hoppa anlamında yazmadım hani hoppidik aşeri hareketli vs anlamında düşünüp yazdım Allah biliyor ya.yememiş içmemiş gitmiş kıza sana hoppa dedi demiş tabi o da bana vermiş veriştirmiş onun yazdıklarınıda utanmadan bana yollamış.
Her ay yapılıyo ve her ay bir birim düşüyoKan tahlılleri de belli olur canım depodan gitse. Eger oyleyse dıkkat etmek gerek tabi
900 grSıkma canını çok mu zayıfsın ki doktor yarim kiloya az dedi. Valla ben de kilo aldıkça aglayasim geliyor. 13 kilo aldım. Senin gibi olmayı tercih ederdim. Bebeğin kaç kilo olmuş seninle günümüz aynı merak ettim
Bende green clean aldım canımBu aralar benimde vajina batması gibi ağrım oluyor daha kontrole 2 hafta var, kalkarken acı çekiyorum resmen. 2 hafta önce ölçüm yapıldığında çok çok iyi rahim boyun dedi doktor, neden oluyor acaba?
Ayrıca bebek deterjanı olarak green clean kullanacağım sanırım, bulaşık makinesi tabletinden memnunum bebek deterjanı da iyidir diye düşünüyorum
Canım Beyaz sirke kullanıyorum ben parlatıcı yerine çok güzel oluyorYa ben green cleanın bulaşk mak deterjan ve parlatıcısını kullanıyorum hiç memnun değilim. Yani bir çizik olmayan bardaklarımda çizikler oluştu. Ama genellikle herkes memnun bende anlamadım
Doktorunu dınlemek en ıyısı canım tabi ama degerlerini kilo almadan da yukseltebılırsın. Kılo ölçüt değil Her gun makarna ye kilo alırsın ama degerler hala dusuktur. Yıne de doktorun kılo al elestırısını bir temele oturtamadım yaniHer ay yapılıyo ve her ay bir birim düşüyo
Yarın tekrar baktırıcam istedi çünkü
Geçmiş olsun üzülme, burda birçok kişide var diyet yapıyoruz insülin kullananlar var.Selam annişler bende siteye giremeyenlerdenim cumartesi günü şeker yüklemesi oldu ve bingoo 209 cıktı 50 gr da doktorum çok acil dahiliyeye sevk etti yarın gidicem öğrendiğimden beri ağlamaktan üzüntüden yeniden ölçseler kesin 300 den fazla gelir başım zonkluyor sürekli canım birşey istemiyor ilk kızımda çıkmıştı ama bu kadar yüksek değildi ve buna bağlı erken doğum yapmıştım şimdi bunda da aynı hakkımda hayırlısı olsun diyorum
Dr değiştirebilirsin bence de problem değil.Günaydın güzel hanımlar. Dün korkunç bir sancı çektim. Allah korusun doğuruyorum sansım. Eşimle afalladık kaldık, napacağımızı şaşırdıkDoktorumu aradım telefona cevap vermedi. Hastaneyi aradım, 5-10 dakika sonra tekrar arayın dediler şaka gibi :) Çok güvensem de doktoruma, acil durumlarda ulaşmak isterim. Bu yüzden bugün, sadece özel muayenehanesi olan ünlü bir doktora gidiyorum. Son 2,5-3 ayda doktor değiştirmek zorunda kaldım. Var mı benim gibi doktorunu değiştiren fikir almak isterim.
Valla bende aynı şeyi düşündüm 37yi doldurup hemen doğsa gelse keşke
Selam annişler bende siteye giremeyenlerdenim cumartesi günü şeker yüklemesi oldu ve bingoo 209 cıktı 50 gr da doktorum çok acil dahiliyeye sevk etti yarın gidicem öğrendiğimden beri ağlamaktan üzüntüden yeniden ölçseler kesin 300 den fazla gelir başım zonkluyor sürekli canım birşey istemiyor ilk kızımda çıkmıştı ama bu kadar yüksek değildi ve buna bağlı erken doğum yapmıştım şimdi bunda da aynı hakkımda hayırlısı olsun diyorum
Mesajlarımı okumadın galibaDoktorunu dınlemek en ıyısı canım tabi ama degerlerini kilo almadan da yukseltebılırsın. Kılo ölçüt değil Her gun makarna ye kilo alırsın ama degerler hala dusuktur. Yıne de doktorun kılo al elestırısını bir temele oturtamadım yani
Hayırlısı Allahtan canım sağlıkla doğsun beklerizDr değiştirebilirsin bence de problem değil.
Yalnız doğum hemen gerçekleşen bi süreç değil. İlla yetişirsin hastaneye
Çoğu bebek vaktinden önce doğuyor. Muhtemelen senin de haziranda gelir..
Çok geçmiş olsun. İnşaallah diyet vs. ile hallolur..
Ben de hep zayıftım ama dikkat ederek zayıf kalanlardanım. Hamileyken noluyor anlamıyorum. Bu hamileligimde canım o kadar çok tatlı istiyor ki. Elimden de gelir ama yapmıyorum yemiyorum. Işkence gibiii. Senin yerinde olsam durmadan tatlı çikolata dondurma yerdimmmmmCocuklugumdan beri zayıfımbir ara protein tozu bile kullandım almadım kilo metabolizmam cok hızlıymış. Ama bu sefer daha fazla kilo alıcam gibi olsun napalım 100 kilo da olsam 50 kilo da olsam önemli olan bebeğin ve benim saglıgı saglık olsun yeter
Bazen eşlerle gitmek iyi olmuyo seni çok iyi anlıyorum çocuğum gününden 4 gün önde çıktı doktor sadece göbek çevresi küçülmüş takviyelerini ihmal etme dedi önde çıkmasına rağmen benim beynimi yiyo içtin mi yedin mi ne yedin şunu aldın mı bunu yaptın mı diyeHerkese teşekkürler
Değerlerim düşük evet ama alıyorum takviylerimi yükselmiyo ama alıyorum yinede
Et süt protein ve düzenli beslenmeyle aram olmadığını bildiğinden bu kadar üstüme geldi farkındayım birazda eşim benden önce konuştu galiba dr la konuşmadım diyo ama
Az yiyorum canım istemiyo normalde sevdiğim ve çok yediğim şeyleri az yiyorum artık eşimde tepemde sürekli ama beni daha çok strese sokuyolar haberleri yok
15 günde bire düşürdü kontrolleri benim haftamda böyle giden var mı mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?