2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Selam annişler bende siteye giremeyenlerdenim cumartesi günü şeker yüklemesi oldu ve bingoo 209 cıktı 50 gr da doktorum çok acil dahiliyeye sevk etti yarın gidicem öğrendiğimden beri ağlamaktan üzüntüden yeniden ölçseler kesin 300 den fazla gelir başım zonkluyor sürekli canım birşey istemiyor ilk kızımda çıkmıştı ama bu kadar yüksek değildi ve buna bağlı erken doğum yapmıştım şimdi bunda da aynı hakkımda hayırlısı olsun diyorum

Maşallah sana ya keşke ben de senin gibi az kilo alanlardan olabilseydim ilkinde 50 kiloyla hamile kaldim 30 kilo aldım oğlum tam 3 kilo doğdu. Cidden annenin aldigi kiloyla alakası yok

teşekkürler canım merakla bekliyorum

Maşallah sana ya keşke ben de senin gibi az kilo alanlardan olabilseydim ilkinde 50 kiloyla hamile kaldim 30 kilo aldım oğlum tam 3 kilo doğdu. Cidden annenin aldigi kiloyla alakası yok
Cocuklugumdan beri zayıfım bir ara protein tozu bile kullandım almadım kilo metabolizmam cok hızlıymış. Ama bu sefer daha fazla kilo alıcam gibi olsun napalım 100 kilo da olsam 50 kilo da olsam önemli olan bebeğin ve benim saglıgı saglık olsun yeter

Ben normalde çok zayıf değilim bide 67-69 arasıyım yıllardır
Hani depodan yiyorum belki de

Ayrıca ben belki çağla şıkel olcam yani kime ne niye önümü kesiyolar anlamıyorum resmen kıskançlık
Kan tahlılleri de belli olur canım depodan gitse. Eger oyleyse dıkkat etmek gerek tabi

Gerçekten bazıları tartışmasız kötüler fesatlıktan iyi ki ölmüyolar ama iyi yönü var İkisinden de kurtulmuş oldun işte canım boşveeeeeer

900 gr
Seninki kaç?

Zayıf değilim

Bende green clean aldım canım
Ya ben green cleanın bulaşk mak deterjan ve parlatıcısını kullanıyorum hiç memnun değilim. Yani bir çizik olmayan bardaklarımda çizikler oluştu. Ama genellikle herkes memnun bende anlamadım
Canım Beyaz sirke kullanıyorum ben parlatıcı yerine çok güzel oluyor

Her ay yapılıyo ve her ay bir birim düşüyo
Yarın tekrar baktırıcam istedi çünkü
Doktorunu dınlemek en ıyısı canım tabi ama degerlerini kilo almadan da yukseltebılırsın. Kılo ölçüt değil Her gun makarna ye kilo alırsın ama degerler hala dusuktur. Yıne de doktorun kılo al elestırısını bir temele oturtamadım yani

Geçmiş olsun üzülme, burda birçok kişide var diyet yapıyoruz insülin kullananlar var.
Peki neden erken doğuma sebep oldu benim bildiğim şeker direk erken doğum sebebi değil. Yani sadece bebek iri doğduğu için normal doğum olmayabiliyormuş 4kg üstü doğdukları için.

Dr değiştirebilirsin bence de problem değil.
Yalnız doğum hemen gerçekleşen bi süreç değil. İlla yetişirsin hastaneye

Valla bende aynı şeyi düşündüm 37yi doldurup hemen doğsa gelse keşke

Çoğu bebek vaktinden önce doğuyor. Muhtemelen senin de haziranda gelir..

Çok geçmiş olsun. İnşaallah diyet vs. ile hallolur..

Mesajlarımı okumadın galiba
Neyse :)

Teşekkür ederim canım sağolasın

Bugün aile hekimine ilaç yazdırmak için gittim. Ekranda "öncelikli" yazıyordu. Gerçi kimse de yoktu Daha önce hatırlamıyorum böyle. Demek bu haftalarda sisteme düşüyor.

Hayırlısı Allahtan canım sağlıkla doğsun bekleriz

Ben de hep zayıftım ama dikkat ederek zayıf kalanlardanım. Hamileyken noluyor anlamıyorum. Bu hamileligimde canım o kadar çok tatlı istiyor ki. Elimden de gelir ama yapmıyorum yemiyorum. Işkence gibiii. Senin yerinde olsam durmadan tatlı çikolata dondurma yerdimmmmm

Bazen eşlerle gitmek iyi olmuyo seni çok iyi anlıyorum çocuğum gününden 4 gün önde çıktı doktor sadece göbek çevresi küçülmüş takviyelerini ihmal etme dedi önde çıkmasına rağmen benim beynimi yiyo içtin mi yedin mi ne yedin şunu aldın mı bunu yaptın mı diye
Bebeğini senden başkası bu kadar iyi babasıda dahil düşünemez eminim ki elden geldiğince besliyosun besliyoruz insanız robot değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…