Ay sımdı gaza getirmiş oldum dımıBak şimdi niye gaza getiriyorsun beniZaten bahane arıyorum
Benim komsum da hazıranda dogum yapacak yaklasık 5 6 haftadır 1 cm acıklıgı var progestan bile vermemiş doktoru dinlen demiş sadece. Sımdı 30 haftalık oldu bile maşallah.Tabi tedbirini almak lazım ama olacak varsa her turlu oluyorYoğun akıntım vardı canım su gibiydi, acile gitmiştim 1 cm açılma vardı test yaptılar o gelen bebeğin suyu değilmiş nstde sancı da çıkmamıştı o şekilde normal hayatıma devam ettim
Ben sadece çileğe taktım kafayı hergün yarım kiloya yakın yiyip kalkıyorum nerdeyse eve almicam artık
Canim bende bugünlerde ana kucagi bakıyorum. Joie markalara iyi dediler. Salıncaklı değildi benim baktıklarım. Sence daha mi iyi, sen kesin araştırmışsındırhttps://www.e-bebek.com/baby-plus-comfort-otomatik-salincak-p-byp4001/
bunu da aldım gitti bu bebeklik 2 gündür beni masrafa sokuyor ama olsun
BEnde bendeeeAaa bir çilekçi daha.Bende yiyorum çok
Joie 700 lira yaCanim bende bugünlerde ana kucagi bakıyorum. Joie markalara iyi dediler. Salıncaklı değildi benim baktıklarım. Sence daha mi iyi, sen kesin araştırmışsındır
Selam annişler bende siteye giremeyenlerdenim cumartesi günü şeker yüklemesi oldu ve bingoo 209 cıktı 50 gr da doktorum çok acil dahiliyeye sevk etti yarın gidicem öğrendiğimden beri ağlamaktan üzüntüden yeniden ölçseler kesin 300 den fazla gelir başım zonkluyor sürekli canım birşey istemiyor ilk kızımda çıkmıştı ama bu kadar yüksek değildi ve buna bağlı erken doğum yapmıştım şimdi bunda da aynı hakkımda hayırlısı olsun diyorum
BEnde bendeee
Ama keşke az daha sabretsek doğalı çıksa
Ikinci el aldim kafam rahat:) butun killifi cikip yikadim sildim ettim. Yalniz nuna da guzel ama 1900 lira diyo.ama sanirim o baya 3-4 yasa kadar kullaniliyomusJoie 700 lira ya
Nuna baktım ben minik ve ergonomik diye ama o da pahalı geliyo 4 ay için :/
Evet yaa biraz pahalı. 4 ay değil canım yaa, benim arkadaşımın kızı 11 aylık ve biraz şişman 13 kgJoie 700 lira ya
Nuna baktım ben minik ve ergonomik diye ama o da pahalı geliyo 4 ay için :/
Hani en elzem olduğu zamanlar ya ilk aylar canım o yüzden dedim gaz falan geçince çokta gerekli değil sankiEvet yaa biraz pahalı. 4 ay değil canım yaa, benim arkadaşımın kızı 11 aylık ve biraz şişman 13 kghala oturuyor ona
Tanıdıktan bi düşürsem bende kullanırım :)Ikinci el aldim kafam rahat:) butun killifi cikip yikadim sildim ettim. Yalniz nuna da guzel ama 1900 lira diyo.ama sanirim o baya 3-4 yasa kadar kullaniliyomus
Hadi hayırlı olsun içine sinmiş sanki maşallahKızlar bugün yeni doktorumda kontrolüm vardı. 965 gr, 35 cm olmuş bizim kızAylardır kasigim yırtık sanıyordum ama önceden geçirdiğim PID diye bir rahatsızlıktan dolayı sağ tarafımda ki bağırsaklarda yapışma varmış. Bizim kız da sağ olsun yan yatıyor ve sağımda kafa ve ayakları Bir de üstüne gaz sıkışması olunca ağrılar kronikleşmiş bende. Yalnız kızım masallah inanılmaz güzel ❤ oğlan annelerine duyurulur
Ne bileyim be hayatım her gördüğüm lazim sanıyorumHani en elzem olduğu zamanlar ya ilk aylar canım o yüzden dedim gaz falan geçince çokta gerekli değil sanki
Ben kızıma fisher price almıştım o zaman titreşimli uzun süre kullandık evet ama oyuncak gibi oldu bi süre sonra
Ay sagol canım sindi valla ne yalan söyleyeyimHadi hayırlı olsun içine sinmiş sanki maşallah
Benim oğlan da arkaya doğru bakıyo plesantaya ikidir yüzünü göremiyoruz beyimizin
Bide benim kafası sandığın yer poposuymuş çok güldüm bugün kendi kendime
Gözünaydın canım maşallahKızlar bugün yeni doktorumda kontrolüm vardı. 965 gr, 35 cm olmuş bizim kızAylardır kasigim yırtık sanıyordum ama önceden geçirdiğim PID diye bir rahatsızlıktan dolayı sağ tarafımda ki bağırsaklarda yapışma varmış. Bizim kız da sağ olsun yan yatıyor ve sağımda kafa ve ayakları Bir de üstüne gaz sıkışması olunca ağrılar kronikleşmiş bende. Yalnız kızım masallah inanılmaz güzel ❤ oğlan annelerine duyurulur
Bugün eşim dedi ki hani meyve tabağıAaa bir çilekçi daha.Bende yiyorum çok
Evet çok iyi yorumları Joienin titreşimli modeli de var bugün gördüm canımCanim bende bugünlerde ana kucagi bakıyorum. Joie markalara iyi dediler. Salıncaklı değildi benim baktıklarım. Sence daha mi iyi, sen kesin araştırmışsındır
BiZim başından beri hem siyah beyaz hem renkli bakıyorAy sagol canım sindi valla ne yalan söyleyeyimo siyah beyazla hiç anlaşılmıyor zaten. Anca renkliye geçince anlıyorsun Bugün ilk defa 5 boyutluyla gördüm. Senin ki de tam pasaymış haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?