2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yoğun akıntım vardı canım su gibiydi, acile gitmiştim 1 cm açılma vardı test yaptılar o gelen bebeğin suyu değilmiş nstde sancı da çıkmamıştı o şekilde normal hayatıma devam ettim
Benim komsum da hazıranda dogum yapacak yaklasık 5 6 haftadır 1 cm acıklıgı var progestan bile vermemiş doktoru dinlen demiş sadece. Sımdı 30 haftalık oldu bile maşallah.Tabi tedbirini almak lazım ama olacak varsa her turlu oluyor

Canim bende bugünlerde ana kucagi bakıyorum. Joie markalara iyi dediler. Salıncaklı değildi benim baktıklarım. Sence daha mi iyi, sen kesin araştırmışsındır
Joie 700 lira ya
Nuna baktım ben minik ve ergonomik diye ama o da pahalı geliyo 4 ay için :/

Canım çok geçmiş olsun.İnsallah bebeğe ve sana zarar vermeden zamanında sağlıkla yaparsın doğumunu.İnsülin başlanır di mi sana.Allah kolaylık versin canim.Neyse ki tedavisi var.

Kızlar bugün yeni doktorumda kontrolüm vardı. 965 gr, 35 cm olmuş bizim kız Aylardır kasigim yırtık sanıyordum ama önceden geçirdiğim PID diye bir rahatsızlıktan dolayı sağ tarafımda ki bağırsaklarda yapışma varmış. Bizim kız da sağ olsun yan yatıyor ve sağımda kafa ve ayakları Bir de üstüne gaz sıkışması olunca ağrılar kronikleşmiş bende. Yalnız kızım masallah inanılmaz güzel ❤ oğlan annelerine duyurulur

Evet yaa biraz pahalı. 4 ay değil canım yaa, benim arkadaşımın kızı 11 aylık ve biraz şişman 13 kg hala oturuyor ona
Hani en elzem olduğu zamanlar ya ilk aylar canım o yüzden dedim gaz falan geçince çokta gerekli değil sanki
Ben kızıma fisher price almıştım o zaman titreşimli uzun süre kullandık evet ama oyuncak gibi oldu bi süre sonra

Hadi hayırlı olsun içine sinmiş sanki maşallah

Benim oğlan da arkaya doğru bakıyo plesantaya ikidir yüzünü göremiyoruz beyimizin
Bide benim kafası sandığın yer poposuymuş çok güldüm bugün kendi kendime

Ne bileyim be hayatım her gördüğüm lazim sanıyorum kimde ne gördüysem alıyorum. Kocamda, bişeyleri okuyup okuyup lazim diyorsun diyor

Ay sagol canım sindi valla ne yalan söyleyeyim o siyah beyazla hiç anlaşılmıyor zaten. Anca renkliye geçince anlıyorsun Bugün ilk defa 5 boyutluyla gördüm. Senin ki de tam pasaymış haa

Gözünaydın canım maşallah

Canim bende bugünlerde ana kucagi bakıyorum. Joie markalara iyi dediler. Salıncaklı değildi benim baktıklarım. Sence daha mi iyi, sen kesin araştırmışsındır
Evet çok iyi yorumları Joienin titreşimli modeli de var bugün gördüm canım
Şöyle bende onlara bakıyordum sabit kalsın falan diye sonra düşündüm mutfakta işim olur açarım kendi kendine sallanır müzik çalar oyalanır diye al gitsin dedim otomatik salıncak
449 TL idi benim aldığımda 400 TL sallanmasını tercih ettim titreşimdense tabiki senin kararın canım baktığımın linkinide bırakayım

Ay sagol canım sindi valla ne yalan söyleyeyim o siyah beyazla hiç anlaşılmıyor zaten. Anca renkliye geçince anlıyorsun Bugün ilk defa 5 boyutluyla gördüm. Senin ki de tam pasaymış haa
BiZim başından beri hem siyah beyaz hem renkli bakıyor
İlk zamanlar yüzü dönükken bir iki gördük güzel poz verdi ama şimdi umrunda değil kendi dünyasında takılıyo plesantasıyla heralde baktığı ettiği yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…