2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bebeği görmek babalık hakkı olmasa hiç götürmeyeceğim, benim iki doktorumda prof ve çoğunlukla 2-3 saat beklediğimiz oluyor randevulu olmamıza rağmen. Beni nasıl geriyor buraya dünya bi para ödüyoruz adamlar ne kadar rahat işe geç kaldım vss her doktora gidişimizde tartışma

Senin yapıcı yorumlarına bayılıyorum insanı rahatlatıyo
Benim dr eşimin 20 yıllık tanıdığı
Çok fazla şey biliyo hakkımda maalesef
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum özellikle kilo almamak için yemiyorum gibi diyolar hissediyorum halbuki alakası yok

Neyse sağolun kızlar topluca

Bu ara güle güle kullansın kızın ve sen salıncağınızı bunu görmüştüm ama evim küçük biraz yer kaplıyo maalesef bana daha minik bişey lazım

Kızlar cuma günü şeker yüklemesi yaptırdım sağlık ocağında ama e nabız da bulamadım sonuçları nasıl bakıyoruz? Yardımcı olabilecek var mı??

Benim sağlık ocağı tahlillerim e nabıza düşmüyor ya düşse de çok geç düşüyor. Bu sebeple ben direkt doktordan alıyorum sonucumu

Iyyy hayatta en nefret ettiğim insan tiplerinden biri ispiyoncular. Laf taşıyıcılar
Yapacağın bir şey yok ikisiyle de görüşme. Böyle insanlar insana hiçbir şey kazandırmaz

En çok zoruma giden zorluğunu biz çekiyoruz bedavadan baba oluyorlar bide konuşuyorlar ah kocalıklar ah hepsi aynı sen gönlünü rahat tut besleniyor ki kilosu iyi sağlıkla gelsin minişin
Sağol canım benim yer sıkıntım yok zaten salonda kullanırım en çok sanırım bakalım gelsinde nasıl bişey görücem

Ben götürmüyorum geldiği hafta mutlaka duymasın dediğim bişeyi duyuyo görüyo inat gibi
Ya diyorum ki tamam hasta değilim ama grip olduğunda bile dünyayı yıkıyorsun nazın niyazın insan üretiliyor içimde hormonlar tavan ev işi elin işi zaten bunalıyorum sen sus bari yok anam nerdeeee Gerçekten iyi ki kendileri hamile kalmıyolar yanmıştık kesin boşardım ben bu adamı

Aynen inan midem bulandı

Kızlar ben perinataloğa gittim bugün . 10 gün önce kadın doğumcu 830 gr demişti bebeklere perinatalog bugün 859 dedi. Çok az almışlar sanki. Rahim ağzı da 2.06 ölçtü biraz düşmüş.

Reactions: LaL
Kızlar ben perinataloğa gittim bugün . 10 gün önce kadın doğumcu 830 gr demişti bebeklere perinatalog bugün 859 dedi. Çok az almışlar sanki. Rahim ağzı da 2.06 ölçtü biraz düşmüş.
Aletlerden farketmiş olabilir canım kilosu.

Hiç moralini bozma canım bazen kilo alımı duraklayıp sonra yeniden hızlanıyor bebeklerin birde cihazdan cihaza da değişebiliyor, rahim ağzı için Allah’a emanet dinlenmekten başka çare yok

Canım farklılıklar hep olur aynı doktorda bile. Ama önemli olan haftalarıyla uyumlu olması. Rahim ağzı daha 2nin altına düşmemiş sen zaten elinden geleni yapıyorsun canım. Perinatolog ne önerdi? Yine 2 hafta sonra kontrol mü?

Benim canım pek istemiyor ama yıne de yıyorum. Kızım kucuk olunca onun peşinde kosturmaktan aklıma gelmiyor pekSen de eger seker sorunu yoksa cok da kasma istediklerini ye bence ha 3 kilo az ha 3 kilo fazlaNasılsa dikkat ediyormussun verirsin fazlalar

Bak şimdi niye gaza getiriyorsun beni Zaten bahane arıyorum

Aletlerden farketmiş olabilir canım kilosu.
Fark eder canım illa da ne bileyim 100 gr bari alsalardı
Hiç moralini bozma canım bazen kilo alımı duraklayıp sonra yeniden hızlanıyor bebeklerin birde cihazdan cihaza da değişebiliyor, rahim ağzı için Allah’a emanet dinlenmekten başka çare yok
Evet canım rahim ağzına yapılabilecek pek bir şey yok. Dinlenip ilaçlarımı kullanacağım artık
Evet canım elimden geleni yapıyorum gerisi Allah’tan. İnşallah bu kadarla kalır. Perinatalog 6 hafta sonra çağırdı o pek takılmıyor bu duruma. Dinlen ilaçlarını kullan dedi

Benimde 1,5 ay içinde 46 mmden 30 mm e düştü kasılmalarım çok oluyor zaten düşmemesi imkansızdı, ikinci hamileliğimde 7. ayda 1 cm açılmam vardı ve hiçbir müdahale yapılmadan 39 haftada doğdu kızım.. korkmayalım kötüyü çağırmayalım

7. ayda açılmana neden bakmışlardı canım rutin birşey mi yoksa rahim kısaldığı için mi kontrol etmişti?

7. ayda açılmana neden bakmışlardı canım rutin birşey mi yoksa rahim kısaldığı için mi kontrol etmişti?
Yoğun akıntım vardı canım su gibiydi, acile gitmiştim 1 cm açılma vardı test yaptılar o gelen bebeğin suyu değilmiş nstde sancı da çıkmamıştı o şekilde normal hayatıma devam ettim

İnşallah canım hayırlısıyla bizde o haftaları görürüz . İlk başlarda korktum yaşan söyleyemem ama şimdi rahatım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…