24+1 de yani geçen hafta pazartesi 740 gr 31 cmdi. Zayıf da degilmissin takma kafana. Çok kilo alanların da kan değerleri illa ki çok iyi olmuyor900 gr
Seninki kaç?
Zayıf değilim
Bebeği görmek babalık hakkı olmasa hiç götürmeyeceğim, benim iki doktorumda prof ve çoğunlukla 2-3 saat beklediğimiz oluyor randevulu olmamıza rağmen. Beni nasıl geriyor buraya dünya bi para ödüyoruz adamlar ne kadar rahat işe geç kaldım vss her doktora gidişimizde tartışmaBazen eşlerle gitmek iyi olmuyo seni çok iyi anlıyorum çocuğum gününden 4 gün önde çıktı doktor sadece göbek çevresi küçülmüş takviyelerini ihmal etme dedi önde çıkmasına rağmen benim beynimi yiyo içtin mi yedin mi ne yedin şunu aldın mı bunu yaptın mı diye
Bebeğini senden başkası bu kadar iyi babasıda dahil düşünemez eminim ki elden geldiğince besliyosun besliyoruz insanız robot değil ki
Senin yapıcı yorumlarına bayılıyorum insanı rahatlatıyoBazen eşlerle gitmek iyi olmuyo seni çok iyi anlıyorum çocuğum gününden 4 gün önde çıktı doktor sadece göbek çevresi küçülmüş takviyelerini ihmal etme dedi önde çıkmasına rağmen benim beynimi yiyo içtin mi yedin mi ne yedin şunu aldın mı bunu yaptın mı diye
Bebeğini senden başkası bu kadar iyi babasıda dahil düşünemez eminim ki elden geldiğince besliyosun besliyoruz insanız robot değil ki
Maşallah aynılar demekki24+1 de yani geçen hafta pazartesi 740 gr 31 cmdi. Zayıf da degilmissin takma kafana. Çok kilo alanların da kan değerleri illa ki çok iyi olmuyor
Kızlar cuma günü şeker yüklemesi yaptırdım sağlık ocağında ama e nabız da bulamadım sonuçları nasıl bakıyoruz? Yardımcı olabilecek var mı??
Ya kızlar konumuzla alakalı değil ama bu dünyada ne iğrenç ne fesat ne fena insanlar varya.bildiğin midem bulanıyo artık çoğu insanlardan.Üniv.de sıkı 3 arkadaştık sonra Okul bittti biri evlendi vs dağıldık.sonra bi ara yine bi arkımla görüşmeye başladık ama benim kafam uymamaya başladı.insanlar yaş aldıkça huyu suyu değişiyor öle değil mi? Öyle olunca kestim arkadaşlığı görüşmedim.şimdi diğer ünv.deki arkadaş eşinden boşanıp yine evlendi beni eklemiş kabul ettim msjlastık resimlerini beğendim vs vs.gecen yine yazmış hamilelik başı gidio falan diye konuşurken emineyle niye görüşmüyosun dedi bende kafam uymuyor dedim artık.aaaa niye miye dedim uymuyo işde biraz hoppidik dedim.ama çok ısrarla sormasına .hoppidik kelimesini de o An o çıktı ağzımdan yazdım ama hoppa anlamında yazmadım hani hoppidik aşeri hareketli vs anlamında düşünüp yazdım Allah biliyor ya.yememiş içmemiş gitmiş kıza sana hoppa dedi demiş tabi o da bana vermiş veriştirmiş onun yazdıklarınıda utanmadan bana yollamış.
En çok zoruma giden zorluğunu biz çekiyoruz bedavadan baba oluyorlar bide konuşuyorlarSenin yapıcı yorumlarına bayılıyorum insanı rahatlatıyo
Benim dr eşimin 20 yıllık tanıdığı
Çok fazla şey biliyo hakkımda maalesef
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum özellikle kilo almamak için yemiyorum gibi diyolar hissediyorum halbuki alakası yok
Neyse sağolun kızlar topluca
Bu ara güle güle kullansın kızın ve sen salıncağınızı bunu görmüştüm ama evim küçük biraz yer kaplıyo maalesef bana daha minik bişey lazım
Ben götürmüyorum geldiği hafta mutlaka duymasın dediğim bişeyi duyuyo görüyo inat gibiBebeği görmek babalık hakkı olmasa hiç götürmeyeceğim, benim iki doktorumda prof ve çoğunlukla 2-3 saat beklediğimiz oluyor randevulu olmamıza rağmen. Beni nasıl geriyor buraya dünya bi para ödüyoruz adamlar ne kadar rahat işe geç kaldım vss her doktora gidişimizde tartışma
Aynen öyle canımGerçekten bazıları tartışmasız kötüler fesatlıktan iyi ki ölmüyolar ama iyi yönü var İkisinden de kurtulmuş oldun işte canım boşveeeeeer
Aynen inan midem bulandıBenim sağlık ocağı tahlillerim e nabıza düşmüyor ya düşse de çok geç düşüyor. Bu sebeple ben direkt doktordan alıyorum sonucumu
Iyyy hayatta en nefret ettiğim insan tiplerinden biri ispiyoncular. Laf taşıyıcılar
Yapacağın bir şey yok ikisiyle de görüşme. Böyle insanlar insana hiçbir şey kazandırmaz
Aletlerden farketmiş olabilir canım kilosu.Kızlar ben perinataloğa gittim bugün . 10 gün önce kadın doğumcu 830 gr demişti bebeklere perinatalog bugün 859 dedi. Çok az almışlar sanki. Rahim ağzı da 2.06 ölçtü biraz düşmüş.
Hiç moralini bozma canım bazen kilo alımı duraklayıp sonra yeniden hızlanıyor bebeklerin birde cihazdan cihaza da değişebiliyor, rahim ağzı için Allah’a emanet dinlenmekten başka çare yokKızlar ben perinataloğa gittim bugün . 10 gün önce kadın doğumcu 830 gr demişti bebeklere perinatalog bugün 859 dedi. Çok az almışlar sanki. Rahim ağzı da 2.06 ölçtü biraz düşmüş.
Canım farklılıklar hep olur aynı doktorda bile. Ama önemli olan haftalarıyla uyumlu olması. Rahim ağzı daha 2nin altına düşmemiş sen zaten elinden geleni yapıyorsun canım. Perinatolog ne önerdi? Yine 2 hafta sonra kontrol mü?Kızlar ben perinataloğa gittim bugün . 10 gün önce kadın doğumcu 830 gr demişti bebeklere perinatalog bugün 859 dedi. Çok az almışlar sanki. Rahim ağzı da 2.06 ölçtü biraz düşmüş.
Benim canım pek istemiyor ama yıne de yıyorum. Kızım kucuk olunca onun peşinde kosturmaktan aklıma gelmiyor pekBen de hep zayıftım ama dikkat ederek zayıf kalanlardanım. Hamileyken noluyor anlamıyorum. Bu hamileligimde canım o kadar çok tatlı istiyor ki. Elimden de gelir ama yapmıyorum yemiyorum. Işkence gibiii. Senin yerinde olsam durmadan tatlı çikolata dondurma yerdimmmmm
Bak şimdi niye gaza getiriyorsun beniBenim canım pek istemiyor ama yıne de yıyorum. Kızım kucuk olunca onun peşinde kosturmaktan aklıma gelmiyor pekSen de eger seker sorunu yoksa cok da kasma istediklerini ye bence ha 3 kilo az ha 3 kilo fazla Nasılsa dikkat ediyormussun verirsin fazlalar
Fark eder canım illa da ne bileyim 100 gr bari alsalardıAletlerden farketmiş olabilir canım kilosu.
Evet canım rahim ağzına yapılabilecek pek bir şey yok. Dinlenip ilaçlarımı kullanacağım artıkHiç moralini bozma canım bazen kilo alımı duraklayıp sonra yeniden hızlanıyor bebeklerin birde cihazdan cihaza da değişebiliyor, rahim ağzı için Allah’a emanet dinlenmekten başka çare yok
Evet canım elimden geleni yapıyorum gerisi Allah’tan. İnşallah bu kadarla kalır. Perinatalog 6 hafta sonra çağırdıCanım farklılıklar hep olur aynı doktorda bile. Ama önemli olan haftalarıyla uyumlu olması. Rahim ağzı daha 2nin altına düşmemiş sen zaten elinden geleni yapıyorsun canım. Perinatolog ne önerdi? Yine 2 hafta sonra kontrol mü?
Benimde 1,5 ay içinde 46 mmden 30 mm e düştü kasılmalarım çok oluyor zaten düşmemesi imkansızdı, ikinci hamileliğimde 7. ayda 1 cm açılmam vardı ve hiçbir müdahale yapılmadan 39 haftada doğdu kızım.. korkmayalım kötüyü çağırmayalımFark eder canım illa da ne bileyim 100 gr bari alsalardı
Evet canım rahim ağzına yapılabilecek pek bir şey yok. Dinlenip ilaçlarımı kullanacağım artık
Evet canım elimden geleni yapıyorum gerisi Allah’tan. İnşallah bu kadarla kalır. Perinatalog 6 hafta sonra çağırdıo pek takılmıyor bu duruma. Dinlen ilaçlarını kullan dedi
7. ayda açılmana neden bakmışlardı canım rutin birşey mi yoksa rahim kısaldığı için mi kontrol etmişti?Benimde 1,5 ay içinde 46 mmden 30 mm e düştü kasılmalarım çok oluyor zaten düşmemesi imkansızdı, ikinci hamileliğimde 7. ayda 1 cm açılmam vardı ve hiçbir müdahale yapılmadan 39 haftada doğdu kızım.. korkmayalım kötüyü çağırmayalım
Yoğun akıntım vardı canım su gibiydi, acile gitmiştim 1 cm açılma vardı test yaptılar o gelen bebeğin suyu değilmiş nstde sancı da çıkmamıştı o şekilde normal hayatıma devam ettim7. ayda açılmana neden bakmışlardı canım rutin birşey mi yoksa rahim kısaldığı için mi kontrol etmişti?
İnşallah canım hayırlısıyla bizde o haftaları görürüz . İlk başlarda korktum yaşan söyleyemem ama şimdi rahatım çok şükürBenimde 1,5 ay içinde 46 mmden 30 mm e düştü kasılmalarım çok oluyor zaten düşmemesi imkansızdı, ikinci hamileliğimde 7. ayda 1 cm açılmam vardı ve hiçbir müdahale yapılmadan 39 haftada doğdu kızım.. korkmayalım kötüyü çağırmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?