Maşallah kızınışınaKızlar bugün yeni doktorumda kontrolüm vardı. 965 gr, 35 cm olmuş bizim kızAylardır kasigim yırtık sanıyordum ama önceden geçirdiğim PID diye bir rahatsızlıktan dolayı sağ tarafımda ki bağırsaklarda yapışma varmış. Bizim kız da sağ olsun yan yatıyor ve sağımda kafa ve ayakları Bir de üstüne gaz sıkışması olunca ağrılar kronikleşmiş bende. Yalnız kızım masallah inanılmaz güzel ❤ oğlan annelerine duyurulur
Hee yanlış anlatmışım benAy sagol canım sindi valla ne yalan söyleyeyimo siyah beyazla hiç anlaşılmıyor zaten. Anca renkliye geçince anlıyorsun Bugün ilk defa 5 boyutluyla gördüm. Senin ki de tam pasaymış haa
Canım otomatik hesaplayıcılar var zaten internette ki takvimini yapmışsınArkadaşlar son adet tarihim 15 ekim son adet tarihi bu olan varsa bana doğum yapacağı günü söyleyebilir mi? Ben temmuzun sonu diye hesapladım doktoruma henüz sormadım ama benden 1 ay geride olan tanıdığım da temmuzda doğum yapıcam diyor anlamadım ben mi yanlış hesap ediyorum...
14 ekim Sat ım benimArkadaşlar son adet tarihim 15 ekim son adet tarihi bu olan varsa bana doğum yapacağı günü söyleyebilir mi? Ben temmuzun sonu diye hesapladım doktoruma henüz sormadım ama benden 1 ay geride olan tanıdığım da temmuzda doğum yapıcam diyor anlamadım ben mi yanlış hesap ediyorum...
Kuvezde kalmasi tam oalrak kiloyla alakali değil doktorlar ciger gelisimi icin 38 i tamamlasin isyiyorlarKizlar benim doktor da dogum tarihi icin 17 haziran yani 38. Haftmi doldurdugum gun aliriz bebekleri diyor. Ben de 36. Bitirince durumlarina gore alalim istiyorum. 36 haftdan sonra ve 2500 grmi gectilerse ben de kuzeve girmiyolar diye biliyorum. Kapris mi yapiyorum sizce
Yok canım tartışma olduğu için değil hangimizin ki doğru diye merak ettim. Acaba beklediğimden erken mi gelecek, inşallah öyledir.Canım otomatik hesaplayıcılar var zaten internette ki takvimini yapmışsın
O tanıdığın belki ultrasona göre konuşuyordur bilmiyordur Adetini
Ben şu 4 hafta 1 ay değil muhabbetini kimseye anlatamıyorum 28 haftalık olucam diyorum 7 aylık yani diyolar belki oda öyle hesaplıyodur boşver temmuz diyosa temmuzdur tartışma
Kuvezde kalmasi tam oalrak kiloyla alakali değil doktorlar ciger gelisimi icin 38 i tamamlasin isyiyorlar
Icerdeki bir gün disardaki 3 güne bedel demişti doktorum benim suyum erken bitti son aynkilo alamadi 2720 38+3 de doğdu almak zorunda kaldilar su kalmadi sancim geldi açılmam olmadi...
Ama.oglum cok sağlıklıydi o kadar zayif olmasina ragmen hic küveze alinmadi
O zaman benim de en fazla 15 inde olur. 2 farklı doktora gittim biri de demedi ki şu tarihte dopum yapacaksın ya da sezeryan/ normal.14 ekim Sat ım benim
Temmuz 8-11 arası dedi dr
Ama sezeryan benim tabi
İnternetten hesapladım 22 temmuz olarak canım tabiki normal olucaksa 40 haftaya göre böyle sezeryan olur 38de doğar tarih elbette değişirYok canım tartışma olduğu için değil hangimizin ki doğru diye merak ettim. Acaba beklediğimden erken mi gelecek, inşallah öyledir.
O zaman benim de en fazla 15 inde olur. 2 farklı doktora gittim biri de demedi ki şu tarihte dopum yapacaksın ya da sezeryan/ normal.
Benim son adet tarihim 14 ekim canım, bebeğimin muhtemel doğum tarihi ise 21 temmuz. Hal böyle olunca senin bebeğininde 22 temmuz oluyor.Arkadaşlar son adet tarihim 15 ekim son adet tarihi bu olan varsa bana doğum yapacağı günü söyleyebilir mi? Ben temmuzun sonu diye hesapladım doktoruma henüz sormadım ama benden 1 ay geride olan tanıdığım da temmuzda doğum yapıcam diyor anlamadım ben mi yanlış hesap ediyorum...
Arkadaşlar son adet tarihim 15 ekim son adet tarihi bu olan varsa bana doğum yapacağı günü söyleyebilir mi? Ben temmuzun sonu diye hesapladım doktoruma henüz sormadım ama benden 1 ay geride olan tanıdığım da temmuzda doğum yapıcam diyor anlamadım ben mi yanlış hesap ediyorum...
Benimde sat 15 ekim , bir aksilik olmazsa inş normal doğum olacak, doktorumun verdiği planlanan tarih 22 temmuz . Tabi erken yada gec gelme durumuna göre değişebilir.
Sanki biraz öyle olduAy sımdı gaza getirmiş oldum dımı
Ama napıyım insan hayatında kac kere hamile oluyor ki
Canım benim ilk kizimdan olan anneler grubu vardı muhabbet ederken acaba kim hamile kalicak sıra kimde diye düşünüyordum o gün hamile olduğumu öğrendimilk hangimiz doğurcak acaba
Maşallah canım mutlaka çok güzeldirKızlar bugün yeni doktorumda kontrolüm vardı. 965 gr, 35 cm olmuş bizim kızAylardır kasigim yırtık sanıyordum ama önceden geçirdiğim PID diye bir rahatsızlıktan dolayı sağ tarafımda ki bağırsaklarda yapışma varmış. Bizim kız da sağ olsun yan yatıyor ve sağımda kafa ve ayakları Bir de üstüne gaz sıkışması olunca ağrılar kronikleşmiş bende. Yalnız kızım masallah inanılmaz güzel ❤ oğlan annelerine duyurulur
25 temmuzArkadaşlar son adet tarihim 15 ekim son adet tarihi bu olan varsa bana doğum yapacağı günü söyleyebilir mi? Ben temmuzun sonu diye hesapladım doktoruma henüz sormadım ama benden 1 ay geride olan tanıdığım da temmuzda doğum yapıcam diyor anlamadım ben mi yanlış hesap ediyorum...
Kesinlikle öyle canım anne karnındaki gelişimle dışarıdaki çok farklı biz 400 Gr alması tam 22 gün bekledik halbuki anne karnında 1 haftada yarım kg aliyodu o haftalardaKuvezde kalmasi tam oalrak kiloyla alakali değil doktorlar ciger gelisimi icin 38 i tamamlasin isyiyorlar
Icerdeki bir gün disardaki 3 güne bedel demişti doktorum benim suyum erken bitti son aynkilo alamadi 2720 38+3 de doğdu almak zorunda kaldilar su kalmadi sancim geldi açılmam olmadi...
Ama.oglum cok sağlıklıydi o kadar zayif olmasina ragmen hic küveze alinmadi
Hiç kaçamak yaomiyosan helal olsunSanki biraz öyle olduneyse hatrın için bugün 2 parca bitter hüpletiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?