2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Maşallah kızınışına
Bende çok özledim yetti artık

Ay sagol canım sindi valla ne yalan söyleyeyim o siyah beyazla hiç anlaşılmıyor zaten. Anca renkliye geçince anlıyorsun Bugün ilk defa 5 boyutluyla gördüm. Senin ki de tam pasaymış haa
Hee yanlış anlatmışım ben

Vuruyo ya ben kafasıyla vuruyo sanıyodum ama poposuyla vuruyomuş vajinama doğru

Arkadaşlar son adet tarihim 15 ekim son adet tarihi bu olan varsa bana doğum yapacağı günü söyleyebilir mi? Ben temmuzun sonu diye hesapladım doktoruma henüz sormadım ama benden 1 ay geride olan tanıdığım da temmuzda doğum yapıcam diyor anlamadım ben mi yanlış hesap ediyorum...

Canım otomatik hesaplayıcılar var zaten internette ki takvimini yapmışsın
O tanıdığın belki ultrasona göre konuşuyordur bilmiyordur Adetini
Ben şu 4 hafta 1 ay değil muhabbetini kimseye anlatamıyorum 28 haftalık olucam diyorum 7 aylık yani diyolar belki oda öyle hesaplıyodur boşver temmuz diyosa temmuzdur tartışma

14 ekim Sat ım benim
Temmuz 8-11 arası dedi dr
Ama sezeryan benim tabi

Kuvezde kalmasi tam oalrak kiloyla alakali değil doktorlar ciger gelisimi icin 38 i tamamlasin isyiyorlar
Icerdeki bir gün disardaki 3 güne bedel demişti doktorum benim suyum erken bitti son aynkilo alamadi 2720 38+3 de doğdu almak zorunda kaldilar su kalmadi sancim geldi açılmam olmadi...
Ama.oglum cok sağlıklıydi o kadar zayif olmasina ragmen hic küveze alinmadi

Yok canım tartışma olduğu için değil hangimizin ki doğru diye merak ettim. Acaba beklediğimden erken mi gelecek, inşallah öyledir.

lavitabellamk ve arkadaşımın 4 kilo bebegi ciğerleri gelismedigi icin kuveze alındı yani demem o ki biraz bebekle alakali ve 38 i geçmesi küvez riskini azaltiyor

Yok canım tartışma olduğu için değil hangimizin ki doğru diye merak ettim. Acaba beklediğimden erken mi gelecek, inşallah öyledir.
İnternetten hesapladım 22 temmuz olarak canım tabiki normal olucaksa 40 haftaya göre böyle sezeryan olur 38de doğar tarih elbette değişir

O zaman benim de en fazla 15 inde olur. 2 farklı doktora gittim biri de demedi ki şu tarihte dopum yapacaksın ya da sezeryan/ normal.

Canım senin son adet tarihine göre 22-23 temmuz tahmini doğum tarihin.İlk bebek ise normal doğumda erken ya da daha geç gelebilir.Erken su gelmesi erken sancı vs durumlar haric mesela iri bebek diye sezeryan olduğu netleşirse temmuzun 10-15 i arasına bi tarih verilir tahminim.

Benim son adet tarihim 14 ekim canım, bebeğimin muhtemel doğum tarihi ise 21 temmuz. Hal böyle olunca senin bebeğininde 22 temmuz oluyor.

ilk hangimiz doğurcak acaba
Canım benim ilk kizimdan olan anneler grubu vardı muhabbet ederken acaba kim hamile kalicak sıra kimde diye düşünüyordum o gün hamile olduğumu öğrendim ona donmesin önce bir varmış biyokmusla başlarız inşallah erken doğumlar olmasın

Maşallah canım mutlaka çok güzeldir

25 temmuz bak hamilelik günlüğünde yaziyor

Kesinlikle öyle canım anne karnındaki gelişimle dışarıdaki çok farklı biz 400 Gr alması tam 22 gün bekledik halbuki anne karnında 1 haftada yarım kg aliyodu o haftalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…