2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım benim 13 ekim doktor 20 temmuz dedi

Haksizlikkk ya bende 26. Hafta 10 kg almışım biz yiyip yiyip sisenlerdeniz

Kizlar gunaydin kan ilacı ne kullanıyorsunuz benim kan değerleri düşük cıktı ferrum kullanıyorum ama

Günaydın kızlar
Dün gece uyuyamadım gaz sancısı çektim yerimde oturamadim yürü yürü yürü ay çok kötüydü Bi daha mercimek çorbası içmicem sanırım

Geçmiş olsun Allah şifa versin. Şimdi iyisin inşallah? Kızıma hamileyken çok gaz sorunu yaşadım bilirim bu ızdırabı.

Ayy çok kötü olmuş ya Allah korusun kötusünden. Inşallah her şey yoluna girer

Ahh çok zor Bi durum zaten bide senin yanında olması cabası babamda bizim yanımızda geçirmişti çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede sağlığına kavuşur

İlk kez oldu canım ama Allah korusun sancım mı geliyo diye düşündüm öyle şiddetliydi çok şükür gece yürüyerek karnımı ovarak pozisyon değiştirerek 4 saat sonunda atabildim iyiyim

İlk kez oldu canım ama Allah korusun sancım mı geliyo diye düşündüm öyle şiddetliydi çok şükür gece yürüyerek karnımı ovarak pozisyon değiştirerek 4 saat sonunda atabildim iyiyim

Daha önce gaz sancısı çekmeyince anlamıyorsun. Ben de ilkinde apar topar hastaneye gitmiştim, gaz sancısı olduğunu bilmedigim icin bebege bir sey oldu zannetmistik. Sonra esim benimle cok dalga gecmisti

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Belki sadece anjioda stent takarlar yeterli olur

Ayy evet benim baktığım model de bu işte. Bunu alayım o zaman ben

Benim önce ki doktorumda 4 boyutlu vardı, renkli. Bu doktorda 5 boyutlu vardı aşık oldum resmen, içim aktı

Geçmiş olsun inşallah sadece anjio ile hallolur.

Çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…