2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Daha önce gaz sancısı çekmeyince anlamıyorsun. Ben de ilkinde apar topar hastaneye gitmiştim, gaz sancısı olduğunu bilmedigim icin bebege bir sey oldu zannetmistik. Sonra esim benimle cok dalga gecmisti
ilk sancı mı dedim sonradan jeton düştü anladım gaz olduğunu çünkü karnımın içinde geziyodu doktora gitmedim hareket ettim pozisyon değiştirdim ve karnımı ovdum çok şükür 4 saate yakın çektim ama sonra sızmışım

Oyy nasıl büyümüştür şimdi annesi varya Dünden beri ağzımı kapatamıyorum mutluluktan
Sen öyle dedin beni gaza getirdin zaten benim doktorda 4 boyutlu ultrason yok hastanede var ama göndermiyor. Başka bi doktora gidicem sırf renkli 4 boyutlu görebilmek için
Dimi ya gitmiyosun gitmiyosun bi gidiyosun kocaman olmuş o yanı çok güzel

25 temmuz bak hamilelik günlüğünde yaziyor
Canım yazdığını görüyorum zaten, hesaplama sitelerinde de hesapladım. Ancak birebir doktorla bu konuda bir konuşmam olmadı. Arkadaşım da benden 1 ay geri ve bana temmuzda doğum yapacağım diyince haliyle acaba yanlış mı hesapladım diye düşünerek sordum. Teşekkürler.

Geçmiş olsun canım sen stres yapma

Ay Meylen imkanın varsa bulabilirsen eğer 5 boyutlu olana git. Benim önce ki hep 4 boyutluyla bakıyordu, bu doktorum 5 boyutluyu bir açtı inanamadım ❤ evet yaa inanılmaz büyüdüler artık, bildiğin bebek oldular

Günaydın kızlar
Dün gece uyuyamadım gaz sancısı çektim yerimde oturamadim yürü yürü yürü ay çok kötüydü Bi daha mercimek çorbası içmicem sanırım
Günaydın bana da çok dokunuyor mercimek canım. Geçmiş olsun.
Dün herkes için mi kötü geçmiş anlamadım valla. Çok g ecmis olsun şükür bebeğin iyi. Kayınvalidem Konyaya annesine gelicek diye bende gece biraz poğaça tatlı yapayım dediydim yapmaz olaydım sabaha kadar rahim kasılmaları oldu. Heralde dedim dogurcam .

Çok geçmiş olsun canım biran önce düzelir inşallah keşke boyle üzücü şeyleri hamilelik döneminde hiç yaşamasak ama işte oluyor mağlesef sen o anı düşünmemeye çaliş daha fazla üzülme en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…