Daha önce gaz sancısı çekmeyince anlamıyorsun. Ben de ilkinde apar topar hastaneye gitmiştim, gaz sancısı olduğunu bilmedigim icin bebege bir sey oldu zannetmistik. Sonra esim benimle cok dalga gecmisti
ilk sancı mı dedim sonradan jeton düştü anladım gaz olduğunu çünkü karnımın içinde geziyodu doktora gitmedim hareket ettim pozisyon değiştirdim ve karnımı ovdum çok şükür 4 saate yakın çektim ama sonra sızmışım
Sen öyle dedin beni gaza getirdin zaten benim doktorda 4 boyutlu ultrason yok hastanede var ama göndermiyor. Başka bi doktora gidicem sırf renkli 4 boyutlu görebilmek için
Dimi ya gitmiyosun gitmiyosun bi gidiyosun kocaman olmuş o yanı çok güzel
Canım yazdığını görüyorum zaten, hesaplama sitelerinde de hesapladım. Ancak birebir doktorla bu konuda bir konuşmam olmadı. Arkadaşım da benden 1 ay geri ve bana temmuzda doğum yapacağım diyince haliyle acaba yanlış mı hesapladım diye düşünerek sordum. Teşekkürler.
Günaydın kizlar dün akşam çok kötü gecti. Kayinvalidem yanimda kalp.krizi geçirdi. Şimdi anjiyoya aldılar. Ona gore ne yapılacağına karar verilecek. Çok etkilendim ama allaha şükür oglum hareketinden vazgeçmedi. Ins hersey iyi olur...
Sen öyle dedin beni gaza getirdin zaten benim doktorda 4 boyutlu ultrason yok hastanede var ama göndermiyor. Başka bi doktora gidicem sırf renkli 4 boyutlu görebilmek için
Dimi ya gitmiyosun gitmiyosun bi gidiyosun kocaman olmuş o yanı çok güzel
Ay Meylen imkanın varsa bulabilirsen eğer 5 boyutlu olana git. Benim önce ki hep 4 boyutluyla bakıyordu, bu doktorum 5 boyutluyu bir açtı inanamadım ❤ evet yaa inanılmaz büyüdüler artık, bildiğin bebek oldular
Günaydın kizlar dün akşam çok kötü gecti. Kayinvalidem yanimda kalp.krizi geçirdi. Şimdi anjiyoya aldılar. Ona gore ne yapılacağına karar verilecek. Çok etkilendim ama allaha şükür oglum hareketinden vazgeçmedi. Ins hersey iyi olur...
Dün herkes için mi kötü geçmiş anlamadım valla. Çok g ecmis olsun şükür bebeğin iyi. Kayınvalidem Konyaya annesine gelicek diye bende gece biraz poğaça tatlı yapayım dediydim yapmaz olaydım sabaha kadar rahim kasılmaları oldu. Heralde dedim dogurcam .
Çok geçmiş olsun canım biran önce düzelir inşallah keşke boyle üzücü şeyleri hamilelik döneminde hiç yaşamasak ama işte oluyor mağlesef sen o anı düşünmemeye çaliş daha fazla üzülme en azindan