Bi araştırayım canım civardaki hastanelerde hiç duymadım inşallah bulurum valla dayanamicam artıkAy Meylen imkanın varsa bulabilirsen eğer 5 boyutlu olana git. Benim önce ki hep 4 boyutluyla bakıyordu, bu doktorum 5 boyutluyu bir açtı inanamadım ❤ evet yaa inanılmaz büyüdüler artık, bildiğin bebek oldular
Sağol kuzum uzak duralım bi süre bide kimyon kullanıcam artık gaz yapıcak şeylerdeGünaydın bana da çok dokunuyor mercimek canım. Geçmiş olsun.
Dün herkes için mi kötü geçmiş anlamadım valla. Çok g ecmis olsun şükür bebeğin iyi. Kayınvalidem Konyaya annesine gelicek diye bende gece biraz poğaça tatlı yapayım dediydim yapmaz olaydım sabaha kadar rahim kasılmaları oldu. Heralde dedim dogurcam .
Evet kuzum aynen. Düdüklü de pişen her şey gaz yapıyor havasını salmadigi için. Tencere de yapsan da saatlerce pismiyor. Bende son 2-3 seferdir hazır çorba yapiyorum. Kendiminkinin yerini tutmuyor tabi de hiç olmazsa sıcak çorba içmiş oluyoruz yine de.Sağol kuzum uzak duralım bi süre bide kimyon kullanıcam artık gaz yapıcak şeylerde
Canım onu bilmiyorum sağlık odağındaki doktor soylediDeğerlerin kaç?
Ben maltofer flakon kullanmaya basladim ama değerlerime etkisi oluyor mu bilmiyorum daha tahlil olmadim
Âmin cnm inşallah normal olursa 10 temmuzdan sonra hazır ol her an gelebilirlerAnladım canım demekki benim dr 15 iyle 25 i arası bir tarih aksilik olmazsa. Teşekkürler. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah.
Joie marka iyi ama modeller biraz pahalı bence :)) 1000 tl falan benim gördüklerim ama sıfır gibi 2. Elleri var hep internetteCanim bende bugünlerde ana kucagi bakıyorum. Joie markalara iyi dediler. Salıncaklı değildi benim baktıklarım. Sence daha mi iyi, sen kesin araştırmışsındır
Bana dün akşam eşimin yengesi indirdi nerde pişirdi bilmiyorum ama öldürdü beni resmen :/ öğlen mercimek içtim yapmadı meselaEvet kuzum aynen. Düdüklü de pişen her şey gaz yapıyor havasını salmadigi için. Tencere de yapsan da saatlerce pismiyor. Bende son 2-3 seferdir hazır çorba yapiyorum. Kendiminkinin yerini tutmuyor tabi de hiç olmazsa sıcak çorba içmiş oluyoruz yine de.
Canım iki bebek için birer tane mi aldınKızlar ana kucağı için fiyat performans açısından, pahalı modellere nispeten en iyisi tiny love var. Ben n11 den 510 tlye mi ne aldım. Kullanan çok kişiden ve satıcılardan hep bu modeleli duydum.
Canım paylaştığın linkler aynı ürün, farklı ürün yok yazındahttps://www.e-bebek.com/baby-plus-c...MIwcGq7afC4QIVBaqaCh1BHAbLEAQYEyABEgKlfvD_BwE kızlar günaydın ana kucağı için ikisi arasında kaldım tecrübeli anneler sizde hangisi daya iyi yani şöyle söyleyim üstte attığımın yanları yok güvenlik açısından nasıl olur kafamda öyle bir soru oluştu ama altta ki de kendinden sallanmıyor ama fonksiyonları daha çok bana yardımcı olur musunuz ? https://www.e-bebek.com/baby-plus-c...MIwcGq7afC4QIVBaqaCh1BHAbLEAQYEyABEgKlfvD_BwE
Zaten ben 36. Haftadan sonra kuveze alınan okumadım. Belki vardır istisnalar. İkizlerde de en çok 36. Hafta bittikten sonra alındıklarını okudum, baya araştırma yapmıştım ikiz anneleri kaçıncı haftada doğuruyor diye.hoş benim ikiz arklarım maalesef 33. Haftadan erken doğurdular hep, haliyle de kuveze girdiler.Kuvezde kalmasi tam oalrak kiloyla alakali değil doktorlar ciger gelisimi icin 38 i tamamlasin isyiyorlar
Icerdeki bir gün disardaki 3 güne bedel demişti doktorum benim suyum erken bitti son aynkilo alamadi 2720 38+3 de doğdu almak zorunda kaldilar su kalmadi sancim geldi açılmam olmadi...
Ama.oglum cok sağlıklıydi o kadar zayif olmasina ragmen hic küveze alinmadi
Normal doğum tarihimizde 20-21 temmuz canım ama bi hafta öncesi oluyomuş genelde dediğin gibi temmuz ortası bekle senO zaman benim de en fazla 15 inde olur. 2 farklı doktora gittim biri de demedi ki şu tarihte dopum yapacaksın ya da sezeryan/ normal.
Ben görerek almamıştım amaiyi cıktı .sadece oyuncakların bulundugu kısım biraz asagıda ve ayarlanmıyo cocuga çok yakın olur.kızlar bu oyun halısı nasıl sizce?
https://www.e-bebek.com/kanz-neseli-orman-oyun-halisi-p-knz-30696/
Aynen canım fena yapıyo oGünaydın kızlar
Dün gece uyuyamadım gaz sancısı çektim yerimde oturamadim yürü yürü yürü ay çok kötüydü Bi daha mercimek çorbası içmicem sanırım
Evet sallanma özelliklerine takılmicaksak kesinlikle kullanışlı portatif bir beşik gibiKızlar ana kucağı için fiyat performans açısından, pahalı modellere nispeten en iyisi tiny love var. Ben n11 den 510 tlye mi ne aldım. Kullanan çok kişiden ve satıcılardan hep bu modeleli duydum.
Pişme şeklinden galiba canım iş yerinde abla yaptı süzme baya baya sabah koydu öğlene kadar pişti mis gibi içtim hiç bi sorun yoktu akşam içtim öldürdü beniAynen canım fena yapıyo o
Bende dün mercimek yemeği yedim gece benimse öyle geçti
2 tane alınca pahalıya geliyor tabii. :)) Ben şimdilik bir tane aldım çünkü satıcı da dedi, en iyi modeli de alsan bebeğin salıncağı sevip sevmeyeceği kesin değil. Önce ikisinde de deneyip severlerse 2. Alırım diye düşünüyordum ki bi tane başka model ana kucağını arkadaşım bana hediye edicek. Sana tavsiyem bir tane al, bebeklerde dene. Severlerse duruma göre 2. Yi alırsın.Canım iki bebek için birer tane mi aldın
Canım zaten ya titreşim ya otomatik sallanma oluyor bildiğim kadarıyla. Ya da en azından bu fiyatlar aralığında. Gerisi de tercih tabii...Evet sallanma özelliklerine takılmicaksak kesinlikle kullanışlı portatif bir beşik gibi
2 tane alınca pahalıya geliyor tabii. :)) Ben şimdilik bir tane aldım çünkü satıcı da dedi, en iyi modeli de alsan bebeğin salıncağı sevip sevmeyeceği kesin değil. Önce ikisinde de deneyip severlerse 2. Alırım diye düşünüyordum ki bi tane başka model ana kucağını arkadaşım bana hediye edicek. Sana tavsiyem bir tane al, bebeklerde dene. Severlerse duruma göre 2. Yi alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?