2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bi araştırayım canım civardaki hastanelerde hiç duymadım inşallah bulurum valla dayanamicam artık

Sağol kuzum uzak duralım bi süre bide kimyon kullanıcam artık gaz yapıcak şeylerde

Sağol kuzum uzak duralım bi süre bide kimyon kullanıcam artık gaz yapıcak şeylerde
Evet kuzum aynen. Düdüklü de pişen her şey gaz yapıyor havasını salmadigi için. Tencere de yapsan da saatlerce pismiyor. Bende son 2-3 seferdir hazır çorba yapiyorum. Kendiminkinin yerini tutmuyor tabi de hiç olmazsa sıcak çorba içmiş oluyoruz yine de.

Canim bende bugünlerde ana kucagi bakıyorum. Joie markalara iyi dediler. Salıncaklı değildi benim baktıklarım. Sence daha mi iyi, sen kesin araştırmışsındır
Joie marka iyi ama modeller biraz pahalı bence :)) 1000 tl falan benim gördüklerim ama sıfır gibi 2. Elleri var hep internette

Bana dün akşam eşimin yengesi indirdi nerde pişirdi bilmiyorum ama öldürdü beni resmen :/ öğlen mercimek içtim yapmadı mesela

Kızlar ana kucağı için fiyat performans açısından, pahalı modellere nispeten en iyisi tiny love var. Ben n11 den 510 tlye mi ne aldım. Kullanan çok kişiden ve satıcılardan hep bu modeleli duydum.
Canım iki bebek için birer tane mi aldın

Canım paylaştığın linkler aynı ürün, farklı ürün yok yazında

Zaten ben 36. Haftadan sonra kuveze alınan okumadım. Belki vardır istisnalar. İkizlerde de en çok 36. Hafta bittikten sonra alındıklarını okudum, baya araştırma yapmıştım ikiz anneleri kaçıncı haftada doğuruyor diye.hoş benim ikiz arklarım maalesef 33. Haftadan erken doğurdular hep, haliyle de kuveze girdiler.

O zaman benim de en fazla 15 inde olur. 2 farklı doktora gittim biri de demedi ki şu tarihte dopum yapacaksın ya da sezeryan/ normal.
Normal doğum tarihimizde 20-21 temmuz canım ama bi hafta öncesi oluyomuş genelde dediğin gibi temmuz ortası bekle sen

Kızlar ana kucağı için fiyat performans açısından, pahalı modellere nispeten en iyisi tiny love var. Ben n11 den 510 tlye mi ne aldım. Kullanan çok kişiden ve satıcılardan hep bu modeleli duydum.
Evet sallanma özelliklerine takılmicaksak kesinlikle kullanışlı portatif bir beşik gibi

Aynen canım fena yapıyo o
Bende dün mercimek yemeği yedim gece benimse öyle geçti
Pişme şeklinden galiba canım iş yerinde abla yaptı süzme baya baya sabah koydu öğlene kadar pişti mis gibi içtim hiç bi sorun yoktu akşam içtim öldürdü beni
kimyon atıcam herşeye

Canım iki bebek için birer tane mi aldın
2 tane alınca pahalıya geliyor tabii. :)) Ben şimdilik bir tane aldım çünkü satıcı da dedi, en iyi modeli de alsan bebeğin salıncağı sevip sevmeyeceği kesin değil. Önce ikisinde de deneyip severlerse 2. Alırım diye düşünüyordum ki bi tane başka model ana kucağını arkadaşım bana hediye edicek. Sana tavsiyem bir tane al, bebeklerde dene. Severlerse duruma göre 2. Yi alırsın.

Ay herşeyi çarpı iki alıyosunuz yapıyosunuz siz ya
Allah yardımcınız olsun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…