Evet canım titreşim ve sallanma var hatta ben iki özelliğide aramıyodum düz joielere falan bakmıştım titreşimli mi alayım sallanan mı derken sallanan aldım joienin titreşimliside 450 liraya düşmüştü çok iyi fiyatCanım zaten ya titreşim ya otomatik sallanma oluyor bildiğim kadarıyla. Ya da en azından bu fiyatlar aralığında. Gerisi de tercih tabii...
Valla batıyoruzAy herşeyi çarpı iki alıyosunuz yapıyosunuz siz ya
Allah yardımcınız olsun valla
Annem yengeç kadını yükselenini bilmiyorum ama uysal sakin çok çabuk sinirlenmeyen çok güzel para biriktiren biriDoğum tarihlerini konuşmuşken aklıma geldi ki temmuz ve yengeç bebeklerimiz olacak
Ne düşünüyosunuz bu konuda hazırmısınız ? Ben biraz korkuyorum inşallah yükseleni falan akrep olur ben gibi ☺
Geçmiş olsun ben de çok çektim gazdan bu hamileliğimdeGünaydın kızlar
Dün gece uyuyamadım gaz sancısı çektim yerimde oturamadim yürü yürü yürü ay çok kötüydü Bi daha mercimek çorbası içmicem sanırım
Çok geçmiş olsun, dikkat edim siz kendinize, Allah şifa versin kaynananaGünaydın kizlar dün akşam çok kötü gecti. Kayinvalidem yanimda kalp.krizi geçirdi. Şimdi anjiyoya aldılar. Ona gore ne yapılacağına karar verilecek. Çok etkilendim ama allaha şükür oglum hareketinden vazgeçmedi. Ins hersey iyi olur...
Dr kontrolleri de çarpı iki mi oluyo :) bunu merak edeceğim tuttu mesela şimdiValla batıyoruzbugünler gene nispeten daha kolay günler, ben okul masraflarından korkuyorum :)) başa gelen çekilir misali artık. Allah hepimize kolaylık versin canım.
İnşallah hepimiz memnun kalırız canım, mükemmel ürün yok zaten hangi ürüne baksam 40 kişi çok beğendiyse 5 kişi iğrenç diyebiliyor. Biraz da bebeğe bağlı sanırım..Evet canım titreşim ve sallanma var hatta ben iki özelliğide aramıyodum düz joielere falan bakmıştım titreşimli mi alayım sallanan mı derken sallanan aldım joienin titreşimliside 450 liraya düşmüştü çok iyi fiyat
ben de yengecim ama yengecin erkeği nasıl olur bilmiyorum:))Doğum tarihlerini konuşmuşken aklıma geldi ki temmuz ve yengeç bebeklerimiz olacak
Ne düşünüyosunuz bu konuda hazırmısınız ? Ben biraz korkuyorum inşallah yükseleni falan akrep olur ben gibi ☺
Annem yengeç kadını yükselenini bilmiyorum ama uysal sakin çok çabuk sinirlenmeyen çok güzel para biriktiren birineden öyle dedin ki acabası
Canım ben 22 haziranla yengecim ama 1 gün önce doğsam ikizlerler burcu oluyormuşum. Çok sakin değilim diye hep ya ikizlersin ya yükselinin olan aslansın diyorlar. Yengeçler daha sakin oluyor herhalde. Ama çok duygusal ve kırılganım biraz :)) evcimenim de. O özellikler yengeç...benim ikizler erken doğacakları için ikizler olcaklar. Eşim ikizler:))Doğum tarihlerini konuşmuşken aklıma geldi ki temmuz ve yengeç bebeklerimiz olacak
Sen nasılsın meselaben de yengecim ama yengecin erkeği nasıl olur bilmiyorum:))
Meylencim aldığın ana kucağını beğendim güle güle kullan. ben de bunun gibi otomatik mi alsam joie dreamer gibi titreşimli mi alsam kararsızım. haftasonu mağazaya gidip bi bakalım diyoruz.Evet canım titreşim ve sallanma var hatta ben iki özelliğide aramıyodum düz joielere falan bakmıştım titreşimli mi alayım sallanan mı derken sallanan aldım joienin titreşimliside 450 liraya düşmüştü çok iyi fiyat
Günaydın kizlar dün akşam çok kötü gecti. Kayinvalidem yanimda kalp.krizi geçirdi. Şimdi anjiyoya aldılar. Ona gore ne yapılacağına karar verilecek. Çok etkilendim ama allaha şükür oglum hareketinden vazgeçmedi. Ins hersey iyi olur...
çocukluğum inanılmaz akıllıymış. evcimen anaç duygusalım. Kayınbiraderim yengeç ve çok yaramazmış bir de aşırı fırlama ona benzemez inşallahSen nasılsın mesela
Yazdıkları gibimisin. Çocukluğun nasıldı
Anamm ikizlerde fenadırCanım ben 22 haziranla yengecim ama 1 gün önce doğsam ikizlerler burcu oluyormuşum. Çok sakin değilim diye hep ya ikizlersin ya yükselinin olan aslansın diyorlar. Yengeçler daha sakin oluyor herhalde. Ama çok duygusal ve kırılganım biraz :)) evcimenim de. O özellikler yengeç...benim ikizler erken doğacakları için ikizler olcaklar. Eşim ikizler:))
Hepimizin canım inşallah.Dr kontrolleri de çarpı iki mi oluyo :) bunu merak edeceğim tuttu mesela şimdi
Öyle canım başa gelen çekilir tırnağın varsa kaşıcan ya da mantar dağı ile ilgili atasözümüz var ne güzel
Sağlıkla gelsinler inşallah
sağol canım internette okudum bebeklere faydası bile varmış gerçekten ben kıvranırken oda kıpır kıpırdı sesler hoşuna gidermişGeçmiş olsun ben de çok çektim gazdan bu hamileliğimde
Çok geçmiş olsun, dikkat edim siz kendinize, Allah şifa versin kaynanana
Benim 14 Ekim bana tahmini dogum 21 temmuz dedi.O zaman benim de en fazla 15 inde olur. 2 farklı doktora gittim biri de demedi ki şu tarihte dopum yapacaksın ya da sezeryan/ normal.
tabiki öyle canım + bide ne kadar kullanıcaz zaten hemen büyüyolarİnşallah hepimiz memnun kalırız canım, mükemmel ürün yok zaten hangi ürüne baksam 40 kişi çok beğendiyse 5 kişi iğrenç diyebiliyor. Biraz da bebeğe bağlı sanırım..
Oyy korktum erkek yengeçtençocukluğum inanılmaz akıllıymış. evcimen anaç duygusalım. Kayınbiraderim yengeç ve çok yaramazmış bir de aşırı fırlama ona benzemez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?