2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Doğum tarihlerini konuşmuşken aklıma geldi ki temmuz ve yengeç bebeklerimiz olacak
Ne düşünüyosunuz bu konuda hazırmısınız ? Ben biraz korkuyorum inşallah yükseleni falan akrep olur ben gibi

Canım zaten ya titreşim ya otomatik sallanma oluyor bildiğim kadarıyla. Ya da en azından bu fiyatlar aralığında. Gerisi de tercih tabii...
Evet canım titreşim ve sallanma var hatta ben iki özelliğide aramıyodum düz joielere falan bakmıştım titreşimli mi alayım sallanan mı derken sallanan aldım joienin titreşimliside 450 liraya düşmüştü çok iyi fiyat

Doğum tarihlerini konuşmuşken aklıma geldi ki temmuz ve yengeç bebeklerimiz olacak
Ne düşünüyosunuz bu konuda hazırmısınız ? Ben biraz korkuyorum inşallah yükseleni falan akrep olur ben gibi ☺
Annem yengeç kadını yükselenini bilmiyorum ama uysal sakin çok çabuk sinirlenmeyen çok güzel para biriktiren biri neden öyle dedin ki acabası

Günaydın kızlar
Dün gece uyuyamadım gaz sancısı çektim yerimde oturamadim yürü yürü yürü ay çok kötüydü Bi daha mercimek çorbası içmicem sanırım
Geçmiş olsun ben de çok çektim gazdan bu hamileliğimde
Çok geçmiş olsun, dikkat edim siz kendinize, Allah şifa versin kaynanana

Valla batıyoruz bugünler gene nispeten daha kolay günler, ben okul masraflarından korkuyorum :)) başa gelen çekilir misali artık. Allah hepimize kolaylık versin canım.
Dr kontrolleri de çarpı iki mi oluyo :) bunu merak edeceğim tuttu mesela şimdi

Öyle canım başa gelen çekilir tırnağın varsa kaşıcan ya da mantar dağı ile ilgili atasözümüz var ne güzel
Sağlıkla gelsinler inşallah

İnşallah hepimiz memnun kalırız canım, mükemmel ürün yok zaten hangi ürüne baksam 40 kişi çok beğendiyse 5 kişi iğrenç diyebiliyor. Biraz da bebeğe bağlı sanırım..

Ne düşünüyosunuz bu konuda hazırmısınız ? Ben biraz korkuyorum inşallah yükseleni falan akrep olur ben gibi ☺
ben de yengecim ama yengecin erkeği nasıl olur bilmiyorum:))

Annem yengeç kadını yükselenini bilmiyorum ama uysal sakin çok çabuk sinirlenmeyen çok güzel para biriktiren biri neden öyle dedin ki acabası

İçine kapanık, biraz mızmız ağlak nazlı olurlar çok kafalarında büyütüp kendilerine dert ederler herşeyi yengeçler
Evcimendirler evet mutfakta iyidirler ama o da içine kapanıklıktanmış galba
Erkek kuzenim yengeç zorla ağzından laf alırsın 30 yaşında

Nası gömdüm belli değil :))

Canım ben 22 haziranla yengecim ama 1 gün önce doğsam ikizlerler burcu oluyormuşum. Çok sakin değilim diye hep ya ikizlersin ya yükselinin olan aslansın diyorlar. Yengeçler daha sakin oluyor herhalde. Ama çok duygusal ve kırılganım biraz :)) evcimenim de. O özellikler yengeç...benim ikizler erken doğacakları için ikizler olcaklar. Eşim ikizler:))

Meylencim aldığın ana kucağını beğendim güle güle kullan. ben de bunun gibi otomatik mi alsam joie dreamer gibi titreşimli mi alsam kararsızım. haftasonu mağazaya gidip bi bakalım diyoruz.

Aaaa çok üzüldüm canım ya.Çok etkilenmissindir düşünemiyorum bile o anı.Sukur ki bebeğin iyi.Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin kayinvalidene

Anamm ikizlerde fenadır
4 çocuk doğuruyosun farkındamısım iki de eşin var amaannn curcunaya bak
Üzerler seni yengeç

Hepimizin canım inşallah. Tam çarpı iki olmuyor ama tek kişilik para da alınmıyor. Gerçi benim rutin kontroller indirimli 320 tl ama detaylı olanlarda 1,5 katı aldılar. Doğumda 2. Bebek parası extra.

çocukluğum inanılmaz akıllıymış. evcimen anaç duygusalım. Kayınbiraderim yengeç ve çok yaramazmış bir de aşırı fırlama ona benzemez inşallah
Oyy korktum erkek yengeçten
Kuzenimde öyleydi koltuğun ayağına bağlamıştık bi kere durmuyo diye 5 yaşında falandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…