Doğum tarihlerini konuşmuşken aklıma geldi ki temmuz ve yengeç bebeklerimiz olacak
Ne düşünüyosunuz bu konuda hazırmısınız ? Ben biraz korkuyorum inşallah yükseleni falan akrep olur ben gibi ☺
benimki normal zamanda doğarsa aslan oluyor inşallah zamanında doğar :)))Oyy korktum erkek yengeçten
Kuzenimde öyleydi koltuğun ayağına bağlamıştık bi kere durmuyo diye 5 yaşında falandı
İçine kapanık, biraz mızmız ağlak nazlı olurlar çok kafalarında büyütüp kendilerine dert ederler herşeyi yengeçler
Evcimendirler evet mutfakta iyidirler ama o da içine kapanıklıktanmış galba
Erkek kuzenim yengeç zorla ağzından laf alırsın 30 yaşında
Nası gömdüm belli değil :))
Tabiki tercih meselesi kuzum görüp alman daha iyi ben üşengeç olduğumdan mağazalarda bakmadım bende gittim geldim ikisinin arasında sallanan alayım dedim aldım direk. Çok sağol canımMeylencim aldığın ana kucağını beğendim güle güle kullan. ben de bunun gibi otomatik mi alsam joie dreamer gibi titreşimli mi alsam kararsızım. haftasonu mağazaya gidip bi bakalım diyoruz.
Sağol canım benim suçluyu biliyorum mercimek çorbası akşam onu içtikten sonra oldu
Bak benim gibisinAyy biliyo musun ben başından beri hep bunu dusunuyorum
Ben de akrep burcuyum ve yengeç erkeklerini çok zayıf ve depresif bulurum, yengeç kadınlarını severim. Oğlum belki son haftaya kadar durursa aslan olur diye umut ediyorum
Canım şuan yediklerimizin bebeklere zararı olmazmış gaz konusunda direk girdim ona baktım bende hatta anne karnında seslerden vs daha keyifli oluyolarmış . Bize işkence tabi ilk kez oldu bi daha olmamasını temenni ediyorumGaz sancısı fena bilirim.Bu hamileliğimde zaman zaman sıkıntı çekiyorum.Mercimek çorbası,nohut vs.yiyince.Yememeye dikkat ediyorum.Bebisler gazlı olmaz.Oglum çok gazliydi ve kolikti ilk altı ay neler çekmiştik
Bende açıkcası onu ilk hamile kaldığımdan beri düşünüyorum. Geçen sene 15 ekimde sat yengeç ve ikiZler arasındaydım erken doğup koç oldular. Şimdide 7 ekim sat ne olur bilinmez hangisi daha kötü bilmiyorum sanırım yengeci ikizlere tercih ederimDoğum tarihlerini konuşmuşken aklıma geldi ki temmuz ve yengeç bebeklerimiz olacak
Ne düşünüyosunuz bu konuda hazırmısınız ? Ben biraz korkuyorum inşallah yükseleni falan akrep olur ben gibi ☺
Ben kullanmıyorum canım..Burda herkes magnezyum kullanıyormu ki benim dr bana vermedi
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin ins.Günaydın kizlar dün akşam çok kötü gecti. Kayinvalidem yanimda kalp.krizi geçirdi. Şimdi anjiyoya aldılar. Ona gore ne yapılacağına karar verilecek. Çok etkilendim ama allaha şükür oglum hareketinden vazgeçmedi. Ins hersey iyi olur...
Benim oğlum aslan, yukseleni de aslan, şimdiden kök söktürüyor dedigim dedik. Çok hareketli, ama çok güzel bir bebekDoğum tarihlerini konuşmuşken aklıma geldi ki temmuz ve yengeç bebeklerimiz olacak
Bende bende yengeci ikizlere tercih ederim valla :)Bende açıkcası onu ilk hamile kaldığımdan beri düşünüyorum. Geçen sene 15 ekimde sat yengeç ve ikiZler arasındaydım erken doğup koç oldular. Şimdide 7 ekim sat ne olur bilinmez hangisi daha kötü bilmiyorum sanırım yengeci ikizlere tercih ederimbende akrep burcuyum, en azından akrep-yengeç su grubu iyi anlaşırız
Umut verici bir mesajAnnem ve kız yiğenim yengeç mızmız içe kapanık değiller ama fazla duygusal ve alınganlar anaçlar çok.herkezi düşünürler incedirler.erkeği de babam ve eşim yengeç oğlumda yengeç olucak yengeçden bol bişi yok bizde:)) elinde babamda duygusal ama belli etmezler çok evciller ellerinde çocuklarınada bağlı oluyorlar düşünceli vicdanlıdırlar.yani oğlum yengeç olucak diye gayet mutluyum :))
Canım şuan yediklerimizin bebeklere zararı olmazmış gaz konusunda direk girdim ona baktım bende hatta anne karnında seslerden vs daha keyifli oluyolarmış . Bize işkence tabi ilk kez oldu bi daha olmamasını temenni ediyorum
Sağol canım fikir için bir taneyle deneyelim bakalım2 tane alınca pahalıya geliyor tabii. :)) Ben şimdilik bir tane aldım çünkü satıcı da dedi, en iyi modeli de alsan bebeğin salıncağı sevip sevmeyeceği kesin değil. Önce ikisinde de deneyip severlerse 2. Alırım diye düşünüyordum ki bi tane başka model ana kucağını arkadaşım bana hediye edicek. Sana tavsiyem bir tane al, bebeklerde dene. Severlerse duruma göre 2. Yi alırsın.
En iyi babalar yengeçten çıkarmış öyle diyorlar.Annem ve kız yiğenim yengeç mızmız içe kapanık değiller ama fazla duygusal ve alınganlar anaçlar çok.herkezi düşünürler incedirler.erkeği de babam ve eşim yengeç oğlumda yengeç olucak yengeçden bol bişi yok bizde:)) elinde babamda duygusal ama belli etmezler çok evciller ellerinde çocuklarınada bağlı oluyorlar düşünceli vicdanlıdırlar.yani oğlum yengeç olucak diye gayet mutluyum :))
Ay benim büyük ihtimalle ikizler olacak. İkizler bebeği nasıldı? arkadaşım ikizler nasıl diyeyim böyle çok hareketli biraz cicişler gibiAkrep anneler çoğunluktaymış :) bizde karı koca akrebiz çocuklarımızın hiçbiri akrep olamadı ama yükselenleri akrep iki kızımında, biri kova biri ikizler.. şimdi ikizlerimizde ikizler burcu olacak yengeç burcunu yakalayamayız tahminim bakalım bizi neler bekliyor
Canım Allah şifa versin çok geçmiş olsunGünaydın kizlar dün akşam çok kötü gecti. Kayinvalidem yanimda kalp.krizi geçirdi. Şimdi anjiyoya aldılar. Ona gore ne yapılacağına karar verilecek. Çok etkilendim ama allaha şükür oglum hareketinden vazgeçmedi. Ins hersey iyi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?