2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Doğum tarihlerini konuşmuşken aklıma geldi ki temmuz ve yengeç bebeklerimiz olacak
Ne düşünüyosunuz bu konuda hazırmısınız ? Ben biraz korkuyorum inşallah yükseleni falan akrep olur ben gibi ☺

Ayy biliyo musun ben başından beri hep bunu dusunuyorum
Ben de akrep burcuyum ve yengeç erkeklerini çok zayıf ve depresif bulurum, yengeç kadınlarını severim. Oğlum belki son haftaya kadar durursa aslan olur diye umut ediyorum

Annemin yükseleni mi farklı acaba içine kapanık değildir kendini ezdirmez mızmızda değil hatta ben süper kahraman olduğunu düşünüyorum bazen herşeye yetişiyor. Tek kötü özelliği bişeye taktı mı takıyor Anneme çeksin diyim o zaman

Meylencim aldığın ana kucağını beğendim güle güle kullan. ben de bunun gibi otomatik mi alsam joie dreamer gibi titreşimli mi alsam kararsızım. haftasonu mağazaya gidip bi bakalım diyoruz.
Tabiki tercih meselesi kuzum görüp alman daha iyi ben üşengeç olduğumdan mağazalarda bakmadım bende gittim geldim ikisinin arasında sallanan alayım dedim aldım direk. Çok sağol canım

Sağol canım benim suçluyu biliyorum mercimek çorbası akşam onu içtikten sonra oldu

Gaz sancısı fena bilirim.Bu hamileliğimde zaman zaman sıkıntı çekiyorum.Mercimek çorbası,nohut vs.yiyince.Yememeye dikkat ediyorum.Bebisler gazlı olmaz.Oglum çok gazliydi ve kolikti ilk altı ay neler çekmiştik

Bak benim gibisin
Bende öyle biliyorum kuzenimde destekliyo bunu fazla yengeç erkek tandıığım yok gerçi ama çocukluğu hareketli ergenliği kopuk yetişkinliği depresif kuzenin
Çeke çeke ona çeker bu :))
Kızım kova üstelik çok hareketli zeki dediğim dedik ve inatçı bi kişilik Tam tersi iki kardeş olurlar ya da ablası çekip çevirir Denizi diye umuyorum
Ne görümce olur var ya benim kızdan off

Canım şuan yediklerimizin bebeklere zararı olmazmış gaz konusunda direk girdim ona baktım bende hatta anne karnında seslerden vs daha keyifli oluyolarmış . Bize işkence tabi ilk kez oldu bi daha olmamasını temenni ediyorum

Doğum tarihlerini konuşmuşken aklıma geldi ki temmuz ve yengeç bebeklerimiz olacak
Ne düşünüyosunuz bu konuda hazırmısınız ? Ben biraz korkuyorum inşallah yükseleni falan akrep olur ben gibi ☺
Bende açıkcası onu ilk hamile kaldığımdan beri düşünüyorum. Geçen sene 15 ekimde sat yengeç ve ikiZler arasındaydım erken doğup koç oldular. Şimdide 7 ekim sat ne olur bilinmez hangisi daha kötü bilmiyorum sanırım yengeci ikizlere tercih ederim bende akrep burcuyum, en azından akrep-yengeç su grubu iyi anlaşırız

Burda herkes magnezyum kullanıyormu ki benim dr bana vermedi
Ben kullanmıyorum canım..
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin ins.
Benim oğlum aslan, yukseleni de aslan, şimdiden kök söktürüyor dedigim dedik. Çok hareketli, ama çok güzel bir bebek
Ben de aslan burcuyum. Bir eve iki aslan yeter diyorum, kızım inşallah yengeç olur, sakin bir bebek olur ins.

Bende bende yengeci ikizlere tercih ederim valla :)
Bende akrebim 7 kasım sulu sulu takılırız hiç değilse
Adını da deniz koyduk baya sulu olcak bizimki :)

Z ZEPISEL çok geçmiş olsun, gece okudum mesajını, yazamadim..İnsallah vaktinde doğar bebeğin, şekeri de diyetle dengelersiniz..

Annem ve kız yiğenim yengeç mızmız içe kapanık değiller ama fazla duygusal ve alınganlar anaçlar çok.herkezi düşünürler incedirler.erkeği de babam ve eşim yengeç oğlumda yengeç olucak yengeçden bol bişi yok bizde:)) elinde babamda duygusal ama belli etmezler çok evciller ellerinde çocuklarınada bağlı oluyorlar düşünceli vicdanlıdırlar.yani oğlum yengeç olucak diye gayet mutluyum :))

Umut verici bir mesaj

Yok zaten biliyorum bebeler etkilenmiyor su an bizim gazimizdan.Dogduklarinda 15 gün geçince belli oluyor gazlı olup olmadıkları.Insaallah olmazlar

Akrep anneler çoğunluktaymış :) bizde karı koca akrebiz çocuklarımızın hiçbiri akrep olamadı ama yükselenleri akrep iki kızımında, biri kova biri ikizler.. şimdi ikizlerimizde ikizler burcu olacak yengeç burcunu yakalayamayız tahminim bakalım bizi neler bekliyor

İlginen varsa kızlar
Perş günü bebeimgeliyor instagram hesabının adı

Eklentiler

• E7479790-3A0D-4A42-9CBE-36086BD8C014.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 52
Sağol canım fikir için bir taneyle deneyelim bakalım

En iyi babalar yengeçten çıkarmış öyle diyorlar.
Ay benim büyük ihtimalle ikizler olacak. İkizler bebeği nasıldı? arkadaşım ikizler nasıl diyeyim böyle çok hareketli biraz cicişler gibi

Canım Allah şifa versin çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…