2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok teşekkür ederim Sağol

Amin canım inşallahhh Allahım ağzından işitsin

Ay canım yeni gördüm etiketi ben görene kadar ulaşmışsın çok geçmiş olsun inşallah çabucak toplar

Vallahi ya ağzı var dili yok hayvanların
Böyleleri için iyi ki cehennem var diyorum bazen

İnşallah rabbim onlara bu dünyada da adaletini gösterir. Ağlamaktan bir hal oldum
Ay vallahi kuzum giden canlara çok özledim bide Bi kaç kadın çok ağlıyodu onlara ayrı üzüldüm besliyorlardı belli ki nasıl boşluk olmuştur onlar için Allah bilir

Bende de ayni durumcvar canim.sik sik tuvaletim geliyo azicikta olsa sanki doluymus gibi.bi agirlik oluyo asagi dogru tuvaletim gelince.kafelere falan giriyorum disaridayken

Ay vallahi kuzum giden canlara çok özledim bide Bi kaç kadın çok ağlıyodu onlara ayrı üzüldüm besliyorlardı belli ki nasıl boşluk olmuştur onlar için Allah bilir
Evet mahallecek besliyorlarmış çok üzüldüm bizimde aşağıda beslediğimiz hamile bir kedi vardı. Eşim sabah erkenden akşam mama veriyordu. İki haftadır yok ortalıkta ben aşağı inip bakamıyorum da. İnşallah doğum yapmıştır ondan gelmiyordur. Eşime hergün soruyorum gelmedi diyor inşallah güvenli bir yer bulup doğurmuştur tek temennim

Bizimde vardı Bi hamilemiz doğurdu 4 yavrunun 2si ölmüş depoya yapmış Allahtan mamasını suyunu veriyoruz bebeklerimiz çok güzel

Ssvd isteyenler var mi aramizda ben istiyorum ama bir yandan da korkularim var...

Bende istiyorum.
Face de grup var uye misin oraya degilsen uye olmani tavsiye ederim.
Ssvd icin hastane kosullarinin uygun olması önemli. Bu yüzden her doktor yaptirmiyor. Gruptan yaptiran hastane ve doktorlara ulasabilirsin.
Ssvd yapanlar hikayelerini de paylasiyorlar. Hikayeleri okumak da motive ediyor.
Ilk hamileligimde de uyeydim ben normal dogum icin tavsiyelerini okuyup uygulamaya calistim.
Catim uygundu ama kizim kakasini yaptigi ve kalp atisi düştüğü icin sezeryana dondu.
Doktorum da ssvd yaptiran bir doktor zaten. Ayni doktora devam ediyorum. Son anda ne olacagi belli olmaz tabi ama kosullar uygun olduktan sonra ssvd olur insallah.

Kizlar bikac sorum olcak. Ben hastane icin bi pijama takimi aldim hafif dantelli.Gecelik olarak gene biraz suslu mu almaliyim sabahlikla? Birde normal sade gunlul bi gecelikte gerekir mi ekstradan? Hami alttan muayene icin gecelik rahat oluyormus ya suslu olan temiz kalsin,diye iki ayri suslu ve sussuz gecelik almak mi dogru? Emin olamadim sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…