2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım ben de yeni okuyabildim, çok geçmiş olsun annene. Merak etme acısı 2-3 güne yüzde 70 azalacaktır, maalesef operasyona göre ilk birkaç gün sancılı olabiliyor
Hasta gizliliği olsa da bi iyi ya da kötü diyebilirmiş yani doktor, belliki sağlığından endişe etmişsin. Detay vermeden de aklınız kalmasın diyebilirdi en azından bence. Neyse şuan sağlıklı, düzelecek önemli olan bu canım

Çok teşekkür ederim canım. Her ne kadar estetik amaçlı ameliyat olsada inanki aklım çıktı annemi o halde görünce. Sonradan daha iyi oldu kendine geldi çok şükür Sana da çok teşekkür ederim sarı şeker

Ssvd isteyenler var mi aramizda ben istiyorum ama bir yandan da korkularim var...
Karşı komşum mecburen ssvd yaptı kontrole gittiğinde 7 cm açıklık olmuş ve Doğum başlamıştı ama çok zor toparlandı sezeryanda daha iyiydim diyor

Çok haklısın tabiki canım! iyi olmasına çok sevindim. İyileşme süreci inş hızlıca geçer, tekrar çok geçmiş olsun canım

Ssvd isteyenler var mi aramizda ben istiyorum ama bir yandan da korkularim var...
Çok korkuyorum ssvdden zaten o ayrı da bence ikinci bir sezaryen daha az tehlike oluşturacaktır hem bebek hem anne için... doğal olanı her zaman daha makbul ama ilki sezaryense kesinlikle ikincide vajinal doğum çok riskli..

Annenin daha iyi olmasına çok sevindim
Allah çok daha iyi etsin ins

Kızlar malum yaz yaklaşıyor günlük hayatta yüzüme kullanacağım gebelerinde rahatça kullanacağı bir güneş kremi istiyorum. Aslında ben kışın bile kullanırdım ama kış boyu evde olduğum için birde olabildiğince kimyasal kullanmamak için buzamana kadar erteledim doğuma yakın yavaş yavaş yürüyüş market filan çıkacağım için şimdi almam lazım buzamana kadar daylong ve shiseıdo markaları kullandım ama gebelikte kullanılabilir mi fikrim yok sizin kullandığınız bir marka varmı drunuza danıştınızmı acaba

Benim kız aşırı hareketlendi artık 2üç yerden hissediyorum tekmeler kafalar eller mi artik neresiyse minnoşumun bazen uyutmuyor uykumdan uyanıyorum vakit yaklaştı kizlaaaarr
Aynen benimkide öyle bazen ayni anda nasil iki farklo uzak yere vuruyor hayret Bugün mesela aşağıda tekme attıkça idrarım ucuna geliyor

İkinci sezeryanını olacak anneler.Benim rüyalarıma giriyor kaç gündür ameliyat.Simdi ameliyat ve sonrası süreci net bildiğim için eyvah yine aynı süreci yaşayacağım diye acayip endişe duyuyorum.Sizde de var mı bu durum?Neden böyle oluyor ki?Aslında herşeyi kafaya takan kafasında büyüten biri değilim.

Ya kızlar lütfen söyleyin oğlumun yukarı çıkması icin ne yapim? Tam idrar kesemin üstünde vurup duruyor ne yapicam sasırdım vajinam sızlıyor idrarim geldikce

bilemedim ki canım kullanamam gibi hissediyorum tecrübesizlik ne kötü ya

11 yıl önce emzirme yastığı diye bişey yoktu bildiğim ama ben ihtiyacıma göre bir yastığa şekik verip bu niyetle kullandım şekilli bir oyuncaktı aslında gergedan
Yani bence ihtiyaç hem bebek için hem anne için yastık ama illaki satın almana gerek yok kendin bi çözüm bulursun ben gibi o forma getirip

Örtü no no bencede
O memçolar kamu malı oluyo zaten bi süre sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…